VERA...ŠTA JE TO...( drugi deo )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I tako češ ti u večni život a Agatica u neku novu inkarnaciju a ja...u večni oganj...

20-59.gif

a tamo negde se već krčakm to mi dodje kao...priprema...:hahaha1:
Oganj ti određuju tvoja dela a ne vera ili nevera, niko me neće ubediti da ateista koji ispravno živi može snositi ikakve karmičke posledice od recimo licemernog vernika koji jedno govori a drugo radi. Ima divan film od Balabanova (istorijski) koji počinje u skromnoj sobici gde skrušeni vernik, sav u nekom grubom suknu na sav glas leleče i sa fanatičnom strašću se moli. U sledećem kadru, skida otrcani ogrtač, zabljesnu zlato, na glavu mu sluga stavlja krunu i iz sobice izlazi Ivan Grozni koji je kasnije silne monahe koji su pokušali da ga urazume pobio. A između dva ubistva se busao u prsa kako je grešan....

- - - - - - - - - -

Javlja mi se da će ispasti i da si vidovita...I ne bih bio iznenadjen...
Ja ...jesam...vidovita.....;)

- - - - - - - - - -

Zanimljivo im je kako četvoro različitih ljudi može da komunicira a da se ne svađa...Ali uvek dogamiže neki Trol da pokvari i zagadi ...
Ja jesam vidovita:zcepanje:

A ti bi da me indoktrniraš...marsovskom religijom...:hahaha1:

Pa , hajde de razmisli malko, koje su rednosti naseg verovanja i koriscenja Usiju u svrhu ,zadovoljavanja ne samo venerijanki, vec , bogme i Zemljanki.:per:

Ic se ne moras ni saginjat, osim u posebnim situacijama ,po zelji , zvane boginje.:mrgreen:

i da nema da se nudi tu da si u redu za 144 tisutch , sto se tice nas marsovaca, mozes oma da bidnes prvi.:super:

Nema zavisti, i jos , sto je najvaznije,mozes da bidnes Coek, slobodno.:ok:

Evo i njemu jedno :heart:

Da to je istina i ako samo mi pišemo mnogi virnu da vide šta smo napisali a forum zabeleži svaku posetu. Po tome ispada da smo mnogo zanimljivi i da mnoge interesuje o čemu raspravljamo.
A i narod žuri da isčita dok ne dodju ujutru čistači da počiste sve :D

- - - - - - - - - -

Ja idem tamo gde mogu da ponesem i astal od toga se ne odvajam :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ne pričamo o religijama već o samim vernicima, ima u mojim komentarima i inspiracije od strane nekih vernika i njihovih izjava šta bi sve dopustili zbog trke za večni život.

Njihova Religija i daje Osnovni produkt kako ce se Vernici ponasati.:rtfm:

To je Uzrocno- Posledicni odnos, sto je nazalost , na nasem tlu tj Vasem tlu Balkana, ostavile posledice po mnoge.:evil:

Ih sto ti je Vera, eto imam veru da je sa verom kod nekih na visokom nivou, sta vise da i imaju i veliki prag tolerancije za one cija Vera je upitna.;)

Verujte Marsovcu. :ok:

a sada lepo spavajte dok Marsovac obidje Severnu poluloptu sas svojom letilicom:mrgreen:

Čini mi se da sam nešta napisao kao odgovor u vezi ovog posta ali...možda mi se to stvarno samo čini...a možda sam počeo i tripovati...

Čini mi se da sam nešta napisao kao odgovor u vezi ovog posta ali...možda mi se to stvarno samo čini...a možda sam počeo i tripovati...

A lepo Ti kazem , veruj u mene, bit ces na pravom mestu i sa pravom verom a neeeeeee, Ti se tu upinjes iz sve snage da imas ikakav razuman razgovor sa jezovcima.:dash:

Oni sve znaju, njihova je Prava, cak kada stoji u Kriv(u)-inama.......a ti , bas si bre navalio.:per:

Posto se stalno pitas Sta je Vera, da i da nisi decedirano naglasio o discusije samo Tvoje vere, imas zato upade , bas ..........:whistling:

A lepo Ti kazem , veruj u mene, bit ces na pravom mestu i sa pravom verom a neeeeeee, Ti se tu upinjes iz sve snage da imas ikakav razuman razgovor sa jezovcima.:dash:

Oni sve znaju, njihova je Prava, cak kada stoji u Kriv(u)-inama.......a ti , bas si bre navalio.:per:

Posto se stalno pitas Sta je Vera, da i da nisi decedirano naglasio o discusije samo Tvoje vere, imas zato upade , bas ..........:whistling:

Razmislivši malo bolje možda bi se neka moja vera mogla svesti na veoma kratko...Kada, ako ne sada...

Znaš kako...Ima ono da ako te neko ili nešta nervira treba samo promeiti odnos prema tom nekom ili tom nečemu i biva ono...da nerviranja biti neće...Zvuči jednostavno ali ...nije baš lako izvodljivo...

E to i jeste problem što nije lako izvodljivo.
Mada ako nervoza potraje na kraju se ipak mora nešto menjati, jer niko ne voli da takvu situaciju i osećaj trpi u nedogled.

Dosadan ovaj Mundijal kad je Njemačka favorit.

Ništa nije nemoralno ako je u skladu sa prirodom osobe. Nije čak ni nemoralno koristiti Ljevoruke magične perverzije za dosezanje magic skilla za Inferno campaign. Elem, ono što je nemoralno, a to je očekivati da se tome priključi osoba kojoj se to doslovice gadi i u čijoj prirodi želja za takvom praksom ne postoji. Ne brate, pa ni da im je patak duži od Kinskog zida.

Zapravo niko ne može biti toliko uporan koliko ja mogu biti tvrdoglava. :think:

Dosadan ovaj Mundijal kad je Njemačka favorit.

Ma mora da su ti to u astralu dojavili oni...iz tvoje škole...
A šta bi sa onim...stranim forumom...biće da je i on ...dosadan...

Ništa nije nemoralno ako je u skladu sa prirodom osobe.

Znači ovako. Ako je neka osoba po prirodi zla znači da je ona ustvari moralna jer je zlo u skladu sa njenom prirodom.

Nije čak ni nemoralno koristiti Ljevoruke magične perverzije za dosezanje magic skilla za Inferno campaign. Elem, ono što je nemoralno, a to je očekivati da se tome priključi osoba kojoj se to doslovice gadi i u čijoj prirodi želja za takvom praksom ne postoji. Ne brate, pa ni da im je patak duži od Kinskog zida.

A da ovo maloprevedeš na...srpski...da neki deo u napisanom pogrešno ne bih shvatio...

Zapravo niko ne može biti toliko uporan koliko ja mogu biti tvrdoglava. :think:

Nisi se valjda zbog tvrdoglavosti pojavila...

Ma mora da su ti to u astralu dojavili oni...iz tvoje škole...
A šta bi sa onim...stranim forumom...biće da je i on ...dosadan...

Ja lijepo izguglala, a strani forum je u toku, kao i još par domaćih.

Znači ovako. Ako je neka osoba po prirodi zla znači da je ona ustvari moralna jer je zlo u skladu sa njenom prirodom.

Nisam govorila ni o zlim ljudima, vjerovatno ih i ima, ali takve zaključke ne donosim olako.

A da ovo maloprevedeš na...srpski...da neki deo u napisanom pogrešno ne bih shvatio...

Ko treba da shvati, shvatiće.

Nisi se valjda zbog tvrdoglavosti pojavila...

Jok, hoće da me uguraju preko veze. :mrgreen:

Nisam govorila ni o zlim ljudima, vjerovatno ih i ima, ali takve zaključke ne donosim olako.

Nisi govorila o zlim ljudima...
Napisala si ovako...

A ja sam to prokomentarisao ovako...

I nemoj mi spočitavati o čemu nisi govorila. Trebala si predočiti objašnjenje kako si formulisala rečenicu...

iz koje proizilazi ono što sam napisao.

Ako nisi primjetio, pišem jako kratko i sasvim nedovoljno za širenje filozofske diskusije. Premda ih ti voliš, ja ih izbjegavam, jer u njima obično vidim presipanje iz šupljeg u prazno. Ako već čitaš samo jednu rečenicu uzmi u obzir da njeno značenje nije bukvalno već u kontekstu teme. Nemoralna osoba nije obavezno zla, već češće slaba.

Ako nisi primjetio, pišem jako kratko i sasvim nedovoljno za širenje filozofske diskusije. Premda ih ti voliš, ja ih izbjegavam, jer u njima obično vidim presipanje iz šupljeg u prazno. Ako već čitaš samo jednu rečenicu uzmi u obzir da njeno značenje nije bukvalno već u kontekstu teme. Nemoralna osoba nije obavezno zla, već češće slaba.

Da li bi mogla da mi malo objasniš tvoju kratku ali veoma mesmotreno napisanu konstataciju ...

Ako je neko po svojoj prirodi sklon laganju...da li to znači da laganje nije nemoralno...
Ako je neko po svojoj prirodi sklon kradji ...da li to znači da kradja nije nemoralna...

Da li sada shvataš da si napisala besmislenu konstataciju...

Da li bi mogla da mi malo objasniš tvoju kratku ali veoma mesmotreno napisanu konstataciju ...

Ako je neko po svojoj prirodi sklon laganju...da li to znači da laganje nije nemoralno...
Ako je neko po svojoj prirodi sklon kradji ...da li to znači da kradja nije nemoralna...

Da li sada shvataš da si napisala besmislenu konstataciju...

Ne razmišljaš.

Nemoralna osoba nije obavezno zla, već češće slaba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back