- Poruka
- 144
Koji su poznati vernici u svetu sporta? Ja znam za Novaka, on je pravoslavne veroispovesti, ali malo sam cuo jos nekih zvucnijih imena.... koja vera daje najbolje sportiste ukoliko ih ista i daje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar on ne radi jogu?
to nije pravoslavlje
Koji su poznati vernici u svetu sporta? Ja znam za Novaka, on je pravoslavne veroispovesti, ali malo sam cuo jos nekih zvucnijih imena.... koja vera daje najbolje sportiste ukoliko ih ista i daje?
to glasnikov guru napravio...A kad smo kod Novaka i religije da spomenemo ovaj ozbiljan video..![]()
![]()
A sto ne bi radio jogu ako je pravoslavac ? Radio sam je i ja a ateista sam .Zar on ne radi jogu?
to nije pravoslavlje
A sto ne bi radio jogu ako je pravoslavac ? Radio sam je i ja a ateista sam .
Jel ti uopste znas sta je to joga ?
bas je superA kad smo kod Novaka i religije da spomenemo ovaj ozbiljan video..![]()
![]()
Olimpijske Igre poticu iz perioda Anticke Grcke, u proslom veku su se odrzavale cak i u Nemackoj pred pocetak rata.
Sta li se desavalo u periodu inkvizicije, da li je bilo tada igara?
Nisam znao za ovaj podatak. Gledao sam neku emisiju o istoriji OI ali sam uhvatio tek predratni period. Steta za ukidanje.Teodosije je ukunio olimpijske igre kao paganski obicaj 393 godine
Nisam znao za ovaj podatak. Gledao sam neku emisiju o istoriji OI ali sam uhvatio tek predratni period. Steta za ukidanje.
ovakvu temu ne bi smislili ni pajtonovci