- Poruka
- 131.891
Ko ovo ima, taj bas nije imao srece u zivotu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aha?!ne, ali si blizu
strah od lepih zena/devojaka
To vi kulturni znate. Mi nekulturni ne znamo, zato i nemamo takve fobijeneke fobije se znaju
opsta kultura
cudi me da te nisu zanimale interesantne/neobicne fobije zarad neke opste kulture i zanimljivostiTo vi kulturnio znate. Mi nekulturni ne znamo, zato i nemamo takve fobije

Od kad su mi oteli Zanimljivosti nemam voljucudi me da te nisu zanimale interesantne/neobicne fobije zarad neke opste kulture i zanimljivosti

Klitofobija ima li gu?

Ноуп, да гуглам?Ovo mi je druga nova reč da sam naučio danas. Ranije sam naučio flebotomist
Jel znate šta je? (nema veze sa Ljisom)
Mamicuim!Od kad su mi oteli Zanimljivosti nemam volju
Ima. Zove se falafobija.Klitofobija ima li gu?
Oni što vade krvНоуп, да гуглам?
Gotov jeMamicuim!
ti cuti..provukla si se..zamisli da imas ginefobiju .. morala bi da menjas nick

То си сад измислио!neke fobije se znaju
opsta kultura

ja nikad ne izmisljam..То си сад измислио!

Глупа ти фора...а чекај, зашто си се распитивао о тој фобији, шта те навело да провераваш да постоји и како се зове, м?ti cuti..provukla si se..zamisli da imas ginefobiju .. morala bi da menjas nick
postoje sajtovi na kojima se nalazi spisak zanimljivih fobija.. pogledas i naucis zanimljive stvari kojih se neki ljudi plase.Глупа ти фора...а чекај, зашто си се распитивао о тој фобији, шта те навело да провераваш да постоји и како се зове, м?