Venus de Milo

I onda dodje inspiracija pa ti utekne
drag.gif

Nije los , ali mi je bio bolji prethodni , to su te sitnice koje u mozgu menjaju percepciju .
Onaj prosli sam positovetio sa tobom , to je ta što obilazi biblioteke, voli Indiju , drži je nešto što
je neobično , intrigantno , želi mentalno da dominira ali da je neko i u tome prati.
.............................................................................................................................................................
A opet kad ga samo vizuelno pogledaš , to su prekrštene noge , i born koji bi da ti avatar nežno raširi .
............

Nije los , ali mi je bio bolji prethodni , to su te sitnice koje u mozgu menjaju percepciju .
Onaj prosli sam positovetio sa tobom , to je ta što obilazi biblioteke, voli Indiju , drži je nešto što
je neobično , intrigantno , želi mentalno da dominira ali da je neko i u tome prati.
.............................................................................................................................................................
Da li bi verovao ako ti kažem da... sam zaboravila koji mi je bio prethodni avatar.

Nisam neki fan komercijalizacije duhovnosti Istoka. Prija mi inkorporacija femininog principa u njihovim religijama (taoizam mi je omiljena religija), ali se ipak držim struktuirane Zapadne misli.

edit: Ah, da, setih se, to je bila dražesna Kejt Mos u zelenim sandalama.

Poslednja izmena:

Back