gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Šta da radite kad ljubavnik umesto da govori kako želi da vas kreše, govori kako bi da vas kleše (u kamenu, blatu, mermeru, svejedno)?
[autorska]
[autorska]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znači da je originalna, nije preuzeto sa drugog izvoraSta znaci ovo autorska tema? Ozbiljno.
Ne, nego nadahnuto, umetničkiA kako klese? Zasto? Mislis mijenja?
Pa pitanje je za žene.. zato i ne razumijemoI dalje ne razumijem, zao mi je.
Ovo ljubavnik govori a ne autor. Ja razumijem sve, ali je problem sto ljudi imaju mogucnost izgovaranja nepovezanih stvari koje ne moraju imati znacenje.Godinama je niko nije razumeo, tako nemoj se truditi .
Da.Ovo ljubavnik govori a ne autor.
Ne kradi tuđe fore, ne stoji ti.sve je to u duhu jevanđelja.
Mozda je samo pozelio da te impresionira mlacenjem prazne slame.
Ok, imam neka posla sad, moram da ostavim tužiće na svim fotografijama na ErotskimMojne me miniraš, pokušavam da se uklopim u grupu. Mslm, bar te nisam oslovio sa 'sestro u Kristu'
Nije X nego S.. ne možeš znati jer ga nemaš.. mada nagadjanje nije zabranjeno.Po dosadašnjim odgovorima se tačno vidi da je Y hromozom samo sparušeni X.
Ajde ne mlatite.
Bit će prašinePraznu slamu?
Meni bi prijalo. Ok, u ovom trenutku života bih pomalo sumnjao da me sprda, misim onako iz ljubavi, ali generalno bi mi prijalo.Šta da radite kad ljubavnik umesto da govori kako želi da vas kreše, govori kako bi da vas kleše (u kamenu, blatu, mermeru, svejedno)?
[autorska]
Tvoji standardi su u tom slučaju pomalo... gerijatrijski.Meni je i više nego razuzdana, tak da ne brineš..