ako je neko luzer, to si ti...verovatno si bio socijalni slučaj u Srbiji, beda neopevana...ukazala se neka prilika da pobegneš...da pobegneš, a ne da odeš...kukumavčio si kod raznih likova da te izvuču iz ,,dreka"...ljudi se sažalili, videli propasnika i nesrećnika, daj da pomognu...sada si se malo najeo u kapitalističkoj Kanadi, pa pljuješ po kapitalizmu, ali jedeš njihov hleb...vređaš ljude ovde na forumu, služiš se nepristojnim rečima...a ovamo pričaš o nekom svom znanju, kulturi i obrazovanju...u suštini si samo jedan običan lik, koji radi slabo plaćene poslove, rezervisane za prostu radnu snagu...frustriran, ali od tog živiš koliko toliko normalno
TACNO U SRED SRIDE
jel si ga osetijaaaaa.
dakle , tvoje poznavanje svetske politike je za jedinicu i to ko vrata.
inace , sto se tice , koliko je marsovac bio koristan u onom vremenu kao i sada i u ovoj zemlji
to i neki i znaju i sa ovoga foruma.
a , ti , samo budi to sto i jesi
mislim ostani tamo i gde jesi i uzivaj u meniju.
a ja cu frustriran da se patim , nako kako samo patika moze.
i jos jedno veoma malka digresija
ono o poznavanju drustvenih sistema.
bil bi tito moga , malko i bolje rasclaniti u svojoj pametnoj glavici i stavit na papir
sta je i za koga je dobrobit u kapitalizmu ili u sada vec odavno uspostavljenoj terminologiji , faze kapitalizma
IMPERIJALIZMA
i tipa drustvenoga soistema zvan SOCIJALIZAM
ako uospste i ista znas , mogao bi da vidis da su to dva razlicita sistema u tretiranju stanovnistva.
upsss,
neces moci , a razlog je da ti treba znanje , kao i pred znanje
moj ti