Venecuela optužila Vašington za "fašistički državni udar"!

Ko je "good guy" u ovoj prici?

• Amerikanci

• Maduro i njegovi sledbenici

• niko

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Trebace vam, posebno sad kad cackate mecki rupi u Kineskom i Zutom moru.

Кинеско море је Кинеско. То је готова ствар, трећи носач се гради а ускоро и четврти.
После тога следи Африка. Америка се сабија назад ка кући, остаће им само слуге у Европи и по који слуга на БИ.
Азија неминовно пада под Кинески утицај у наредном веку.

Амери гледају да среде своје двориште, Мадурита, и да се ушушкају са том нафтом за дубоку старост која их очекује, и смрт.
Постали су нешто попут маторих вампира, кидиши на нафту из Венецуеле као на крв. Али добро још то имају да опљачкају.

D0KDM4BVsAEGJ3x.png

Izgleda da u Venecueli uveliko rade lazne vesti. Nadjoh ovo, ali ne znam da li je tacno - tvrde da su kamioni spaljeni na Kolumbijskoj strani, sto znaci da Venecuela to nije uradila vec Kolumbija u propagandne svrhe!

Realnost je ipak malo drugačija , rusi su uspeli da nameste izbore u americi a šiptari šamaraju amere kao male majmune . Nas mole da podpišemo neke papire , isterani su iz avganistana , isterani iz Sirije , nemci ih ne ebu 3% . američkog precednika ne ebe niko 2% pa ni sami amerikanci .

Na žalost , splet tragičnih događaja iz bliske prošlosti je izazvao traume kod dupeuvlačećeg dela sveta i doprineo da se realnost sagledava iz ne baš srećnog ugla .

tako je

Niko normalan se te gamadi fasisticke zlocinacke i lopovske ne plasi

D0KDM4BVsAEGJ3x.png

Izgleda da u Venecueli uveliko rade lazne vesti. Nadjoh ovo, ali ne znam da li je tacno - tvrde da su kamioni spaljeni na Kolumbijskoj strani, sto znaci da Venecuela to nije uradila vec Kolumbija u propagandne svrhe!

Информација је тачна...страни медији су малко обрнули...мада, има башибозлука на све стране.

ako je neko luzer, to si ti...verovatno si bio socijalni slučaj u Srbiji, beda neopevana...ukazala se neka prilika da pobegneš...da pobegneš, a ne da odeš...kukumavčio si kod raznih likova da te izvuču iz ,,dreka"...ljudi se sažalili, videli propasnika i nesrećnika, daj da pomognu...sada si se malo najeo u kapitalističkoj Kanadi, pa pljuješ po kapitalizmu, ali jedeš njihov hleb...vređaš ljude ovde na forumu, služiš se nepristojnim rečima...a ovamo pričaš o nekom svom znanju, kulturi i obrazovanju...u suštini si samo jedan običan lik, koji radi slabo plaćene poslove, rezervisane za prostu radnu snagu...frustriran, ali od tog živiš koliko toliko normalno

TACNO U SRED SRIDE

jel si ga osetijaaaaa.

dakle , tvoje poznavanje svetske politike je za jedinicu i to ko vrata.

inace , sto se tice , koliko je marsovac bio koristan u onom vremenu kao i sada i u ovoj zemlji

to i neki i znaju i sa ovoga foruma.

a , ti , samo budi to sto i jesi

mislim ostani tamo i gde jesi i uzivaj u meniju.

a ja cu frustriran da se patim , nako kako samo patika moze.

i jos jedno veoma malka digresija

ono o poznavanju drustvenih sistema.

bil bi tito moga , malko i bolje rasclaniti u svojoj pametnoj glavici i stavit na papir

sta je i za koga je dobrobit u kapitalizmu ili u sada vec odavno uspostavljenoj terminologiji , faze kapitalizma

IMPERIJALIZMA

i tipa drustvenoga soistema zvan SOCIJALIZAM

ako uospste i ista znas , mogao bi da vidis da su to dva razlicita sistema u tretiranju stanovnistva.

upsss,

neces moci , a razlog je da ti treba znanje , kao i pred znanje

moj ti

To se ja malo sprdam kada udarim ijekavicu na Belorusiju jer uglavnom ste vi komunisti iz Bosne dolazili i tako pričali 1945 kada ste bogataše proglašavali fašistima i streljali ih, pa im konfiskovali imovinu.

a kazes

bogatasi

jel su to oni koji su zdusno pomagali narod , za vreme okupacije

ono za 1 kg brasna , uzimali bedni ZLATNIK

ili oni koji su , lijepo ziveli , radili za izdajice tj fasiste..

dal bi ti nama , tj meni , koji i po nesto zna o tim stvarima da mi ukazes.

dal ti mislis da sadasnjim gospodarima vasega zivota , koji cine na sve nacine da pomognu osiromasenom narodu , koji su u onim mracnom vremenu drzave SFRJ i imali.

a ovi sadasnji , eto , NAROD im daju i stanove i zemlju i

ma i zivot

da li po skidanju te velevlaznih gospodara

dal prema njima i treba da se primeni logika tvoja

da sacuvaju i zadrze svoje , tesko steceno bogatstvo.

TACNO U SRED SRIDE

jel si ga osetijaaaaa.

dakle , tvoje poznavanje svetske politike je za jedinicu i to ko vrata.

inace , sto se tice , koliko je marsovac bio koristan u onom vremenu kao i sada i u ovoj zemlji

to i neki i znaju i sa ovoga foruma.

a , ti , samo budi to sto i jesi

mislim ostani tamo i gde jesi i uzivaj u meniju.

a ja cu frustriran da se patim , nako kako samo patika moze.

i jos jedno veoma malka digresija

ono o poznavanju drustvenih sistema.

bil bi tito moga , malko i bolje rasclaniti u svojoj pametnoj glavici i stavit na papir

sta je i za koga je dobrobit u kapitalizmu ili u sada vec odavno uspostavljenoj terminologiji , faze kapitalizma

IMPERIJALIZMA

i tipa drustvenoga soistema zvan SOCIJALIZAM

ako uospste i ista znas , mogao bi da vidis da su to dva razlicita sistema u tretiranju stanovnistva.

upsss,

neces moci , a razlog je da ti treba znanje , kao i pred znanje

moj ti

još jedan primer tvog obrazovanja i kulture...na svetskom nivou...jednog prostaka...ubuduće me zaobiđi sa svojim uličarskim glupostima...što se tiče bilo kakve komunikacije sa tobom, to je završeno

Америка је изгубила Вијетнамски Рат, али СССР је изгубио рат за свој опстанак, своје савезнике, свој систем, и све сопствене републике.

То даље значи да је угашена велика нада да синови кокошара неће и сами бити кокошари. Заувек.

Sorry bouchur luck.

koji si ti luzer

USRANCI nisu izgubili nijedan rat

oni su se samo

povukli da bi se opet spremili kao pobednici da se vrate ,

svojim kucama

valjda tito znas , dok iz svoje stale sa vilama , one sa kojima , mirisljavu balegu pirgavsku i cistis

naslonjen na te vile i uzivao , gledajuci , njihove parade.

- - - - - - - - - -

Na sreću velikog ruskog naroda .

Sada se zovu Rusi a vi tamo babini podanici

sa zadovoljstvom i ponosom

cisti stale i uziva u mirisima vonja stala i

sa setom se seca , kako mu je nekada i bilo.

Da, zanimljivo je da Ameri čačkaju Ruse u Ukrajini i Kineze u Žutom moru al eto, na krstarici u stvari Rusi i Kinezi preuzimaju Kubu i Venecuelu a Amerika je u defanzivi. Na krsti vlada paralelni svet suprotan od realnog.

jes vala

zanimljivo , kako sive celije u tvojim izlaganjima o CVETSKOJ SITUACIJI

uspevaju da se tako i postave

jedno si hteo da kazes a onoooo

ispisa si nesto drugo.

Госн Гваидо је у Боготи на састанку са Пенсом подпредседником САД и осталим латиноамеричким лидерима. Договарају како ће да руше овог вашег малог Стаљина.

Треба бити стрпљив, кроз пар недеља осетиће се први ефекти санкција нафтној индустрији. Венецуела не само да не продаје нафту Американцима већ је више не продаје ни Кинезима. Само још Индија купује њихову нафту, остали су без већине прихода. Видећемо шта ће Мадуро да ради када војсци почне да касни плата.

Да живиш животима наших несрећних форумских колега, увек само на корак од прехране из контејнера и спавања испод моста, и ти би имао потребу да реалност замениш маштом.

Ја им не замерам. Та машта им је све што ће имати, од сад па до сахране у комуналној парцели.

jel ti to o svom zivotu klosara

pa KLOSARI su simbol Pariza i mostova

zar ti i nijesi u pirgaviji i zar se nijesi hvalio kako te paki - indusi - guze

ocu reci ti naredjuju, kako i cistiti i prati guzice

konjima i ostaloj vele lepnim zivuljkama u stalama.

kad ti

svoj zivot , pozelis i drugima...

- - - - - - - - - -

Već ga podržali zvanično, u duhu doktrine predsednik je bitan ko šiša parlament, to je protočni bojler.

e sad

Maduro , nece moci ni spavati , ni jesti

jer Ti kao onaj koji drzi sve dizgine svoji KONJOVA i kada pustis te dizgine

Maduro pada.

- - - - - - - - - -

ihhhh

pa culi da bosanci razvaljuju dupeta , i njima i eto , poslali

bosni , dobar par

ono da se bosni nadje.

- - - - - - - - - -

Амерички сенатор објавио фотографију Гадафијевог убиства као претњу Мадуру
117706_vest_rfds-1-696x426.jpg

Амерички сенатор Марко Рубио је објавио фотографију бруталног убиства покојног либијског лидера Муамера Гадафија у ништа мање опасној претњи председнику Венецуеле Николасу Мадуру. Већина корисницка твитера је осудлила Рубија као манијакланог ратног хушкача, који има изузетно лош укус.
................
https://vidovdan.org/info/americki-...afiju-gadafijevog-ubistva-kao-pretnju-maduru/

Jenkijevska nasilna i nevaspitana stoka !

a nema nidje slika nihovih - oslobodioca , ono iz SOMALIJE.

ili iz grada Iraka , gde su i izigravali sijalice na mostu.

a ni iz LIBIJE , o onom usra ambasadoru , kako su ga guzili i nije mogo izdrzat vise od njih troje.

pa odapeo.

nema...hmmm a zasto tih divnih slika nema.

a jel se ima onijeha hrabrih jamerikanaca , kada ih tamo neki iranci sa ses bez kao motornim camcima ih doFatili.

i slike , koje ceo svet i vidio

SUZE RADOSNICE sto su i videli IRANCE uzivo.

Значи будући нови поглавица је напустио земљу. А пре 10ак дана је био у земљи снимали су га они из Вајса.

Због чега они себе називају опозиција а и Амери их тако зову, ако су они нова власт.? Амери кажу да је Нови поглавица главни, па како може бити и главни и опозиција?

Мадурито је опозиција за њих, а Гаудито је опозиција за Мадурита.

Весели народ се о јаду забавио.

Исто ме занима шта је било са дипломатама из ЈуЕсЕј, јесу ли отерани кући или Мадуро нема снаге ни за то?

Poslednja izmena:
Значи будући нови поглавица је напустио земљу. А пре 10ак дана је био у земљи снимали су га они из Вајса.

Због чега они себе називају опозиција а и Амери их тако зову, ако су они нова власт.? Амери кажу да је Нови поглавица главни, па како може бити и главни и опозиција?

Мадурито је опозиција са њих, а Гаудито је опозиција за Мадурита.

Весели народ се о јаду забавио.

Исто ме занима шта је било са дипломатама из ЈуЕсЕј, јесу ли отерани кући или Мадуро нема снаге ни за то?

Па отишао је на самит Лима групе у Боготу. Читате ли ви људи неке вести осим таблоида и Спутњика?

Propustio si samo momenat u kojem opozicija u Venecueli se ne klanja Alahu i Muhamedu niti ima nekog lidera Bagdadija ili Al Nusru koji pozivaju na terorizam širom sveta. Al ajde da zažmurimo pa da zamislimo Gvaida kao nekog bradatog mudžahedina koji uspostavlja kalifat, možda i uspe ta rusoljubna mašta.

opet ti sive celije nisu uspele da procitaju poruku.

ono , ti prikazuju , decinju usra drzave , prikazuju , kako su ih jamerikanci , naoruzavali , obucavali , dali i logistiku i sve sto je trebalo da ,

sruse ASADA

secas li se DOLI BELa...

ASAD MUST GO..

i da , joooj si ga ucenicima i posrancima , eto , podjubrise zemlju SIRIJU...

jel si shvatio poruku

nisi

pa normalno da nisi , jer za to se i treba imati celije sivoga mozga na pravoj strani

- - - - - - - - - -

D0KDM4BVsAEGJ3x.png

ima se i videa , gde se vidi kako , ovi ' OSLOBODIOCI bacaju MOLOTOV KOKTEL a na drugim snimcima , kako i spremaju te boce.

na zalost , ne znam , kako da ih prebacim i pokazem

ali mislim da ce to vec neko i staviti.

- - - - - - - - - -

А где је нови поглавица који се сам прогласио за главног? Онај Гуидо или како већ. Је ли и даље у земљи или је побегао?

eno ga u kolumbiji

sastao se sa Pencom

usrancem

- - - - - - - - - -

više me brine sudbina Blajbija...ipak je to naš čovek, ovi indijanci neka se snalaze

Blajbi ima ,

i kao biznismen , koji je i svoje radnike dobro tretirao i

ima ti on , i gde da se skloni

na ostrvu MARGARITA i gde gle , nema protesta protiv Madura.

Back