Venecuela optužila Vašington za "fašistički državni udar"!

Ko je "good guy" u ovoj prici?

• Amerikanci

• Maduro i njegovi sledbenici

• niko

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ух, насекирали се у Фашингтону због нелегитимних избора, прецепили се...:lol:
Не вређај нам здраву памет.
Како им није засметала Норијегина крађа, него га још подржавали?
Види, браниш неодбрањиво, на погрешан и приличну глуп начин; хајде, напрегни се, смисли неку бољу причу...
Па се врати...:lol:

prema svecu i tropar .

to oko naprezanja , to ti je kao ono kad je Muja u zatvoru treso glavom o zid , neprekidno ponavljajući SETI SE .... SETI SE :cool:

А на шта је све Мадуро спреман да би остао на власти? Шта је тај идиот пружио своме народу па да ови буду спремни да гину за њега и да га прихвате као доживотног владара?

pa uzeo im je 350 milijardi $ u zadnjih 10 godina ......šalim se to im je amerika uzela .

PS Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije teško tebi nego drugima...isto je i kad si glup :mrgreen:

Зато геније што се проблем из Венецуела прелива на суседне земље
Ух, добар изговор пара вреди...:hahaha:
Као, сиротиња из Венецуеле бежи у Колумбију, јел?
А нису сиротиња зато што их САД држе под блокадом деценијама? Немају нафту да продају и нахране сиротињу?
Ти стварно мислиш да ико још може да наседне на ове глупости?:rotf:

prema svecu i tropar .

to oko naprezanja , to ti je kao ono kad je Muja u zatvoru treso glavom o zid , neprekidno ponavljajući SETI SE .... SETI SE :cool:
Ма, он и сам зна да је цела прича шупља до бесмисла, него покушава сам себи да осмисли рационално објашњење- чега се, заправо, плаши...:lol:

čudo takav uspešan čovek, nije napravio neki biznis u Srbiji....ode za Kanadu, a Rusija, Venecuela, Kuba...zemlje prosperiteta za običnog čoveka, njih zaobišao

i ti i tvoj sapatnik aMULAt se razumete u biznis kao marica u kriv qujac. da znate kako se pravi biznis nebi tako lupetali. za vas je biznis ako vam neko poveca platu sa 300 na 301 evro, ili pak vas najveci biznis je otici u nemacku, englesku da radite kao konjusari ili cistite njonju po wc?

Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...

Suverenitet, antiimperijalizam, antiglobalizam e to je nesto sto vi ne kapitrate.

- - - - - - - - - -

Zestoko po gradjanistima bogami.

Djesi pomraceni...

Vidi tvoj ******i bi napustio zemlju cim bi se malo pripucalo na ulici..

A tesko da bi ti ostao da branis taj sistem :hahaha:

Tako da je i tu vozac mnogo hrabriji od tvog vodje. :per:

i ti i tvoj sapatnik aMULAt se razumete u biznis kao marica u kriv qujac. da znate kako se pravi biznis nebi tako lupetali. za vas je biznis ako vam neko poveca platu sa 300 na 301 evro, ili pak vas najveci biznis je otici u nemacku, englesku da radite kao konjusari ili cistite njonju po wc?

govoriš iz svog iskustva u Holandiji...da ne čistiš klozete u nekom kvartu, gde žive muslimanski migranti...pa si pun negativne energije i kompleksa...a što se tiče biznisa...punih 27 godina, sam sebi sam poslodavac...nisam neki bogataš, ali solidno živim

Poslednja izmena:
Мораш да разумеш да је тешко схватити озбиљно човека који слабо зна свој матерњи језик.

"ратују Русе" не значи ништа, а и падеж је погрешан. Покушај са "ратују са Русима" или ев. "ратују против Руса", биће боље. И одмах ћеш звучати озбиљније.

Ух, добар изговор пара вреди...:hahaha:
Као, сиротиња из Венецуеле бежи у Колумбију, јел?
А нису сиротиња зато што их САД држе под блокадом деценијама? Немају нафту да продају и нахране сиротињу?
Ти стварно мислиш да ико још може да наседне на ове глупости?:rotf:

Pa da,sa nafte idu na kokain,crna berza :hahaha:

Suverenitet, antiimperijalizam, antiglobalizam e to je nesto sto vi ne kapitrate.

- - - - - - - - - -

Djesi pomraceni...

Vidi tvoj ******i bi napustio zemlju cim bi se malo pripucalo na ulici..

A tesko da bi ti ostao da branis taj sistem :hahaha:

Tako da je i tu vozac mnogo hrabriji od tvog vodje. :per:

to ti je usadio titoizam, koji je srbe napujdao tim pravdonosnim idealima, a potom mu podobro zavukao...

pragmatizam, je neophodan a to tvoje vodilo je u sunovrat cesto jer upamti pobeda u ratu znaci da si pobio neprijatelje i ona je trenutnog zadovoljstva i radosti pobede ali u miru se pobeda boduje... tu smo mi cisti gubitnici...

ne mozes biti iskljuciv i stalno zatupan pravdom u svetu gde je upravo globalizam vecinski , imperijalizam nadmocan, jer je interes pre svega svugde zavladao...

treba izbalansirati dobro svoje odluke... kapiram ja tebe ali ti ne kapiras realnost... zahvaljujuci titoistima i laznom komunjarizmu smo ovdje dje smo...

lice merim

tako je merim ti ja itekako

sto znaci da mi moje znanje , moja profesija i moje vaspitanje daje za pravo da i ukazem na ...

i , mene nimalo ne zabrinjava , tu i tamo misljenja , luzera , koji u svom dreku , govnima se i zasladjuju sa problemima drugih i jos uzdizu

iste , one koji su ih i u dreku- govnima gurnuli i jos i ih i hrane

s toga se i pitam

zasto i dalje jedete drek ili ti , produkte njihove.

ako je neko luzer, to si ti...verovatno si bio socijalni slučaj u Srbiji, beda neopevana...ukazala se neka prilika da pobegneš...da pobegneš, a ne da odeš...kukumavčio si kod raznih likova da te izvuču iz ,,dreka"...ljudi se sažalili, videli propasnika i nesrećnika, daj da pomognu...sada si se malo najeo u kapitalističkoj Kanadi, pa pljuješ po kapitalizmu, ali jedeš njihov hleb...vređaš ljude ovde na forumu, služiš se nepristojnim rečima...a ovamo pričaš o nekom svom znanju, kulturi i obrazovanju...u suštini si samo jedan običan lik, koji radi slabo plaćene poslove, rezervisane za prostu radnu snagu...frustriran, ali od tog živiš koliko toliko normalno

У је, генијалци из Спутњика и Правде након две године сконтали да Трамп неће бити Србенда. Какви ретарди, као и читаоци им. :hahaha:

STO VOLIM OVE retardinje KOJI IZBACE KOLOSALNU BUDALASTINU, pa se onda sami sebi smeju. PS: veliki SRBINE, ja sam ipak SKONTAO da ti i nisi bas ono za sto se podmeces. isto kao i ovaj STRKS koji belorusiju naziva BJELORUSIJA, a ovamo je rodjeni beogradjanin, kome se otac zdusno borio u mletackoj (mljetackoj) vojsci

Poslednja izmena:
Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...

Oni si levičari koji misle da su desničari, to smo utvrdili odavno. Oni mrze Tita ali ne socijalizam i samoupravljanje. Titu ne mogu da oproste što ih nije uveo u Varšavski pakt, što nije bio Staljinova podguzna muva i što je bio malo više ka zapadu okrenut. Zameraju mu Goli otok al ne zato što je to progon protivnika nego zato što tamo nije slao prozapadne komuniste nego uglavnom staljiniste. Oni su nacional komunisti i to samo moljac64 kapira i rolo tomazi, marsijaner donekle, oni su svesni da su levičari nacionalisti dok ostali zaista misle da su nekakvi desničari samo zato što vole četnike sa kojim nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

Poslednja izmena:
STO VOLIM OVE retardinje KOJI IZBACE KOLOSALNU BUDALASTINU, pa se onda sami sebi smeju. PS: veliki SRBINE, ja sam ipak SKONTAO da ti i nisi bas ono za sto se podmeces. isto kao i ovaj STRKS koji belorusiju naziva BJELORUSIJA, a ovamo je rodjeni beogradjanin, kome se otac zdusno borio u mletackoj (mljetackoj) vojsci

Protiv Turaka a kako sam veli to mu je od predaka ostalo u amanet da nastavi tu borbu (baš protiv Turaka). Čovek bi rek'o zadrti neki zaveštenik , osveta mu u krv ušla. A onda kad se Ameri ponovo zbližiše sa Turcima , i na slavu i na proslost kuce svoje zaboravi . :mrgreen:

To se ja malo sprdam kada udarim ijekavicu na Belorusiju jer uglavnom ste vi komunisti iz Bosne dolazili i tako pričali 1945 kada ste bogataše proglašavali fašistima i streljali ih, pa im konfiskovali imovinu.

Back