ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ух, насекирали се у Фашингтону због нелегитимних избора, прецепили се...
Не вређај нам здраву памет.
Како им није засметала Норијегина крађа, него га још подржавали?
Види, браниш неодбрањиво, на погрешан и приличну глуп начин; хајде, напрегни се, смисли неку бољу причу...
Па се врати...![]()
А на шта је све Мадуро спреман да би остао на власти? Шта је тај идиот пружио своме народу па да ови буду спремни да гину за њега и да га прихвате као доживотног владара?
Ух, добар изговор пара вреди...Зато геније што се проблем из Венецуела прелива на суседне земље
Ма, он и сам зна да је цела прича шупља до бесмисла, него покушава сам себи да осмисли рационално објашњење- чега се, заправо, плаши...prema svecu i tropar .
to oko naprezanja , to ti je kao ono kad je Muja u zatvoru treso glavom o zid , neprekidno ponavljajući SETI SE .... SETI SE![]()
"Мирише" на хаос...Појавили се неки чудни...нервозни по улицама.
čudo takav uspešan čovek, nije napravio neki biznis u Srbiji....ode za Kanadu, a Rusija, Venecuela, Kuba...zemlje prosperiteta za običnog čoveka, njih zaobišao
ratuju ruse
Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...
Zestoko po gradjanistima bogami.
... шта раде?
i ti i tvoj sapatnik aMULAt se razumete u biznis kao marica u kriv qujac. da znate kako se pravi biznis nebi tako lupetali. za vas je biznis ako vam neko poveca platu sa 300 na 301 evro, ili pak vas najveci biznis je otici u nemacku, englesku da radite kao konjusari ili cistite njonju po wc?
Ух, добар изговор пара вреди...
Као, сиротиња из Венецуеле бежи у Колумбију, јел?
А нису сиротиња зато што их САД држе под блокадом деценијама? Немају нафту да продају и нахране сиротињу?
Ти стварно мислиш да ико још може да наседне на ове глупости?![]()
Suverenitet, antiimperijalizam, antiglobalizam e to je nesto sto vi ne kapitrate.
- - - - - - - - - -
Djesi pomraceni...
Vidi tvoj ******i bi napustio zemlju cim bi se malo pripucalo na ulici..
A tesko da bi ti ostao da branis taj sistem
Tako da je i tu vozac mnogo hrabriji od tvog vodje.![]()
lice merim
tako je merim ti ja itekako
sto znaci da mi moje znanje , moja profesija i moje vaspitanje daje za pravo da i ukazem na ...
i , mene nimalo ne zabrinjava , tu i tamo misljenja , luzera , koji u svom dreku , govnima se i zasladjuju sa problemima drugih i jos uzdizu
iste , one koji su ih i u dreku- govnima gurnuli i jos i ih i hrane
s toga se i pitam
zasto i dalje jedete drek ili ti , produkte njihove.
У је, генијалци из Спутњика и Правде након две године сконтали да Трамп неће бити Србенда. Какви ретарди, као и читаоци им.![]()
Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...
STO VOLIM OVE retardinje KOJI IZBACE KOLOSALNU BUDALASTINU, pa se onda sami sebi smeju. PS: veliki SRBINE, ja sam ipak SKONTAO da ti i nisi bas ono za sto se podmeces. isto kao i ovaj STRKS koji belorusiju naziva BJELORUSIJA, a ovamo je rodjeni beogradjanin, kome se otac zdusno borio u mletackoj (mljetackoj) vojsci
STO VOLIM OVE retardinje KOJI IZBACE KOLOSALNU BUDALASTINU, pa se onda sami sebi smeju. PS: veliki SRBINE, ja sam ipak SKONTAO da ti i nisi bas ono za sto se podmeces. isto kao i ovaj STRKS koji belorusiju naziva BJELORUSIJA, a ovamo je rodjeni beogradjanin, kome se otac zdusno borio u mletackoj (mljetackoj) vojsci