krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.656
Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...
Ovo ti je već objašnjeno ali pošto kroz tvoju glavu struji promaja nije ni čudno što je moja poruka kroz nju samo proletela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski krajnji desničari opčinjeni južnoameričkih komunistom... Balkane moj...
to ti je usadio titoizam, koji je srbe napujdao tim pravdonosnim idealima, a potom mu podobro zavukao...
pragmatizam, je neophodan a to tvoje vodilo je u sunovrat cesto jer upamti pobeda u ratu znaci da si pobio neprijatelje i ona je trenutnog zadovoljstva i radosti pobede ali u miru se pobeda boduje... tu smo mi cisti gubitnici...
ne mozes biti iskljuciv i stalno zatupan pravdom u svetu gde je upravo globalizam vecinski , imperijalizam nadmocan, jer je interes pre svega svugde zavladao...
treba izbalansirati dobro svoje odluke... kapiram ja tebe ali ti ne kapiras realnost... zahvaljujuci titoistima i laznom komunjarizmu smo ovdje dje smo...
Izgubljeno uvek moze da se nadje. Bitno da NR Kina nastavila gde Sovjetski Savez stao.
Tako što je uvela kapitalizam na svoj način haha.
A u kom to smislu radi Kina što je i SSSR?
Nešto ne vidim da kineski brodovi i oružje idu ka Kubi i Venecueli.
Ipak Kinu samo ekonomija interesuje i ona njena ostrva na vašu žalost.
Kina nema želju za vojnim širenjem po svetu kao Rusija koja ima potrebu da vrati reputaciju SSSR.
Америка је изгубила Вијетнамски Рат, али СССР је изгубио рат за свој опстанак, своје савезнике, свој систем, и све сопствене републике.
То даље значи да је угашена велика нада да синови кокошара неће и сами бити кокошари. Заувек.
Sorry bouchur luck.
Trebace vam, posebno sad kad cackate mecki rupi u Kineskom i Zutom moru.
Da, zanimljivo je da Ameri čačkaju Ruse u Ukrajini i Kineze u Žutom moru al eto, na krstarici u stvari Rusi i Kinezi preuzimaju Kubu i Venecuelu a Amerika je u defanzivi. Na krsti vlada paralelni svet suprotan od realnog.
Srbi da podrze Madura
Rusiji ide odlično sa reputacijom obzirom da ima ekonomiju Kenije. Neko drugi pak, gubi reputaciju.
Da, zanimljivo je da Ameri čačkaju Ruse u Ukrajini i Kineze u Žutom moru al eto, na krstarici u stvari Rusi i Kinezi preuzimaju Kubu i Venecuelu a Amerika je u defanzivi. Na krsti vlada paralelni svet suprotan od realnog.
kada se okreneš oko sebe možeš videti da imaš prijatelje koji i ne stoje baš dobro ekonomski , ali ti ako si čovek to i ne gledaš nego samo jel odgovara tvojim moralnim principima .
Džabe ako poznaješ nekog ko ima para ako je džukac , tako i među državama , ima malih ali poštenih na koje uvek možeš da se osloniš .
Rusija trenira borilačke veštine , pa onda ima određenu reputaciju među dripcima koji volu da diraju slabije od sebe .![]()
Suverenitet, antiimperijalizam, antiglobalizam e to je nesto sto vi ne kapitrate.
- - - - - - - - - -
Djesi pomraceni...
Vidi tvoj ******i bi napustio zemlju cim bi se malo pripucalo na ulici..
A tesko da bi ti ostao da branis taj sistem
Tako da je i tu vozac mnogo hrabriji od tvog vodje.![]()
Ovo ti je već objašnjeno ali pošto kroz tvoju glavu struji promaja nije ni čudno što je moja poruka kroz nju samo proletela.
Deratizacija je odlicna stvar.
Pogledajte prilog 534512
Amerika i SA su porazene u Siriji , tako bi trebalo biti i u Venecueli.
Terorizam mora da se jos efikasnije suzbija.