Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.897
Мора се црвена банда подиебават, не замери штогод друже 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mogao bi da odgledas reprizu tog vencanja i uzivas umesto sto ovde glumis veceg katolika od pape....kakve veze imaju autobusi i donacije sa ovim cirkusom od vencanja koga uzgred ne odobra ni vecina britanaca
...kakve to veze ima sa tim sto te monarhije od porodicnih dogadjanja prave cirkus i naplacuju ulaznice![]()
Kakva je ovo shebena tema?ovo ce se razvlaciti kao veliki brat na pinku,totalno ludilo i glupost.vili se vencaje vili se vencao vili ce da se venca.Narod nema Hleba,nema Hleba narod.
...mogao bi da odgledas reprizu tog vencanja i uzivas umesto sto ovde glumis veceg katolika od pape....kakve veze imaju autobusi i donacije sa ovim cirkusom od vencanja koga uzgred ne odobra ni vecina britanaca
...smesni ste kao onaj lik iz "ko to tamo peva"....nemci ga bombarduju a on im se divi... mogli bi i neku pesmicu da otpevate englezima i njihovoj monarhiji... nipodastavati svoj narod a diviti se englezima meni je fuj bljak a vi kako hocete
Zasto bilo koga zabole za ovo vencanje? Zasto je bilo ko u Srbiji ovo gledao? Zasto je televizija prenosila? Kakvog to uticaja ima na nas i zasto bi nas interesovalo da li ce i kada ce se neko u Engleskoj vencati?
Ja ne mogu da se nacudim.![]()
Za tvoju informaciju, procenat Britanaca koji podržava monarhiju veći je od 70%. Prema tome, za njih to sigurno nije cirkus, već događaj od prvorazrednog značaja. To što mi imamo prestolonaslednika kakvog imamo, predsednika i Vladu kakve imamo, nije ničiji problem osim naš i što ga pre uočimo i prihvatimo kao problem, pre ćemo ga rešiti.
Ja bih volela da Srbija ima na svom čelu osobu koja zaslužuje poštovanje.
...pa sta ako podrzavaju,
...glume ludilo sa onim smesnim sesirima i kocijama i pompeznim vencanjem kao da nije kriza....meni to lici na cirkus
Cek,cek,malo pre tvrdis da vecina Britanaca ne podrzava,a sad kazes da podrzava???
Kako to?
.
A kako bi po tvom misljenju trebalo da dodju na vencanje?Tebi su sesiri sinonim za luksuz?
Za ovakva vencanja postoji tzv. "dress code",koji je ako se ne varam imala i Seka Aleksic...u malo drugacijem obliku doduse ;P
...meni sa tim sesirima izgledaju smesni, kao da su stavili saksije ili ikebanu na glavu...ne svidjaju mi se ni one dijademe, ni kruna na glavi.....jel zabranjeno da mi se ne svidja![]()
"Blackadder" sa vencanja...Cak i oni koji se sale na njihov racun,dotrce kad ih pozovu![]()
Другови!
Истина је да је ненародни мутант и инцестуозни злотвор (што мучи црнце) дао милион и евра долара за Хиландар...
Али шта нама значи тај Хиландар? Тамо само неки попови-лопови мантрају нешто противу наше партије и соц'јалистичког осећања наших грађана, то као прво. А као друго... ОТКУД њему паре да даје било коме!
Отео је, значи, од гладног народа и гладних цигана и црнаца и дијеце... па сад даје штокаквима брадоњама (а знадемо ми тко носи браде).
Е па не може тако! И ова РТБ што преноси свашта нешто, знаде ли Маршалат што о томе?
Друже, није то суштина!
Суштина је да су га сами Енглези због тога прозивали и назвали грчким православцем.
Ш'о то раде мили Енглези?
Вероватно зато што воле православље и православне светиње?
Не познајеш енглеско друштво, које је агресивно атеистичко. Идеја да се даје црквама, и то још неких страних секти, може да изазове бес код једног дела публике... мада ја, рецимо, баш нигде и ни једном нисам ни видео ни чуо да је ту Чарлсову донацију неко и приметио (ван Балкана) а камоли имао неки непријатан коментар.
Не разумем поенту примедбе. Енглези су зли? Не воле српске светиње? Чарлс је покварен јер се претвара да их воли, а у ствари их мрзи? Нешто је сигурно погрешно урађено, али је касно па ми промиче.
Иначе, Чарлс је за енглеске услове човек веома окренут духовности, и сваке године проводи неколико недеља на Атосу. Допада му се тамо.
Za razliku od vas KOMUNISTA koji samo pricate prazne price a nista ne radite i trabuljate o nekakvov vasem DB ''pravoslavlju''. Princ Charls zna da ceni TRADICIJU i KULTURNU bastinu SRBIJE. VI komunisti bi sve samo da unistavate, gazite, rusite, unistavate, bez korena ste, istorija vam pocinje od '45, bez ikakve tradicije i kulture i to se odrazava na drustvo. Taj Princ Charles provodi vreme sa nasim pravoslavnim monasima svake godine zivi jako skromno sa njima i sam je dao 1,2 MILIONA dolara njegovog novca u obnavljanju zapaljenog Hilandara, a DB komunisticki ''pravoslavci'''???
Upravo zbog toga sto je on dao 1,2 MILIONA dolara u obnavljanju SRPSKOG PRAVOSLAVNOG HRAMA ( kada je bilo kakva asocijacija sa Srbima 1999-2001 nije dobra za nikoga a pogotovu nekoga kao Princ Charles ), mnogi su ga napadali da on uopste nije engleski Anglikanac vec grcki pravoslavac, samo sto vasi komunisticki mozgovi o tome ne znaju nista, zatrvovani boljsevickom anti-zapadnom retorikom vec vise od sest decenija. Taj Charles i Kraljica Elizabetha II nisu pozvali na svoje vencanje Tony Blera, upravo onog sto je bio na vlasti 1999......zar vama crvenima indoktriniranim komunistima to nesto ne govori? Taj Princ Charles je veci pravoslavac od vas ovde komuno DB ''pravoslavaca'' sto su vam puna usta ''pravoslavlja '' stalno na forumu.
http://2.***************/_qpE5hNwi618/S_NjbQDX0iI/AAAAAAAAG08/aijoPAE1odQ/s400/charles2.jpg
http://2.***************/_qpE5hNwi618/S_NjYdMLWWI/AAAAAAAAG00/WD3U83dG8cY/s1600/charles.jpg
http://www.orthodoxengland.org.uk/hrh.htm
http://www.guardian.co.uk/uk/2004/may/12/monarchy.helenasmith1
Тај колега је, међу нама, прилично једноставан човек.
Друго, хаха, овде нико не познаје Енглезе и Енглеску колико ја. То је више него јасно.
Да се не свађамо. Ако нисам довољно добар и довољно велики Србин, ето, кориговаћу се.
Za tvoju informaciju, procenat Britanaca koji podržava monarhiju veći je od 70%. Prema tome, za njih to sigurno nije cirkus, već događaj od prvorazrednog značaja. To što mi imamo prestolonaslednika kakvog imamo, predsednika i Vladu kakve imamo, nije ničiji problem osim naš i što ga pre uočimo i prihvatimo kao problem, pre ćemo ga rešiti.
Ja bih volela da Srbija ima na svom čelu osobu koja zaslužuje poštovanje.