VENCANJE PRINCA VILIJEMA...

Zasto bilo koga zabole za ovo vencanje? Zasto je bilo ko u Srbiji ovo gledao? Zasto je televizija prenosila? Kakvog to uticaja ima na nas i zasto bi nas interesovalo da li ce i kada ce se neko u Engleskoj vencati? Ja ne mogu da se nacudim.:eek:

Pa zanima ovog gastarbeit-ljoticevca Nebca i kolegu mu Pobedonosceva-belogradejca :mrgreen:

Neki tako probaju da mire svoju savest sto sluze neprijateljima srpskog naroda, pa im se poremeti patriotski kompas. :kafa:

Mislis, ljubomorni Srbi na kljukanu dinastiju koja onako zadrigla i degenericna zivi o trosku srpskog naroda dok se po Srbiji gase narodne kuhinje da bi moglo da se priuste njihove bahanalije na Belom dvoru? :think:
Narodne kuhinje su rezultat vese KOMUNSITICKE DIKTATURE i vase KOMUNSTICKE politike vas komunista na vlasti, od hrvatskog masinbravara, komunste Slobe, marksistkinje Mire, Brozovog udbasa iz Bih Seselja, sina Brozovog Vrhovnog sudije Brozovom rezimu druga Damjanovica/ Kostunica..... od 1944-2011, od kad ste vi komunisti uveli komi avnojske REPUBLIKE i oduzeli Hrvat Tito i Slovenac Kardelj, drzavljanstvo i imovinu SRBIMA IZ SRBIJE porodici Karadjordjevic, a posledice te POLITIKE u toj BANANI komi REPUBLICI su to sto se vidi danas; jad, beda, cemer, sirotinja, nezaposlenost, izolovanost u svetu, nerazumevanje svetske politike od crnogorskih komunista iz Lijeve Rijeke posle pada berlinskog zida 1989, sirenje decenijama komunisticko anti-zapadnjastvo, ''NESVRSTANA'' politika i bliskost sa africkim ljudozderima Idi Aminom i kompanijom, tesna povezanost politike sa ARAPSKIM diktatorima Gadafi, Naser, Sadam...velicanje Bin Ladina.....tesna povezanost sa KGB '' barcom'' posle pada berlinskog zida, nepismenost oko 1,5 miliona ljudi.....kad je bila Kraljevina Srbija upravo pod dinastjimom Karadjodjevic Kralja Petra I, pre vise od sto godina, ovako se zivelo po SELIMA Srbije unutar Kraljevine SRBIJE 1911.....
i KRALJEVINA SRBIJA pod dinastijom Karadjordjevic je vojno i ekonomski bila najaca sila na jugoistoku Evrope. Razlika izmedju komi banana Republike i KRALJEVINE SRBIJE JE OGROMNA, da je ostala KRALJEVINA posle '45, danas bi ta zemlja bila na nivou EVROPSKIH kraljevina, a ne banana africkih Republika.

Poslednja izmena:
Ne boj se ti nista; ulozice on jos 100 puta po toliko da digne jednu veliku krstacu za celu Srbiju :worth:

Inace, mi DB pravoslavci za razliku od vas vatikanskih, CIA i MI6 pravoslavaca stvarno brinemo za dobrobit svog naroda, a ne za ovu tvoju elitu po incestu.

HAHAH pa vecina vas SESELJOVIH udbasa iz tih UDBASKIH sekti nije niti krstena??? Samog BROZOVOG UDBASA SESELJA je krstio Djujic u 41. godini, tako je kod vecine vas DB crvenih ''pravoslavaca''.

Poslednja izmena:
Narodne kuhinje su rezultat vese KOMUNSITICKE DIKTATURE i vase KOMUNSTICKE politike vas komunista na vlasti, od hrvatskog masinbravara, komunste Slobe, marksistkinje Mire, Brozovog udbasa iz Bih Seselja, sina Brozovog Vrhovnog sudije Brozovom rezimu druga Damjanovica/ Kostunica..... od 1944-2011, od kas ste vi komunisti uveli komi avnojske REPUBLIKE i oduzeli Hrvat Tito i Slovenac Kardelj, drzavljanstvo i imovinu SRBIMA IZ SRBIJE porodici Karadjordjevic, a posledice te POLITIKE u toj BANANI komi REPUBLICI su to sto se vidi danas; jad, beda, cemer, sirotinja, nezaposlenost, izolovanost u svetu, nerazumevanje svetske politike od crnogorskih komunista iz Lijeve Rijeke posle pada berlinskog zida 1989, sirenje decenijama komunisticko anti-zapadnjastvo, ''NESVRSTANA'' politika i bliskost sa africkim ljudozderima Idi Aminom i kompanijom, tesna povezanost politike sa ARAPSKIM diktatorima Gadafi, Naser, Sadam...velicanje Bin Ladina.....tesna povezanost sa KGB '' barcom'' posle pada berlinskog zida, nepismenost oko 1,5 miliona ljudi.....kad je bila Kraljevina Srbija upravo pod dinastjimom Karadjodjevic Kralja Petra I, pre vise od sto godina, ovako se zivelo po SELIMA Srbije unutar Kraljevine SRBIJE 1911.....
i KRALJEVINA SRBIJA pod dinastijom Karadjordjevic je vojno i ekonomski bila najaca sila na jugoistoku Evrope. Razlika izmedju komi banana Republike i KRALJEVINE SRBIJE JE OGROMNA, da je ostala KRALJEVINA posle '45, danas bi ta zemlja bila na nivou EVROPSKIH kraljevina, a ne banana africkih Republika.

I opet mi ne rece - zar treba srpska sirotinja da odvaja od usta da bi moglo da se senluci na Belom dvoru?

Zar da se zatvaraju narodne kuhinje da bi moglo da se priusti za svadbeni poklon? :dontunderstand:

Jao Nebac ne rise, otidni deder ovde http://scr.digital.nb.rs/ pa procitaj skenirane brojeve Politike pre Drugog svetskog i tamo ces videti naslove kao "Pronevera u Narodnoj banci", "Monasi uhapseni zbog kradje od drugih monaha", "Starica ubijena zbog nasledstva" itd.

Idi begaj, pre rata su svi ziveli na medu i mleku i svi su bili fini, ko u Diznijevom crtacu ybt...

Ja ne znam sta vi ''enticke manjine'' imate protiv SRPSKE MONARHIJE, niko vas nikad nije proganjao u Srbiji, a drugo, za vreme Kraljevine Srbije i Karadjordjevica SUDSTVO je bilo NEZAVISNO, kao u zemljama Zapadne Evrope, gde je obican SELJAK iz Oplenca optuzio Kralja Petra I da je njegov vinograd usao u njegovu njivu i na sudu taj SELJAK dobio sudsku presudu protiv samog Kralja Petra I. U KOMUNIZMU samo neko da pokusa da izvede na sud TITA sto je pljackao i otimao drugima imovinu, odma bi dobio metak u glavu od njegovih UDBASA, kakvo crno nezavisno SUDSTVO o tome vi komunisti ne znate sta to znaci, sto se prenelo na danasnju komi REPUBLIKU!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Ђорђе_Вајферт
Vama etnickiim manjinama treba objasniti da je finansije u Kraljevini Srbiji i Kraljevini SHS vodio ETNICKI NEMAC Djordje Vejfart, a zahvaljujuci njemu srpski kraljevski dinar Kraljevine Srbije a zatim i jugoslovenski kraljevski dinar je bila jedna od sest najcenjenijih valuta u tadasnjoj EVROPI, jer svaka stampana novcanica tog novca je iza sebe imala pokrice ZLATA. Sve sto vredi u Srbiji od kulture i vodjenja finansija, arhitektura gradova, pravosudje..... zlatno doba je bilo za vreme kraljevine a ne komi banana republike.

Poslednja izmena:
HAHAH pa veecina vas SESELJOVIH udbasa iz tih UDBASKIH sekti nije niti krstena??? Samog BROZOVOG UDBASA SESELJ ga krstio Djujic u 41. godini, tako je vecina vas DB crvenih ''pravoslavaca''.

:hahaha: kakve gluposti

Evo, ja sam iz komunisticke porodice, a krsten sam :)

To samo posleratni cetnicki preletaci nisu krstili decu da se pokazu kao najveci komunisti za po koju lazoboracku penziju :bljak:

Ja ne znam sta vi ''enticke manjine'' imate protiv SRPSKE MONARHIJE, niko vas nikad nije proganjao u Srbiji, a drugo, za vreme Kraljevine Srbije i Karadjordjevica SUDSTVO je bilo NEZAVISNO, kao u zemljama Zapadne Evrope, gde je obican SELJAK iz Oplenca optuzio Kralja Petra I da je njegov vinograd usao u njegovu njivu i na sudu taj SELJAK dobio sudsku presudu protiv samog Kralja Petra I. U KOMUNIZMU samo neko da pokusa da izvede na sud TITA sto je pljackao i otimao drugima imovinu, odma bi dobio metak u glavu od njegovih UDBASA, kakvo crno nezavisno SUDSTVO o kome vi komunisti ne znate sta to znaci, sto se prenelo na danasnju komi REPUBLIKU!!!
http://sr.wikipedia.org/wiki/Ђорђе_Вајферт
Vama etnickiim manjinama treba objasniti da je finansije u Kraljevini Srbiji i Kraljevini SHS vodio ETNICKI NEMAC Djordje Vejfart, a zahvaljujuci njemu srpski kraljevski dinar Kraljevine Srbije a zatim i jugoslovenski kraljevski dinar je bila jedna od sest najcenjenijih valuta u tadasnjoj EVROPI, jer svaka stampana novcanica tog novca je iza sebe imala pokrice ZLATA. Sve sto vredi u Srbiji od kulture i vodjenja finansija, arhitektura gradova, pravosudje..... zlatno doba je bilo za vreme kraljevine a ne komi banana republike.

Ebale te etnicke manjine...

za moje ima dokaza da su bili u Srbiji od 18 veka a odakle si se ti dovukao ni sam ne znas, zato odyebi "etnicka manjino" u poskocima...
34r93b8.jpg

A te bajke pricaj drugima.

Ebale te etnicke manjine...

za moje ima dokaza da su bili u Srbiji od 18 veka a odakle si se ti dovukao ni sam ne znas, zato odyebi "etnicka manjino" u poskocima...
34r93b8.jpg

A te bajke pricaj drugima.
haha a sta nam ti hoces reci da ti nisi pripadnik etnicke manjine u Srbiji??? Jacob..???.cak te i ime odaje.....kao sto vidis i sam na ovom forumu i procitaj marca i druge monarhiste sta i kako pisu, i uporedi sa vama komi ''republikancima '', uvideces i sam koliko su monarhisti sto puta intelegentniji, bolje obavesteniji u svakom pogledu od vas komi ''republikanaca''.....

Da uporedimo recimo OKSFORDSKI obrazovanog Kneza Pavla, jednog od najboljih poznavalaca evropske umetnosti u Evropi tada, zadnjeg vladara Kraljevine Jugoslavije..i kako je izgledala tada i ponasala se srpska politicka elita do 1941.....

Eto sta je KOMUNISTICKA REPUBLIKA napravila......

Poslednja izmena:
haha a sta nam ti hoces reci da ti nisi pripadnik etnicke manjine u Srbiji??? Jacob..???.cak te i ime odaje.....kao sto vidis i sam na ovom forumu i procitaj marca i druge monarhiste sta i kako pisu, i uporedi sa vama komi ''republikancima '', uvideces i sam koliko su monarhisti sto puta intelegentniji, bolje obavesteniji u svakom pogledu od vas komi ''republikanaca''.....

Ebemte ogranicena :lol:

znaci da sam uzeo nick na forumu Erik bio bih Svedjanin? :lol:

Nick mi je nastao po liku iz video igre "Ground control 2", i nisi prvi koji se zayebao :lol:

Eto toliko o tvojoj inteligenciji...

Narodne kuhinje su rezultat vese KOMUNSITICKE DIKTATURE i vase KOMUNSTICKE politike vas komunista na vlasti, od hrvatskog masinbravara, komunste Slobe, marksistkinje Mire, Brozovog udbasa iz Bih Seselja, sina Brozovog Vrhovnog sudije Brozovom rezimu druga Damjanovica/ Kostunica..... od 1944-2011, od kad ste vi komunisti uveli komi avnojske REPUBLIKE i oduzeli Hrvat Tito i Slovenac Kardelj, drzavljanstvo i imovinu SRBIMA IZ SRBIJE porodici Karadjordjevic, a posledice te POLITIKE u toj BANANI komi REPUBLICI su to sto se vidi danas; jad, beda, cemer, sirotinja, nezaposlenost, izolovanost u svetu, nerazumevanje svetske politike od crnogorskih komunista iz Lijeve Rijeke posle pada berlinskog zida 1989, sirenje decenijama komunisticko anti-zapadnjastvo, ''NESVRSTANA'' politika i bliskost sa africkim ljudozderima Idi Aminom i kompanijom, tesna povezanost politike sa ARAPSKIM diktatorima Gadafi, Naser, Sadam...velicanje Bin Ladina.....tesna povezanost sa KGB '' barcom'' posle pada berlinskog zida, nepismenost oko 1,5 miliona ljudi.....kad je bila Kraljevina Srbija upravo pod dinastjimom Karadjodjevic Kralja Petra I, pre vise od sto godina, ovako se zivelo po SELIMA Srbije unutar Kraljevine SRBIJE 1911.....

Хахахах...а до пада берлинског зида, био на снази информбиро.

Бог те мазо, па ти кгб-овци су баш фаце кад су успели за 20 година да загосподаре овим простором.

Наравно, постоји мала нелогичност типа распада ссср-а и кгб-а 90-их, као и банкрот Русије 98. године, али све то скупа ипак није успело Русе да спречи да загосподаре овим простором.
Баш због тога данас на власти имамо прозападну власт у виду комуниста пресвучених у демократе и баш зато су готово сва битна предузећа продата западним инвеститорима.

Моћан тај КГБ, нема шта....ахахахах....

п.с. Небац, ти раскрстио с логиком, а?

Zasto bilo koga zabole za ovo vencanje? Zasto je bilo ko u Srbiji ovo gledao? Zasto je televizija prenosila? Kakvog to uticaja ima na nas i zasto bi nas interesovalo da li ce i kada ce se neko u Engleskoj vencati? Ja ne mogu da se nacudim.:eek:

Pitaj one 3 milijarde ljudi koji su gledali...a ljude iz Srbije je verovatno zanimalo zato sto se razlikuje od vecine dogadjaja na kakve su navikli...

a pitanje ti je ravno pitanju zasto Srbija prenosi svetsko prvenstvo u fudbalu na kome ne ucestvuje?

I opet mi ne rece - zar treba srpska sirotinja da odvaja od usta da bi moglo da se senluci na Belom dvoru?

Srpska sirotinja bi bila jos gladnija kada bi trebala da odvaja od usta za vracanje celokupne imovine koja je pokradena,a koja bi drzavu skoro sigurno odvela u jos veci bankrot...tako da svi oni za sad cine uslugu toj istoj sirotinji sto istu ne traze vec su samo jedni od korisnika,uz drzavu...

Poslednja izmena:
Pitaj one 3 milijarde ljudi koji su gledali...a ljude iz Srbije je verovatno zanimalo zato sto se razlikuje od vecine dogadjaja na kakve su navikli...

a pitanje ti je ravno pitanju zasto Srbija prenosi svetsko prvenstvo u fudbalu na kome ne ucestvuje?
Није тачно.
Кад је спорт у питању, имај у виду да се од пореза грађана издваја новац за министарство спорта.

Не сећам се да имамо министарство за удају и женидбу.

Један је разлог преноса, и исти је као и разлог за пуштање ријалити шоу програма- народ широм планете воли да забада нос у туђе ствари, а такође и краљевске породице воле да покажу гламур и сјај у ком живе јер је то саставни део њиховог живота, осећају се моћнима ( и јесу) и то јавно приказивање њихових венчања је само једна врста параде моћи.

Кад је спорт у питању, имај у виду да се од пореза грађана издваја новац за министарство спорта.

Један је разлог преноса.

Pa koji je razlog prenosa svetskog prvenstva u fudbalu na kome Srbija NE ucestvuje...to nema konkretne veze sa poreskim obveznicima u Srbiji...
A razlog je jedan-interesovanje...TV nikad ne kupuje pravo prenosa na nesto sto im se ne isplati ili za sta ne postoji interesovanje...

U Srbiji se niko ne trudi da prikaze moc i glamur???E pa evo primera kako to izgleda u Srbiji:

pa mi reci kako ti se dopada...

mislim nije to let na mars sa ljudskom posadom ili tako neki dogadjaj vazan za covecanstvo

Pazi,cim je skoro 3 milijarde ljudi gledalo znaci da je zanimljivo...

Mozda se tebi cini nebitnim,ali je svakako "bitan" u svih 16 drzava u kojima ce taj momak jednog dana biti vladar,pocevsi od Kanade,Australije pa sve do Naurua...

Sam takav (lep)dogadjaj utice na javno mnjenje u tim drzavama,a evo jednog primera:

http://www.telegraph.co.uk/news/wor...ularity-of-monarchy-soars-in-New-Zealand.html

.

Poslednja izmena:

Back