gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...ova planeta se bas usrecila sa tim englezima ... koga god su mogli opljackali su a sad zive od stare slave sa sve svojom smesnom monarhijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, види, разумем ја те механизме одбране
И ту неприхватљиву дихотомију између унутрашњег доживљаја и... па, свега око нас
И агресију, и испразни пркос...
ал' опет ми је то све искључиво јадно.
Primite moje najiskrenije izvinjenje povodom neželjenog lapsusa, zaista, sram me bilo da u pola noći kad me probude n' umem iz prve da pogodim titulu vašeg voljenog mladoženje.![]()
Heh,ma nije uopste moj "omiljeni mladozenja",poenta je bila druga,ali aj'..nema veze,usvaja se![]()
...nije to podanicki mentalitet nego mu krivo sto i mi nismo krali egipatske mumije, grcke amfore i brilijante iz indije
...ova planeta se bas usrecila sa tim englezima ... koga god su mogli opljackali su a sad zive od stare slave sa sve svojom smesnom monarhijom
Šta god da je, siguran sam da se može naći jasno definisano u udzbeniku patologije na trećoj godini psihologije.![]()
Cinjenica da su svasta radili,ali su bar naucili mehanizme kako da se izvuku iz svega i za sebe izbore najbolje,sto mi jos uvek nismo...poenta ovog vencanja je mnogo veca(za njih) nego sto se to cini na prvi pogled...u tekstu gospodje Mile Aleckovic na prethodnim stranama,jedna od retkih dobrih obzervacija su pozitivne strane koje ce oni izvuci za sebe...
Jedina stvar koju bih ja voleo je da i mi nekad u necemu izvucemo nesto kosrisno za sebe,umesto debljeg kraja na koji smo,izgleda,nazalost navikli...
...svuda ima dobrih i losih ljudi i ne mislim da su englezi nista posebno osim sto zive u drzavi koja je bogata a to bogatstvo su i sticali i sticu izrabljujuci neengleze i ne vidim sta je tu za divljenje
...svuda ima dobrih i losih ljudi i ne mislim da su englezi nista posebno osim sto zive u drzavi koja je bogata a to bogatstvo su i sticali i sticu izrabljujuci ostatak covecanstva i ne vidim sta je tu za divljenje
у ствари смо ми за дивљење, а сви ти што су знали да уреде своје државе су смрадови.
хаха какво циганско размишљање.
у ствари смо ми за дивљење, а сви ти што су знали да уреде своје државе су смрадови.
хаха какво циганско размишљање.
...to si ti rekao mozgu... ne divim se ni mami ni tati a ne englezima hebali te oni![]()
...to si ti rekao mozgu... ne divim se ni mami ni tati a ne englezima hebali te oni![]()
да си паметнија него што јеси (прилично) знала би да цениш оно где су други бољи од тебе
ал нема везе, није од Бога дато
ovo je najbitnije, jer ljudi kod nas, generalno, ne prastaju uspeh, ne priznaju da je neko bolji i pametniji, previse uobrazenosti, kao gospodjica andreavk.podsmevamo se svima, pa i nasoj kraljevskoj porodici, ne cenimo ono sto je dobroда си паметнија него што јеси (прилично) знала би да цениш оно где су други бољи од тебе
ал нема везе, није од Бога дато
Pa i Mišković je veoma dobro naučio mehanizme da iz ovakve situacije izvuče dosta toga korisnog za sebe.Jel treba i njemu da se divimo? Ili na njega da se ugledamo? Ili, Bože ne daj, da nas maltretiraju njegovom svedbom ili svadbom njegovog okota čitavu nedelju dana?
Ne,nego da takve mehanizme upotrebimo u nesto sto ce svima nama biti od koristi...Samoj Britaniji turisticko interesovanje bas za monarhiju uopste i sve sto je povezano sa njenom istorijom donese 500 miliona funti godisnje,a porez koji kraljici placa svaki stanovnik je samo 62 centa godisnje,sto je zanemarljivo malo ako uzmemo u obzir prihode ostvarene od istog...
Koliko li je britanska privreda profitirala samo proizvodeci suvenire vezane za vencanje...kakav je celokupni globalni osecaj to isto vencanje proizvelo medju ljudima koji su ujedno i glasacko telo...u vreme Dajanine pogibije tek nesto vise od 20% ispitanika je bilo za ocuvanje monarhije,a sada ih je vise od 70%...sta radi marketing!
Alo princ vaš je s njima u krvnom a ne samo kumskom srodstvu.
''Принц наш'' је ваш краљ без обзира што га више не признајете.А Енглези вас много воле и послаће вам честитке за Нову Годину.Alo princ vaš je s njima u krvnom a ne samo kumskom srodstvu.
Mmm...dobro veliš. Još samo da ubedimo svet da su naši monarsi turistička atrakcija.
![]()