VENCANJE PRINCA VILIJEMA...

Stajin je pobio vise ljudi neko Hitler, cak i svoju zenu.

Ма нека је ПОБИО И МИЛИОНЕ он је бре одбранио Европу од фашизма и није ПОБЕГУЉА!
Еј па ни један краљ у историји није био толика ..не знам ни како би га назвала ,ПОБЕГУЉА ,да остави свој народ и побегне са златом у Лондон
фуј

Најгоре од свега је бити ИЗДАЈНИК који је збрисао и оставио народ .И још се породица вратила фуј нема образа ни части ја би се убила да сам на њиховом месту.

Staljin oslobodio Evropu? Da li si ti cula za Engleze, Amerikance? :aha:

Treba da se stidis kakve sve gluposti pises. Taj tvoj krvolok je potpisao i pakt sa Hitlerom, ali se Hitler predomislio.

Колико знам Стaљин се није фијакером возао са Хитлером него краљ и није потписао пакт и оставио народ и збрисао

Озбиљно питање ,зашто се палиш на издајнике?

http://1.***************/_vADGnqDkynw/Sjm_BargbrI/AAAAAAAAAPc/Ye0u1U4v0L8/s1600/Serbian+Nazi+Prince+Pavle+(Paul)+Karadjordjevic+with+Fascist+Adolf+Hitler+Killed+Jews+in+the+Holocaust.jpg

images

Potpisan pakt Hitler - Staljin

Ма нека је ПОБИО И МИЛИОНЕ он је бре одбранио Европу од фашизма и није ПОБЕГУЉА!
Еј па ни један краљ у историји није био толика ..не знам ни како би га назвала ,ПОБЕГУЉА ,да остави свој народ и побегне са златом у Лондон
фуј

Pa i osali su se sklonili od okupatora . Zar ti neznas da je to njegova duznost .

Srbijanac, kuckaj sporije, trče ti slova, pa te teško čitati. :mrgreen:

Hrvatska povijest nije ništa siromašnija od srpske.

A za ljubomoru nemam nikakvog razloga.

Ko ni vi za nekakvo slavlje povodom britanskog kraljevskog vjenčanja.

Missim, ženi se prestolonasljednik zemlje koja vas ne podnosi i koju smatrate neprijateljem.

Stvarno razlog za slavlje i ponos. :hahaha:

:mrgreen:

Колико знам Стaљин се није фијакером возао са Хитлером него краљ и није потписао пакт и оставио народ и збрисао

Озбиљно питање ,зашто се палиш на издајнике?

http://1.***************/_vADGnqDkynw/Sjm_BargbrI/AAAAAAAAAPc/Ye0u1U4v0L8/s1600/Serbian+Nazi+Prince+Pavle+(Paul)+Karadjordjevic+with+Fascist+Adolf+Hitler+Killed+Jews+in+the+Holocaust.jpg

Pazi soboslikara što je načomrđen ..

Back