Venčanje iz snova

Ujaci, Tetke sa obe strane, stričevi, zatim svi njihovi potomci, kojih ima dosta. Kevina braća i sestre od ujaka sa kojima smo jako bliski a ima ih đumle itd. Kad je Slava, i kad maksimalno skrešemo broj zvanica za 2 dana protutnji oko 150 ljudi.

Мене прилично боли ћоше за родбину, изузев два, три примерка. Они које сам највише волела су мртви.

Ближа ми је комшиница са другог спрата од пола такозване родбине.

Poslednja izmena od moderatora:
Мене прилично боли ћоше за родбину, изузев два, три примерка.

Ближа ми је комшиница са другог спрата од пола такозване родбине.

Takvi ste vi Begešari.:D

Mislim, pošto sam ja iz Krajine, mi se koliko toliko držimo, mada ni mi nismo imuni na ove savremene trendove otuđenja, i kad sam tek došao ovde, bilo mi je skroz nepojmljivo, neverovatno, čak i po malo odvratno kako se ovde rodbina uopšte ne drži na okupu i kako su mahom u svađi, i to zbog imovinskih stvari. Sad sam navikao na to, ali mi i dalje nekako grozno...

Takvi ste vi Begešari.:D

Mislim, pošto sam ja iz Krajine, mi se koliko toliko držimo, mada ni mi nismo imuni na ove savremene trendove otuđenja, i kad sam tek došao ovde, bilo mi je skroz nepojmljivo, neverovatno, čak i po malo odvratno kako se ovde rodbina uopšte ne drži na okupu i kako su mahom u svađi, i to zbog imovinskih stvari. Sad sam navikao na to, ali mi i dalje nekako grozno...

Мени, као прво, најближа родбина (уз пар изузетака) не живи у Београду. Ретко се виђамо. Другачије би било да смо сви у истом граду.

И ниси прочитао измењени горњи пост.

Back