kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dojčinović je genij.kome je krik brik i kesic izvor pameti taj je dosta plitak.
hmmm, sve mi nesto govori da je isao u istu skolu kao i Navaljni ..........u vasingtonu.Autorska tema
Pune se rezimski mediji ovim toboz "senzacionalnim" hapsenjem i navodnim raskrinkavanjem organizovane mafije. Precednik pateticno i dalje ******i , ponosno isticuci kako mu ne treba pancir...
Danas je vodja navijaca, vrlo unosno zanimanje u srbiji. Isti taj "voja nevolja" do juce je imao kancelariju na stadionu u humskoj (najblaze receno, neverovatno) primao oko 5000 e od kluba , a sve je vise pisanja i da je menadzer mladim igracima, te je neke od njih i samarao...
Sećamo se premlacivanja telohranitelja od vazure...
Ono cega se vise sns zgadija ne sjeca ili zeli da se ne sjecamo je cinjenica da je isti velja nevolja sa svojom vojskom huligana placenih, pretio smrcu novinarki Brankici Stanković , da će proći kao Ćuruvija...
Tadaje to pustano, i precutavalo se, zataskavalo...Brankici je dodeljena pratnja a velja se slobodno i dalje setao ulicama cineci kriminalna dela i premlacivajuci koga zeli...
Takodje kada bi doticni i njegovi huligani vredjali olju beckovic, onda nije bio za naprdnjacku vlast to što jeste danas...
Podsetimo se pretnji smrcu...
Jel to ono gde tvoj voljeni *******i ima ključ od bele kućehmmm, sve mi nesto govori da je isao u istu skolu kao i Navaljni ..........u vasingtonu.
Vidim uložio si veliki psihički napor da ostaviš ovako uman komentar, bambi za tebe.Danas su navijaci smece
evo, bas sad su mi rekli da se distanciram od tebe. Kazu da si branio diplomski rad na temu "a bre Milun".Jel to ono gde tvoj voljeni *******i ima ključ od bele kuće
kome je krik brik i kesic izvor pameti taj je dosta plitak.
Jesi osto bez posla?Vidim uložio si veliki psihički napor da ostaviš ovako uman komentar, bambi za tebe.
Sta ce jadan, menice ga opterecuju da jede uz sendvic, gov. na jer je u njima do guse...Ajde botino matora sažvaći taj sendvič...
Sto morate biti ruzni i celavi?Vidim uložio si veliki psihički napor da ostaviš ovako uman komentar, bambi za tebe.
Dečko, ozbiljan problem imaš u glavi. Tvoja je sreća samo što je internet neograničen, pa možeš nesmetano ovde muda da prosipaš. Negde napolju si mali miš, pun mržnje. A to će te ubiti, izađi malo, druži se, izvesi curicu na piće. Mani šuplji priču.Sto morate biti ruzni i celavi?
Opasniji si jel?
Zbog poslica jel...
Samo se ti cerekaj, doci ce dan kada takvi jugu nece ni prismrdeti.
Nisam decko balavce ološki. Te 95te kad si se isprdeo u getu beograda, ja sam ranjen po drugi put na ILIJASU u cuvenom pokusaju deblokade sarajeva od 40 000 munszosa na nas 12 000... Prvi put je bilo na Ozrenu, kojeg su i sami turci nazivali kicmom cetnika, jer ano bili opkoljeni sa tri strane od obrezanih krvoloka, i 5000 bin Ladenovih mudzahedina koje je licno on doveo u zavidovice 1993 a blagosiljao alija. Tad još nisi ni u mudima brbocao celavce betonski..Dečko, ozbiljan problem imaš u glavi. Tvoja je sreća samo što je internet neograničen, pa možeš nesmetano ovde muda da prosipaš. Negde napolju si mali miš, pun mržnje. A to će te ubiti, izađi malo, druži se, izvesi curicu na piće. Mani šuplji priču.![]()
lepo je kad je ds i cro pamet ovolicka! ha, ha, haAjde botino matora sažvaći taj sendvič...
Cuo si covjeka botino olinjala!lepo je kad je ds i cro pamet ovolicka! ha, ha, ha
ne zna da sastavi jednu recenicu, da bude iz njegove glave!
evo i brata hrvata, mutav kao i onaj preCuo si covjeka botino olinjala!
Sazvaci sendvic
Ebo ti hrvat mater a ti njemuevo i brata hrvata, mutav kao i onaj pre
Hej 27E, imam sledeći Public Service Announcement:lepo je kad je ds i cro pamet ovolicka! ha, ha, ha
ne zna da sastavi jednu recenicu, da bude iz njegove glave!
Pogledaj moju prvu poruku, decidno sam naveo gde si se u startu nalupetao. Tema ti je promašaj. Boli me uvo po kakvim si se ti džunglama borio, da je sreće pa da si i ostao tamo, tvoje prirodno okruženje je to.Nisam decko balavce ološki. Te 95te kad si se isprdeo u getu beograda, ja sam ranjen po drugi put na ILIJASU u cuvenom pokusaju deblokade sarajeva od 40 000 munszosa na nas 12 000... Prvi put je bilo na Ozrenu, kojeg su i sami turci nazivali kicmom cetnika, jer ano bili opkoljeni sa tri strane od obrezanih krvoloka, i 5000 bin Ladenovih mudzahedina koje je licno on doveo u zavidovice 1993 a blagosiljao alija. Tad još nisi ni u mudima brbocao celavce betonski..
O meni cestiti ljudi ovde znaju i moje rane uz svu dokumentaciju.
Nisam iz rs, vec sam iz ns dobrovoljno isao u vpjsku rs, otisavsi krajem 1992 u Doboj.
Dok je tvoj stari grejo dupe pod jorganom praveci tebe...
Sto se partizana tice balavce, 1989 sam uteko od kuce sa 16 i kusur godina u mostar jer smo imali zabranu u bg igrati... Navijali smo dlanovima, salovima, srcem i grlom...
Pili smo jupi i koka kolu a ne alkohol i tabletice balavce. Imali normalne frizure a ne bili ruzni ko ti. Dok ti sada gledas ping pong ligu pa je jedina zanimacija divljati na stadionu dok te predcodi ološ poput velje koji je u zivotu procitao samo ulicne grafite.
Stoga decko nisi dostojan ni da mi se obratis.