Некада и сада

Koliko je ovo besmisleno spinovanje.

Kome je tačno namenjeno? Koliko ljudi mislite da će vam privući?

Oni koji išta znaju o Platonu verovatno odmah prepoznaju praznu propagandu. Oni koji su za Platona možda samo čuli, ako i to - njima ovo ionako ništa ne znači.

КПЦТАХК акка @KPCTAHK пише сам себи ... Осети се тако 'надмоћно'.. и почне да просипа .. туђе цитате

Овакве особе су 'духови у мрежи' .. нешто као Јагуарка Џег

Некада .. су били утилитарни.. Сада су само слепа црева

КПЦТАХК акка @KPCTAHK пише сам себи ... Осети се тако 'надмоћно'.. и почне да просипа .. туђе цитате

Овакве особе су 'духови у мрежи' .. нешто као Јагуарка Џег

Некада .. су били утилитарни.. Сада су само слепа црева
njegoš - kleveta.jpg

@KPCTAHK

https://majevica.forumakers.com/t446-kada-se-ivot-posve-poivotinji

ИЗВИЊЕЊЕ !

Браћо Срби и сестре Српкиње,

Извињавам се свима вама који ово читате из разлога што сам ту своју сузм орошену исповест морао да транслитерујем у латинично писмо, мада је оргинал у СРПСКОЈ ЋИРИЛИЦИ. То сам учинуо из разлога што латинско писмо заузима мање простора и за ћирилицом написан овај прилог бих вероватно морао да отворим чак четири поста. Даће Бог да се и то у будуће среди и да ћу моћи на овом месту у будуће да постујем и своје мало дуже прилоге.

Још једном све вас, браћо и сестре, молим за извињење, јер сам и сам велики поборник за писање ћирилице !

Велики поздрав свим Србима и Српкињама !

Крстан Ђ. Ковјенић

.S.

Поштовани брате Ђоле,

Овај сам свој прилог морао поново да објавим из разлога што сам заиста

НИШТА У ПОРЕЂЕЊУ СА ВЕЛИКИМ СРПСКИМ ФИЛОЗОФОМ, ПОЛИТИЧАРЕМ, ЗНАЛЦЕМ, ИСТИНОЉУБЦЕМ, ЈУНАЧИНОМ и МУЧЕНИКОМ - проф. др ВОЈИСЛАВ-ом ШЕШЕЉ-ем !

Молим Господа да му помогне да победи ПАПСКИ ИНКВИЗИТОРСКИ СУД у ХАГУ, да се врати својим најрођенијим, свом Народу, Цркви и Отаџбини, стави се на чело напаћеног, осиромашеног и облаћеног Народа свог и свима нама донесе дугоочекивану Слободу, Мир, Достојанство и сваковрсно изобиље !

ЖИВЕО проф. др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ !

ЖИВЕЛО СРПСТВО, СВЕТОСАВЉЕ И СРБИЈА !

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА НАРОДА, ВЕРЕ И ОТАЏБИНЕ !
NEMA NIŠTA POGANIJE OD DANA OKO TURSKOG RAMAZANA!

Krstan Dj. Kovjenić

Лепо нам тада беше - могло се чешће да креше ... За цуре са чупавијим ногама смо летели, као муве зунзаре, јер смо мислили да су оне најаватреније ... :hahaha:
:lol:

"дабогда ме пратиле до гроба
тврда си са и чупава нога"

Back