Velja otvorio dusu

tachno
a B92 savrsheno obavlja svoj poso
jer vesti prenosi
dok je DBovski satrapi precutkuju 8)

Ta televizija vrši selektivno filtriranje vesti u interesu samo jedne i uvek samo jedne strane uz obilato korišćenje komentara,pa samim tim ne može da bude objektivna ali pristrasna da.
Stoga se netreba čuditi da bi neki da je spale na lomači.

Ta televizija vrši selektivno filtriranje vesti u interesu samo jedne i uvek samo jedne strane uz obilato korišćenje komentara,pa samim tim nemože da bude objektivna ali pristrasna da.
Stoga se netreba čuditi da bi neki da je spale na lomači.

Hmmm...javni poziv na linch...Gde su ADMINISTRATORI:lol:..

P.S.
pravilno...na srpskom...
...stoga, ne treba se čuditi, da bi je neki spalili na lomači...

Паз'те сви... Одгледао сам оно, и ко каже да је оно што Илић говори поптуно нетачно, тај је онда у неком тешком сукобу са реалношћу. Међутим, Илић је поменуо нешто друго, а у вези са референдумом о приступању ЕУ. Каже, нека народ одлучи, па ако хоће да буде слуга, ако хоће да се понижава, нека одабере ЕУ... Е, ту пада. Г-дине Илићу, на том евентуалном референдуму се неће народ изјашњавати жели ли да буде слуга или не, већ коме жели да буде слуга; домаћим ситним сецикесама и бахатим бандитима, или професионалној и уређеној мафији. Ту је велика разлика. Лаже сваки онај који убеђује људе да ће домаћим капиталистима бити више стало до обичног српског грађанина, од неких страних. Знајући нас, ја чак мислим да би под "нашима", обичном човеку било далеко горе.

Ал' још нешто ми је интересантно, и волео бих када би неко могао да ми да неки паметан и логичан одговор на ово, пошто сам ја стварно без идеје: на који фазон ДСС и НС сада говоре ону идентичну причу коју је говорио лично Војислав Шешељ почетком 2000-их и за време постајања ДОС-а, а у то време док ју је говорио, били су жестоко против њега?

Још горе, на који фазон Коштуница све више и више почиње да личи на Милошевића, и да говори оно што је Милошевић говорио пре 8 година, док му се столица љуљала, и када је постајало све очигледније да ће изгубити на изборима? Шта је ово, порука бирачима "Знате, мало сам се заје*'о што сам обарао Милошевића са власти, био човек у праву 100%"? Зар заиста мисле да ће успети да изгурају нешто што Милошевић није успео са неупоредиво јачом и приправнијом војском, поптуном контролом полиције и много већим делом привреде у државном власништву? Стварно не разумем. :|

Ал' још нешто ми је интересантно, и волео бих када би неко могао да ми да неки паметан и логичан одговор на ово, пошто сам ја стварно без идеје: на који фазон ДСС и НС сада говоре ону идентичну причу коју је говорио лично Војислав Шешељ почетком 2000-их и за време постајања ДОС-а, а у то време док ју је говорио, били су жестоко против њега?

Још горе, на који фазон Коштуница све више и више почиње да личи на Милошевића, и да говори оно што је Милошевић говорио пре 8 година, док му се столица љуљала, и када је постајало све очигледније да ће изгубити на изборима? Шта је ово, порука бирачима "Знате, мало сам се заје*'о што сам обарао Милошевића са власти, био човек у праву 100%"? Зар заиста мисле да ће успети да изгурају нешто што Милошевић није успео са неупоредиво јачом и приправнијом војском, поптуном контролом полиције и много већим делом привреде у државном власништву? Стварно не разумем. :|

Nikad nije kasno.
Moraju prvo da se uzmu u obzir interesi srpskog naroda ne države.

Веља је само покушао да објасни, рецимо шта је:

Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.
Pojam mazohizam je znanstveno prvi put 1886. godine upotrijebio njemački psihijatar i specijalist sudske medicine dr. Richard von Krafft-Ebing, prema austrijskom piscu Leopoldu von Sacheru-Masochu koji je u više djela opisao takve odnose prema ženama (npr. u noveli "Venus im Pelz", 1870. g.)
Mazohisti su za društvo manje opasni od sadista.

Ako negledaš domaću TV kako onda komentarišeš?
Sada sam već siguran da sve što ovde pišeš pišeš po zadatku.
Sad reci iskreno ko te plaća?

Chitam dnevne novine putem interneta...
prijatelji (obaveshteni) putem telefona, Skype,Voip...
gledam Ino ( gledano prostorno (geografski) u odnosu na zemlju Srbiju ) TV stanice...
jel' treba josh neshto da navedem ?

Веља је само покушао да објасни, рецимо шта је:

Ма, пази, ОК није ствар у томе што Веља сада говори, већ зашто је био против Милошевића и Шешеља који су то исто говорили пре 8 година, а сада говори то исто? Мислим, човек није дебил, ни он ни људи из НС и ДСС, једноставно није могуће да у то време о овим стварима појма нису имали.

"Mi trebamo da izvrsimo mobilizaciju... da pokazemo zube... neko ce ziveti jos godinu, neko pet... sta ce nekome tako ponizni zivoti..."

Boze, ovaj covek nije samo bitanga lopovska nego i lud. Da tudja deca opet ginu uzalud dok frizider i VCR brigade ministra za kapitalnu pljacku oslobadjaju siptarske kuce stanovnika i predmeta od vrednosti...

Od proglasenja nezavisnosti kosova DSS i NS su stvarno potpuno preuzeli ideologiju, metodoligiju, govor i stil SPS i SRS iz 1998.-2000. Pa jebeni Palma se zalaze za razum i ocuvanje odnosa sa inostranstvom :(

A na iducim izborima ce DS opet praviti koaliciju sa ovim maloumnicima kako bi ostao na vlasti i toboz cuvao Srpski narod od DSS-SRS koalicije.

Alo, Rusi nam nisu pomogli ni 1804. ni 1814. jedva nesto malo 1878. A u dvadesetom veku su nam samo pravili stetu. A mi se i dalje kunemo u Ruse i okrecemo ledja zloj evropi i Solani. Alo idijote, pogledaj kartu. Izrael i Jermenija ce biti u EU a kamo li Turska, dok ce Srbija ostati belina na karti... "Ako narod hoce u EU, ako voli da bude ponizavan".... Branio je Sloba nase dostojanstvo i 1991. i 1999. i mnogo nas je odbranio... Jos par godina takve odbrane pod DSS/NS/SRS i problemi Srpskog nacionalnog pitanja ce biti reseni, jer Srba vise nece bit.

Interesanto kako Madlen Olbrajt i Karla del Ponte "personifikuju EU"...

"Ја бих погинуо за Пећку Патријаршију..."

Па што не погину воле атеничански, него си 1999.бегао од војске као задња фукара?

Када смо већ код Пећке Патријаршије, чисто да вас обавестим да се не залећете превише:
arhijerejski sinod spc održao sednicu u pećkoj patrijaršiji
Politika - Pre sat i 42 minuta

BEOGRAD - Arhijerejski sinod Srpske pravoslavne crkve održao je danas u Pećkoj patrijaršiji redovnu sednicu sa koje je uputio apel državama koje su priznale nezavisnost Kosova i Metohije da preispitaju svoju odluku.
Kako je navodi u saopštenju sa sednice, "članovi sinoda zahtevaju da države koje su priznale Kosovo ponovo preispitaju svoju odgovornost za taj nelegalni i nasilnički potez kojim se ruše međunarodno pravo, Povelja Ujedinjenih nacija i Rezolucija 1244".
"Neshvatljivo je za zdrav razum da na početku 21. veka jedan narod bude kolektivno kažnjen najstrašnijom kaznom, i to bez suda i obrazloženja presude", navodi se u saopštenju.

.................................
................................
http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&lang=0&sifra=2f6a14808696e4c79839115b863bc4e0

Jao sad su im rekli. Kad Wasington i Brisel samo cuju da je Sinod SPC "zahtevao da se preispita odluka" odmah ce da se pokaju i vrate nam Kosovo". Pa zahvaljujuci toj SPC nas zapad smatra za varvare koji niti su evropljani niti hriscani. (ne govorim da li je to tacno ili ne, samo da nas zapad stvarno smatra manjim hriscanima i evropejcima od Albanaca/Ilira)

Jao sad su im rekli. Kad Wasington i Brisel samo cuju da je Sinod SPC "zahtevao da se preispita odluka" odmah ce da se pokaju i vrate nam Kosovo". Pa zahvaljujuci toj SPC nas zapad smatra za varvare koji niti su evropljani niti hriscani. (ne govorim da li je to tacno ili ne, samo da nas zapad stvarno smatra manjim hriscanima i evropejcima od Albanaca/Ilira)

Albanci nemaju veze sa lirima a to dali zapad smatra da smo varavari ,bas nas briga ipak nismo mi njih bombardovali vec oni nas to govori ko je veci varvarin.
SPC je jedino sto smeta zapadu jer je to ono sto ce nas ocuvati i za dugo vremena sacuvati srpstvo .Kad nestane SPC nestace i srba ,a to prizeljkuju svi nasi dusebriznici.

:roll::rolleyes:
kakve veze, ovaj PIJACHARSKO-VASHARSKI i JAJARSKI VOKABULAR ima veze sa SLOBOOM GOVORA:?:
ochigledno je da ovaj ""chvek" ne govori vec RICHE I MUCHE, a pri tom i LAZE:!:

Ne chudi me shto ima toliko pristalica

"GOVORE"" ISTIM JEZIKOM:!::!::!:

Odgovoriću ti tvojim vokabularom (unapred se izvinjavam svima ostalima, koji su se do sada uverili u prefinjenost govora kojim se služim, ali vas molim da shvatite ovo jer neki ponekad shvate nesto samo kada govorite njihovim jezikom):

Slušaj bre ti retardušo jedna prenabeđena, da imas i malo mozga u toj tvojoj šupljari od glave pročitala bi sve moje prethodne postove u ovoj temi, i ne bi izvlačila stvari iz konteksta, jajaro retardirana!

[Ponovo uključujem obraćanje osobi kao da je sa druge strane normalan sagovornik]:

Inače da si pratila moja izlaganja do sada na forumu znala bi da sam politički NEobojen za razliku ot tebe. Tvoj je izbor sto si iz glave izvadila mozak i u nju stavila televizor na kome je uključen kanal Bastilje92! Ja na ovom forumu veoma sadržajno iznosim svoje mišljenje koje nije ublaćeno ideologijom nijedne stranke. Ali ti to ne možeš da shvatiš jer nisi čitala moje postove.

Za domaći zadatak imaš da pređeš gradivo iz prvog tromesečja mojih poseta na podforumu politika i napamet naučiš umotvorine koje sam sličnima tebi davao da nauče pre nego mi se sledeći put obrate. Do tada ja sa tobom nemam šta da pričam FAŠISTO!

Koje crno dobro? Da li si sluzio vojsku 1999.? Da li si relano spreman da sa polu pokvarenm kalasem starim 40 godina bez tenkova i avijacije isterujes NATO sa Kosova? Ameri vladaju svetom, i to niko ne moze da promeni bar narednih 20 godina. Da li mi trebamo da jos 20 godina zivimo u 1993. zato sto ce mozda kad prodje i Amerima moci da se povrati Kosovo?

:lol: kaze velja to su oni koji pljuju sve na sta srbija mirise :lol:
pa ako na njega srbija mirise,i na njegov prostakluk i i bezobrazluk i treba da pljunu.
uzas zivi ko sve sedi u vladi.i to je kao politicka elita naseg naroda.
ako je to elita,kakav li je tek prosek :roll:

Back