Velja otvorio dusu

Ovako, da vam svima objasnim u jednom odgovoru.

Ja sam imam ozbiljne rezerve prema B92. Ne slažem se sa nekim njihovim stavovima. Njihov forum ne posećujem, jer je zaista jednouman.... mogao bih naći još masu primedbi, ali suštinu sam objasnio...

Pozdravljam i slazem se!

Ipak, ne odobravam ni metodu kojom Ilić, kao predstavnik vlade za koju tvrdi da je demokratska, napada i kritikuje B92. Ta televizije ima svoj posao, a to je da kritikuje vlast. Tačka! Oni nemaju vlast u svojim rukama, vlada ima. Vlada ima zadatak da se opravda pred narodom, odnosno da demantuje laži. Objektivno, a ne 'iz duše'. Čim Vlada počne žestoko da napada medije znači da nešto ne štima, bar ja tako to doživljavam.

text u crvenom: Mislim da si u ovoj recenici pokazao koliko razmisljas u okviru matrice koju ti serviraju mediji. Verujem u tvoje dobre namere ali si maLko zaveden. Iz najbolje namere ti preporucujem da pocnes da se informises vise sa interneta, ali ne sa sajtova nekih televizija vec sa medija iza kojih ne sto krupni kapital ili neka druga agenda, jer oni nemaju para za ovakve "grdosija" projekte poput Bastilje92 itd.

text u plavom: Bolje povuci ovu recenicu, neverovatna nebuloza od strane tebe!

Dakle, da sumiram - moj stav nije za B92, već protiv ovakvih metoda vlade.

P.S. Nisam ni ja stranački orijentisan, pogotovu u Srbiji, jer sam iz Srpske. Stoga nastojim da gledam na stvari analitički.

Moj odgovor na kraj tvoje poruke ces naci u textu u crvenom!

Nađi mi ovo boldirano.

Ja cu da ti nadjem i postovacu ovde do kraja dana! Obecavam! Sad moram na posao!

EDIT: Drago mi je da ovde na forumu postoji bar neko (dete sunca) suprotnog misljenja sa kim mozes konstruktivno da diskutujes, jer vecina se nahodi prema neistomisljenicima upravo onako kako ih uci njihova Bastilja92! Tebi, dete sunca skidam kapu za dostojanstvo koje pokazujes prilikom debate.

text u crvenom: Mislim da si u ovoj recenici pokazao koliko razmisljas u okviru matrice koju ti serviraju mediji. Verujem u tvoje dobre namere ali si maLko zaveden. Iz najbolje namere ti preporucujem da pocnes da se informises vise sa interneta, ali ne sa sajtova nekih televizija vec sa medija iza kojih ne sto krupni kapital ili neka druga agenda, jer oni nemaju para za ovakve "grdosija" projekte poput Bastilje92 itd.

text u plavom: Bolje povuci ovu recenicu, neverovatna nebuloza od strane tebe!
[/COLOR]!

Ja se i informišem sa Interneta i posećujem B92 sajt prilično retko i samo u svrhu poređenja stavova.

Crveno predstavlja moj stav prema svim medijima koji treba da pokazuju transparentnost vlade kojoj je poslodavac narod.

Plavo ne mogu da povučem i stojim iza toga. B92 ima svoje gledaoce koji dele njihovo mišljenje. Ma šta ti ili ja mislili o njima, oni su takođe punopravni građani sa svojim glasom koji treba da se čuje. Vlada, kao institucija, treda da pravda svoj rad pred onima koji su joj dali posao, građanima. To uključije sve građane, a ne samo istomišljenike.

Da sam zaveden, jesam sigurno, ali ne onako kako ti misliš. Još sam mlad i naivan i stvari posmatram onako kako bi trebale da budu, a ne onakve kakve jesu. Kompletna srpska demokratija još uvek ne deluje onako kako bi trebalo.

Da zaključim - onda kada vlada počne da vuče zemlju iz problema sama će začepiti usta zlonamernima i neće biti potrebe mlatiti praznu slamu o medijima poput B92.

jel ilic pljuje po srbiji?

jer govori da su srbi genocidna nacija koja zazluzuje da nestane?

jel govori da je srpski premijer fasista?

jel govori da su srbi nacija bolesnika i kretena?

ne GOVORI

a sve to govori b92 o srbima.

tako da je krajnje vreme dete sunca da ti prestanes da s*res. zaudara sve dovde...

100% sam siguran...
znachi, charobno dugme

Ja cu da ti nadjem i postovacu ovde do kraja dana! Obecavam! Sad moram na posao!

EDIT: Drago mi je da ovde na forumu postoji bar neko (dete sunca) suprotnog misljenja sa kim mozes konstruktivno da diskutujes, jer vecina se nahodi prema neistomisljenicima upravo onako kako ih uci njihova Bastilja92! Tebi, dete sunca skidam kapu za dostojanstvo koje pokazujes prilikom debate.

Pozdravljam i ja diskusiju i argumentaciju sa tvoje strane.

Velja Illić je govorio iskreno u svoje ime i to može da se nekome ne sviđa. To je njegovo demokratsko pravo.
Još je on vrlo blag. Ono za mlade je živa istina. Srbija je pred nacionalnim osvešćenjem.
I to se ne može zaustaviti..
8)

Velja Illić je govorio iskreno u svoje ime i to može da se nekome ne sviđa. To je njegovo demokratsko pravo.
Još je on vrlo blag. Ono za mlade je živa istina. Srbija je pred nacionalnim osvešćenjem.
8)

da... sa celih 200 000 glasova
jer nako opoziva Palminih 100 000

ostade 200 000 nacionalno osveshcenih uglavnom iz partije Sulejmana Ugljanina :D :D :D

sve ovo sto je velja rekao je TACNO

drzava je dala stranim SPIJUNIMA NACIONALNE FREKVENCIJE da pljuju po nama i da rade protiv nas!

Svaka cast Veljo!

drastice razlike oko prostog pitanja. kako bese ona stara: samo slo.....

DeteSunca
On nema pojma o čemu priča. Zapravo, ovo je priča koji pričaju polupismeni ljudi u autobusu da im brže prođe put.
On ne shvata osnovne demokratske principe kojih se hvali da je deo!

da... sa celih 200 000 glasova
jer nako opoziva Palminih 100 000

ostade 200 000 nacionalno osveshcenih uglavnom iz partije Sulejmana Ugljanina :D :D :D

O čemu to zboriš?
Ovo sam rekao:
Ono za mlade je živa istina. Srbija je pred nacionalnim osvešćenjem.
I to se ne može zaustaviti.

Kakve veze dakle ima Ugljanin s Mladima i sa temom ??? 8)

Jesi li saslušao o čemu govori Velja na tom linku ili tek onako ??':mrgreen:

Ovako, da vam svima objasnim u jednom odgovoru.

Ja sam imam ozbiljne rezerve prema B92. Ne slažem se sa nekim njihovim stavovima. Njihov forum ne posećujem, jer je zaista jednouman.... mogao bih naći još masu primedbi, ali suštinu sam objasnio...

Ipak, ne odobravam ni metodu kojom Ilić, kao predstavnik vlade za koju tvrdi da je demokratska, napada i kritikuje B92. Ta televizije ima svoj posao, a to je da kritikuje vlast. Tačka! Oni nemaju vlast u svojim rukama, vlada ima. Vlada ima zadatak da se opravda pred narodom, odnosno da demantuje laži. Objektivno, a ne 'iz duše'. Čim Vlada počne žestoko da napada medije znači da nešto ne štima, bar ja tako to doživljavam.

Dakle, da sumiram - moj stav nije za B92, već protiv ovakvih metoda vlade.

P.S. Nisam ni ja stranački orijentisan, pogotovu u Srbiji, jer sam iz Srpske. Stoga nastojim da gledam na stvari analitički.

Zadatak televizije je da pravovremeno,odmah i tačno prenese vest i bez ličnih komentara.
To što ti kažeš da je posao televizije da kritikuje vlast to je posao opozicije.
Televizija može da kritikuje vlast samo ako je u rukama jedne određene stranke,partije ili ako je njin interes maipulacija a ne vest.
Znači da si sada pokušao možda i nesvesmo da promeniš funkciju televizije i da manipulišeš sa funkcijom televizije i uopšte novinarstva kao profesije.

Zadatak televizije je da pravovremeno,odmah i tačno prenese vest.
To što ti kažeš da je posao televizije da kritikuje vlast to je posao opozicije.
Televizija može da kritikuje vlast samo ako je u rukama jedne određene stranke,parije ili ako je njin interes maipulacija a ne vest.
Znači da si sada pokušao možda i nesvesmo da promeniš funkciju televizije i da manipulišeš sa funkcijom televizije i uopšte novinarstva kao profesije.

tachno
a B92 savrsheno obavlja svoj poso
jer vesti prenosi
dok je DBovski satrapi precutkuju 8)

Jadna je drzava u kojoj takva notorna seljacina , primitivac i vasarska lopuza obavlja i funkciju sefa mesne zajednice a kamoli da sedi u vladi , spodoba se prcaka u bazenu koji je napravio od para otetih gradjanima Srbije kroz njegova cuvena "kraduckanja " i sad se on nasao poznavim da prica ko od koga prima platu.

8)

Velja Ilić može iskreno da priča štagod hoće, ali samo ako je običan građanin. A on je ministar. Sve što kaže može da se tumači i kao stav vlade. Bruka.

Jedna je Kostunicina koja je zaduzena za Kosovo, Druga je Dinkiceva za zaduzena za prodaju imovine ( po principu Marka Kraljevica ^ pola pije pola Sarcu daje ^, dok je treca Tadiceva kojaje zaduzena......... Ne zna ni ona zasta

Jedna je Kostunicina koja je zaduzena za Kosovo, Druga je Dinkiceva za zaduzena za prodaju imovine ( po principu Marka Kraljevica ^ pola pije pola Sarcu daje ^, dok je treca Tadiceva kojaje zaduzena......... Ne zna ni ona zasta

Ti, kao veliki SrB(kinja)in pishesh kao neka nacionalna manjina...Ne mozhe Dinkic nishta bez potpisa Mlohe...tuzhno ali istinito...da mozhe...Dinkic bi ukinuo otplatu shiptarskih kredita sa parama srpskih poreskih obveznika...

Back