Ovako, da vam svima objasnim u jednom odgovoru.
Ja sam imam ozbiljne rezerve prema B92. Ne slažem se sa nekim njihovim stavovima. Njihov forum ne posećujem, jer je zaista jednouman.... mogao bih naći još masu primedbi, ali suštinu sam objasnio...
Pozdravljam i slazem se!
Ipak, ne odobravam ni metodu kojom Ilić, kao predstavnik vlade za koju tvrdi da je demokratska, napada i kritikuje B92. Ta televizije ima svoj posao, a to je da kritikuje vlast. Tačka! Oni nemaju vlast u svojim rukama, vlada ima. Vlada ima zadatak da se opravda pred narodom, odnosno da demantuje laži. Objektivno, a ne 'iz duše'. Čim Vlada počne žestoko da napada medije znači da nešto ne štima, bar ja tako to doživljavam.
text u crvenom: Mislim da si u ovoj recenici pokazao koliko razmisljas u okviru matrice koju ti serviraju mediji. Verujem u tvoje dobre namere ali si maLko zaveden. Iz najbolje namere ti preporucujem da pocnes da se informises vise sa interneta, ali ne sa sajtova nekih televizija vec sa medija iza kojih ne sto krupni kapital ili neka druga agenda, jer oni nemaju para za ovakve "grdosija" projekte poput Bastilje92 itd.
text u plavom: Bolje povuci ovu recenicu, neverovatna nebuloza od strane tebe!
Dakle, da sumiram - moj stav nije za B92, već protiv ovakvih metoda vlade.
P.S. Nisam ni ja stranački orijentisan, pogotovu u Srbiji, jer sam iz Srpske. Stoga nastojim da gledam na stvari analitički.
Moj odgovor na kraj tvoje poruke ces naci u textu u crvenom!