Веља Илић у елементу:"Тадић-слина коју су шутирали по улици"

koliko je ono beše slinavi i prljavi velja dobio glasova na predsedničkim izborima?:mrgreen:

Ало........ Веља више НИЈЕ НА ВЛАСТИ, даклеМ немате више никакве потребе да га нападате. Ето.......јееееееееесте....... он је "примитивац"....... ето шта можемо ми Срби, имамо добре примитивце - мени је важно да сте ви жути САДА ПОСТАЛИ ЕЛИТА, ИМАТЕ ПАЛМУ, БЕТОВЕНА... МРКЕЛУ... ма све је супееееееер и више нема примитивизма... а ни сељаклука... све сам ГОСПОДИН СА ПРАЗИЛУКОМ ИЗ ДУПЕТА........

Ало........ Веља више НИЈЕ НА ВЛАСТИ, даклеМ немате више никакве потребе да га нападате. Ето.......јееееееееесте....... он је "примитивац"....... ето шта можемо ми Срби, имамо добре примитивце - мени је важно да сте ви жути САДА ПОСТАЛИ ЕЛИТА, ИМАТЕ ПАЛМУ, БЕТОВЕНА... МРКЕЛУ... ма све је супееееееер и више нема примитивизма... а ни сељаклука... све сам ГОСПОДИН СА ПРАЗИЛУКОМ ИЗ ДУПЕТА........

Some, pa ni Ceda od osnivanja LDPa nije u vlasti.......pa ti ne smeta da ga ne vadis iz usta:hahaha:......sem kada pijes vodu:hahaha:

Some, pa ni Ceda od osnivanja LDPa nije u vlasti.......pa ti ne smeta da ga ne vadis iz usta:hahaha:......sem kada pijes vodu:hahaha:

Хах, хах, хах..... па ти бламаро обрезана не вадиш ПАЛМУ ни из уста ни из дупета тј. аватара...:hahaha::hahaha::hahaha: заглаб'о си па га не испушташ - ТО ЈЕ ТВОЈА ЕЛИТААААА........ :D:D:D

Веља распалио по Тадићу.
Погледајте...:lol::lol::lol:

-%201024%20-%20ILIC%20VELJA%20-%20BGD%20-%2012-10-04.jpg

Е цар је матори, Тадију је испрозивао само тако ! :super:

Да Тадић пијан гостује по емисијама говорио би и он тако ... То је једина разлика иначе сви они о другима најгоре мисле

Samo sto Tadic za razliku od Selje ne bi to sebi dozvolio jer ima kucno vaspitanje.

Back