Веља Илић: Да се Радикали и Напредњаци помире- СНС је стожер опозиције

P.S.
I tvoj post potvrdjuje moju tezu.

Ok,shvatili smo: imas bar 10 000 teza,koje ce mo mi da potvrdjujemo.Da ti logika nije jaca strana,ne bi mogao da napravis te "teze",a kad napravis 10 000"teza" logicno je da razumes par mojih.
Kako bre ne shvatas?!I na moj odgovor nisi ti odgovorio,vec si ponovi sta je rekao nikolic.Nisam hteo da napomenem,ali brate,da napravis tih 10 000 teza za koje ni neznamo(a ono sto si naveo u postovima,u glavnom ponavljas nikoliceve reci).

Zato,ako jos jednom meni odgovoris odgovorom:"potvrdio si moju tezu",ili nesto slicno,ides na ignore.Nemam vremena da se bakcem sa ljudima koji ne znaju odgovor,izbegavaju ga,a posle ponavljaju grobarove reci(misleci da ce ispasti pametni).
Evo jos jedne logike,ako nikolicu nije uspelo,zasto mislis da ce tebi uspeti?

Dakle VRH stranke. Hajde uzmimo generala Delića.
Da li je on "izdajniK", da li je on "plaćenik"
Kako to da jedan srpski general koji je školovan da vodi strategiju, velike vojne formacije, školovan da proceni situaciju. General sa vojnim zaslugama za ovu zemlju.

Kako da on napusti stranku?- a da ostanu "klinički slučajevi"?

ЛЕПО!!!
Као што је и Момчило Перишић окренуо ћурак,
па због страха за властиту гузицу од хашких истражитеља,
продао веру за вечеру и одавао податке ЦИА-и!!! :evil::evil::evil:

Логично, зар не!?
Још кад то подмажеш са одреГЈену своту шуштеТЈе валуте све иде као подмазано!!!
Постижу се одреГЈени резултати!!!

Aleksandre, nije mi namera da napadam bilo koga tek tako ... generalu Deliću stvarno svaka čast za sve što je kao general uradio, posebno na Kosovu, ali koliko je on kao čovek okej ili nije okej je posebna priča. Neću da ga okarakterišem kao izdajnika, njegovo je pravo da veruje Nikoliću i ode u njegovu stranku ali ne mislim da je on kao pojedinac reprezentativan i da zbog njegovog odlaska treba ceniti tu stranku. Taj vrli general je jedino muško koje sam u celom svom životu videla da šamara ženu ... i to u Narodnoj Skupštini, a ja to doživljavam kao veliki minus. Pa ako ikada budeš imao prilike (ne znam ni da li si član SNS ili samo simpatizer) pitaj ga malo o tome (konkretno četiri šamara su bila u pitanju) ali gledaj da mu budeš barem na metar udaljenosti, da se ne razmaše kao u septembru prošle godine. SNS može da se pohvali i mnogo boljim i kvalitetnijim ljudima od generala ali nažalost nemaju vojne zasluge pa su u drugom planu.

ОПААААА!!!
НОВИ МОМЕНТИ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Чим могнем шаљем бону, а чим "васкрснем" и "бомбоњерицу"!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Original postavio Alekasandar3
E, super- ti si sve videla.
Samo to imaš kao odgovor? ;)
Nebitno je šta sam ja videla ili nisam videla niti to potežem kao argument ... bitno je da su to videli svi, što mi novinari što zaposleni, uključujući tvog predsednika stranke koji nije prstom mrdnuo da to spreči. Moje je lično pravo da mislim da za takve ljude ne treba glasati, sve i da im je u stranci i Boris Tadić lično, i imam pravo da svoje mišljenje iznesem :D

A ti si slobodan da se raspitaš jer ja nikada ne bih napisala nešto što nije tačno i za šta nema priličan broj svedoka ... a frka je nastala kad gospodinu generalu nije dozvoljeno da uđe u poslanički klub SRS pa se sa osobom na vratima razračunao fizički nakon što mu je rekla da je izdajnik.

ЕНЧ!!!
Наравно да ти већина форумаша верује, јер си довљно пута доказала да говориш истину,
само ме сад занима, а знајући ко држи и управља медијима у Србији,
како, боље рећи ЗАШТО ТАЈ ДОГАЂАЈ НИЈЕ УГЛЕДАО СВЕТЛОСТ ДАНА!?:think::think::think:

ПА ДА ЈЕ ДЕЛИЋ члан ИСКРЕНЕ И СТВАРНО ОПОЗИЦИОНЕ ПАРТИЈЕ - РАСТРГЛИ БИ ГА И НОВИНАРИ И МЕДИЈИ!!!

Poslednja izmena:
Očekuješ od Tome da prihvati tvrdnju radikala baziranu na njihovm pretpostavkama?
Molim te.

Jajde prefosmulisaću pitanje-
Kako to da je NAJVEĆI BROJ SRBA OKRENUO LEDJA SRS?
Eto- dakle ne pričam o članstvu nego o SRBIMA.

ZAŠTO SRBI VIŠE NE VERUJU SRS?

Nemoj da mi kažeš da je Srpski narod IZDAJNIK!?

Ne, nisi odgovorio na protso pitanje nego si počeo d negiraš samo pitanje.
Dakle možeš da odgovoriš na pitanje:
Kako to da je VRH straneke napustio istu i kako to da je većona članstva učinila isto.
KAKO TO DA SRBI NE VERUJU VIŠE SRS?

Tvoj odgovor- korupcija je paušalan i ne stoji.
Dakle razmisli ponovo-

A onda, da ti pomognem ima u stvari druga mogućnost- a to je da se nisu odvojili Toma i većina ljudi- nego da se Šešelj sa kliničkim slučajevima odvojio od Srpskog naroda.

Када већ потежеш питање националности,
а то је малко чудно за једну странку "проевропске провенијенције",:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha:1
ЈЕСИ ЛИ ТИ СРБИН!?:think::think::think:

Друго питање,
Ко је то рекао да СРБИ не верују СРС-и и да су јој окренули леђа!?:eek::eek::eek:
Извор, линк, документ!?:think::think::think:

Kako pravdas podelu stranke koja je imala(recimo) 50% glasova cele Srbije,u trenutku kada je dostigla vrhunac?I zasto je sns ocenio da srs sa njima nece jer podrzava tadica(iako su znali,i dalje im iz srs pricau da sa njima nece jer su ih izdali)?Znaci,toma je znao,i kada se odvojio,da srs nece sa njim u koaliciju.

Ево Пропки,
мада си у првом делу свог поста,

A ljudi da veruju da su svi dogadjaju slucajno namesteni i upereni protiv srs?Da nije planirano,nego eto,desilo se?!
и сам дао питања из којих се лако да закључити тачан одговор,
да ја пробам да ти одговорим уз Вујину помоћ који је дао буквално СУШТИНУ РАСЦЕПА!!!:ok::ok::ok::worth::worth::worth:

Ja SNS u buducnosti vidim kao umerenu desnicu, koja ce slediti proevropski kurs kao glavnicu svog politickog delovanja, tako da mesta za impulsivni nacionalizam kakav si mozda navikao nece biti. Znaci naglasak ce biti na ekonomskim temama, standardu, izgradnji gradjanske demokratije itd. Naravno da ce pitanaj poput Kosova, RS, i slicno ostati u vrhu ali se nece proklamovati na takav nacin i gledace se da se tu nadje neki umeren i odgovoran ton i delovanje.
Jednom recju, promasio si stranku. Vrati se u SRS. Dzabe ih optuzujes.
Ja ti pricam o drugoj stvari, o nacinu i politickom kursu koji ce odavati u javnosti Nikoliceva stranka. Nesto od toga se vec vidi (tj.mnogo toga). Smesan mi je ovaj Aleksandar kad drvi na sve strane o nacionalizmu a predsednik mu kaze da bez Eu nema buducnosti Srbije, a voljeni zamenik dodje u Americi i kaze kako su jaki odnosi sa SAD najvazniji spoljnopoliciki zadatak.

ДаклеМ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1. ПОВОД, ИЗГОВОР И ОПРАВДАЊЕ је она наводна политичка стерилност СРС-е тј. њена неодлучност у преузимању власти!!!
Начин "обраде" , "припреме" и извођења култивације и еуропеизације, је класика - довољна количина шуштеТЈЕ и звечеТЈе валуте!!!
Прича се и о подметању и уценама по питању приватног живота, Тома као "велики швалер", а ВУЧКО НАХВАТАН СА МАЛОДОБНИЦОМ, али о томе не бих, јер за то не знам за видљиве доказе тј. показатеље!!!

2. УЗРОК И РАЗЛОГ тзв. "РАСКОЛА" је двоструки:
а) -Разбити ојачалу "опозицију" у "парампарчад" и истовремено јој (опозоцији) увалити кукавичије јаје у виду СНС-а!!!
б) -Преко и помоћу СНС-а обезбедити тзв. "европски пут" Србији, тј. осигурати двотрећинску (потребну - не знам тачно колика је, али није ни битно ) већину на евентуалном референдуму о уласку Србије у ЕУ!!!

3.- ПОСЛЕДИЦЕ - КАНДА СУ СЕ МАЛКО ЗАЈЕ6АЛИ!!!:per::per::per:

Poslednja izmena:
a pa to oni samo varaju Amere i zapad posto su jako lukavi ,a kad dodju na vlast uz njihovu pomoc onda ce da ih sve zayebu i uteraju im qurac , kako ne kontas ? :think:

ЛесковТШани би рекли
ЛИИИИИ БАТЕ..............АЛ' ГИ ПРЕЈЕ6АСМО!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf::hahaha1:

Пошто си ти лалинац да ти објасним да
као што ПироТЈанци имају меко "Ћ",
ово ТШ је лесковаТШко меко "Ч"!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.............
- Boris Tadić ima svoj blok, mi moramo imati kontrateg i da bude derbi, mi ili oni. Moramo imati raščišćene odnose, ko će biti premijer, kakva će biti vlada, koje projekte planiramo - objasnio je Ilić.........

kad malo šumadisjko seljače s kaljavi gumeni op'nci 'oće da se igra

kaubojci i indijanci i misli da je to državna politika Srbije ..... :zcepanje:

.

Ево Пропки,
мада си у првом делу свог поста,

и сам дао питања из којих се лако да закључити тачан одговор,
да ја пробам да ти одговорим уз Вујину помоћ који је дао буквално СУШТИНУ РАСЦЕПА!!!:ok::ok::ok::worth::worth::worth:

ДаклеМ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1. ПОВОД, ИЗГОВОР И ОПРАВДАЊЕ је она наводна политичка стерилност СРС-е тј. њена неодлучност у преузимању власти!!!
Начин "обраде" , "припреме" и извођења култивације и еуропеизације, је класика - довољна количина шуштеТЈЕ и звечеТЈе валуте!!!
Прича се и о подметању и уценама по питању приватног живота, Тома као "велики швалер", а ВУЧКО НАХВАТАН СА МАЛОДОБНИЦОМ, али о томе не бих, јер за то не знам за видљиве доказе тј. показатеље!!!

2. УЗРОК И РАЗЛОГ тзв. "РАСКОЛА" је двоструки:
а) -Разбити ојачалу "опозицију" у "парампарчад" и истовремено јој (опозоцији) увалити кукавичије јаје у виду СНС-а!!!
б) -Преко и помоћу СНС-а обезбедити тзв. "европски пут" Србији, тј. осигурати двотрећинску (потребну - не знам тачно колика је, али није ни битно ) већину на евентуалном референдуму о уласку Србије у ЕУ!!!

3.- ПОСЛЕДИЦЕ - КАНДА СУ СЕ МАЛКО ЗАЈЕ6АЛИ!!!:per::per::per:

Au brate.....................
Ja to sve vreme pricam :mrgreen:

Polako...............Pa jos nije ni omirisao uspeht prevare veka :mrgreen:
Ima vremena,jos mu fali titula "dozivotnog marsala" :lol: :rtfm: :whistling: :hahaha:

сасвим могуће...............али за разлику од младог Јовановића делује невино "к' новорођенче"..........ипак, следеће изборе ћу прескочити

Nego ljudi,je l' Velja otkrio ko mu je silovao ovce? :mrgreen: Mozda treba da okrene Monka da mu pomogne i resi slucaj :per:

MonkFinale.jpg

Back