Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.655
Kad imena nema, tek treba da se stvore iz neostecenog dela intelektualne javnosti.Kao na primer? Te patriote koje bi postavio, to mi je bas zanimljivo da cujem, jer niko ne govori o imenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad imena nema, tek treba da se stvore iz neostecenog dela intelektualne javnosti.Kao na primer? Te patriote koje bi postavio, to mi je bas zanimljivo da cujem, jer niko ne govori o imenima.
Da, posebno ja. Dominiram.Naravno vi znate sve unapred samo vam nedostaje ono sto je bilo, unazad.E, to kao ne znate. Tacnije lazete, varate i sluzite kriminalu.
Nema ni skole, ni fakulteta, pa kako ces i da imas intelekutalnu elitu. To se stvara stotinama godina moj Metronomy, i ne rusi se posle prvog vetra.Kad imena nema, tek treba da se stvore iz neostecenog dela intelektualne javnosti.
Neki tvoj rodjak jeste....Da, posebno ja. Dominiram.Ja sam i rat izazvao
![]()
Kojo civili? Pobijene su muslimanske snage koje nisi htjele da spuste oruzije i krenule u prodor...sto tada postaje legitimna vojna akcija...zlocin se desio sto su neki zarobljeni pobijeni....ali kakvi civili??? Muslimani su se uzivili u ulogi zrtve i na tome grade identitet pa se ide toliko daleko da se mantra o nekim stecima i genocidu nemanjica...A da, malopre zaboravih da dodam, mit o srebrenici - U danima kada gubis RSK i Kljuc ti ides u muslimansku Srebrenicu i osvajas je sjajno, dajuci nekome sansu da od toga napravi mit, i sa te tacke gledista, Srebrenica nema opravdanje, a plus na to toliki civili koji su pobijeni. I posle mi neko prica o tome kako vlast ove drzave ima mozga? Ili je ikada imala.... u 20om veku.... barem.
Mnogo gresis.Neki tvoj rodjak jeste....
Hajde sad, nemoj da nabrajamo koji civili, kad i sam znas da su bili. I maloletni i deca i zene. I na kraju krajeva, kad kazes ''neki zarobljeni'' to je bas onako, smesno od zalosti. Upadnes u Srebrenicu sa kojim pravom, braneci koje Srbe i ubijajuci koga? Dok tamo gde ih ima, oni idu u kolonama... Da nije bilo te Srebrenice mozda bi teorija o Srbima zrtvama u Oluji pila vodu u svetskim okvirima, ovako, zauvek ce biti i gore nego sto je.Kojo civili? Pobijene su muslimanske snage koje nisi htjele da spuste oruzije i krenule u prodor...sto tada postaje legitimna vojna akcija...zlocin se desio sto su neki zarobljeni pobijeni....ali kakvi civili??? Muslimani su se uzivili u ulogi zrtve i na tome grade identitet pa se ide toliko daleko da se mantra o nekim stecima i genocidu nemanjica...
Pa nema zene ni dece maloletne...to je ta mantra koja se mantra i kad neko kaze neodgovara cinjenicama....onda se pseudomoralisti gade kao i nece da pricaju....Srebrenica je bila "razoruzana zona enklava stiti je UN" samo u praksi je bila teritorija iz koje je Naser izlazio naorizan sa brigagadom i klao pa kad ga pojure bezo nazad u zasticenu zonu...E onda je Mladic reko ajde ovaj da doceka pravdu ulazimo...ali on i cela komanda je kliznula...vojska otisla u sumu ostale zene i deca koju smo prebacili u Zhepu...a Vojska iz Sume se ogludila o naredbu da spusti oruzije i dw se preda i krenula u proboj tu ih je u bitci mnogo izginulo i kazem i desio se zlocin koje smo zarobili nismo snjima postupali pi zenevskoj konevnciji...sto nije ok ali tako smo postupali sa Vojnicina divizije BiH kojima su ruke krvave do lakata...a da recimo Mladicu nije sudjeno za tu odgovornist pogledaj...slucaj Erdemovixa koji je zasticen svedok...Hajde sad, nemoj da nabrajamo koji civili, kad i sam znas da su bili. I maloletni i deca i zene. I na kraju krajeva, kad kazes ''neki zarobljeni'' to je bas onako, smesno od zalosti. Upadnes u Srebrenicu sa kojim pravom, braneci koje Srbe i ubijajuci koga? Dok tamo gde ih ima, oni idu u kolonama... Da nije bilo te Srebrenice mozda bi teorija o Srbima zrtvama u Oluji pila vodu u svetskim okvirima, ovako, zauvek ce biti i gore nego sto je.
A jesu li Skorpioni matra koju neko ponavlja? I je li to jedino zlo? Pa kud ces gore od toga da je najmladja zrtva bila beba a najstarija baba od 90 godina. I tolike hiljade ljudi... Pa nije valjda ceo svet izmisljanja toliko mocan da svi lazu majku mu. Identicno prica i Naser za Bratunac, a znamo sta je tamo bilo. Zato se ti zestoko naljutis na mene kada ja uporedim tebe i njih, posto ste o stavovima potpuno isti i zadrti. Svi su junaci a oni civili su na sve strane neki kolateral za koji niko nema objasnjenje i svi peru ruke od toga. Nije to ista cutnja kao kada NATO spuca kolonu Albanskih izbeglica, vec je doslovno protiv svega lako dokazivog. I kad pricas sa normalnim ljudima svako ce ti reci da je svak na svog pucao i ubio ko je koga stigao, a kad pitas velikosve onda je obavezno njihova strana asolutno nevina. Pa i dan danas imas svedocenja Hitlerovih vojnika od 90-100 godina kako nijedan civil nije ubijen od strane Nemaca i kako su oni gospoda, a da su pokolje u Belorusiji napravili agenti Staljina.Pa nema zene ni dece maloletne...to je ta mantra koja se mantra i kad neko kaze neodgovara cinjenicama....onda se pseudomoralisti gade kao i nece da pricaju....Srebrenica je bila "razoruzana zona enklava stiti je UN" samo u praksi je bila teritorija iz koje je Naser izlazio naorizan sa brigagadom i klao pa kad ga pojure bezo nazad u zasticenu zonu...E onda je Mladic reko ajde ovaj da doceka pravdu ulazimo...ali on i cela komanda je kliznula...vojska otisla u sumu ostale zene i deca koju smo prebacili u Zhepu...a Vojska iz Sume se ogludila o naredbu da spusti oruzije i dw se preda i krenula u proboj tu ih je u bitci mnogo izginulo i kazem i desio se zlocin koje smo zarobili nismo snjima postupali pi zenevskoj konevnciji...sto nije ok ali tako smo postupali sa Vojnicina divizije BiH kojima su ruke krvave do lakata...a da recimo Mladicu nije sudjeno za tu odgovornist pogledaj...slucaj Erdemovixa koji je zasticen svedok...
Alo reko sam ti vidi pod slucaj Erdemovic i i skorpioni...u srebrenici jeste sahranjeno je sve sto bi bilo pogodno za pricu o genocidu a ja ti kazem za autobuse dje su djeca zene i civili poslati...ne nemoze se porediti bratunac i srebrenica....naser je izlazio iz srebrenice i ubijo civile...a u srebrenici si imo sukob VrS i "Harmije BiH" jeste desio se zlocin nismo ih sve tretirali po pravilima zenevske konvencije...A jesu li Skorpioni matra koju neko ponavlja? I je li to jedino zlo? Pa kud ces gore od toga da je najmladja zrtva bila beba a najstarija baba od 90 godina. I tolike hiljade ljudi... Pa nije valjda ceo svet izmisljanja toliko mocan da svi lazu majku mu. Identicno prica i Naser za Bratunac, a znamo sta je tamo bilo. Zato se ti zestoko naljutis na mene kada ja uporedim tebe i njih, posto ste o stavovima potpuno isti i zadrti. Svi su junaci a oni civili su na sve strane neki kolateral za koji niko nema objasnjenje i svi peru ruke od toga. Nije to ista cutnja kao kada NATO spuca kolonu Albanskih izbeglica, vec je doslovno protiv svega lako dokazivog. I kad pricas sa normalnim ljudima svako ce ti reci da je svak na svog pucao i ubio ko je koga stigao, a kad pitas velikosve onda je obavezno njihova strana asolutno nevina. Pa i dan danas imas svedocenja Hitlerovih vojnika od 90-100 godina kako nijedan civil nije ubijen od strane Nemaca i kako su oni gospoda, a da su pokolje u Belorusiji napravili agenti Staljina.
Da jeste zamisli odgovaralo je jednoj strani da Srbi budu zlotvori....kao sto recimo danas svim svetskom medijima odgovara prica kako ko got nepodrzava Black Life Maters je fasista rasista itd...postoje odredjeni narativi ideoloski u koje nesmijes dirnuti...zbog razboraznih interesa i zamisli nije zbog 5G mreze...I onda postanem ja sve najgore i anti sve i postmodernista i zena u crnom i majka Srebrenice... Bas kao i na jednoj drugoj temi o sportu gde sam arogantan boze sacuvaj.
Moglo je biti sahranjeno vise od realnog ali ne toliko vise da se sa 8 hiljada sidje na 2 stotine... i to iskljucivo vojnika. Skorpioni su pobili one na kamionu i to je druga prica iste price. Takvih je prica bilo mnogo. Od Arkana do Lukica. I ko zna koga jos. I bas je uporedivo sa Naserom jer su civili stradali na obe strane i sasvim je nebitno ko je gde posao i kako.Alo reko sam ti vidi pod slucaj Erdemovic i i skorpioni...u srebrenici jeste sahranjeno je sve sto bi bilo pogodno za pricu o genocidu a ja ti kazem za autobuse dje su djeca zene i civili poslati...ne nemoze se porediti bratunac i srebrenica....naser je izlazio iz srebrenice i ubijo civile...a u srebrenici si imo sukob VrS i "Harmije BiH" jeste desio se zlocin nismo ih sve tretirali po pravilima zenevske konvencije...
To je opet krivica jer si upao u klopku. Kako god. To je kao kada ja tebe provociram, ti me udaris, ja te tuzim i naplatim ti debelo.Jesi mozda gledo Srebrenica izdani grad...bila je klopka zamka znalo se da ih necemo milovati...
Prvo nije stradalo 8 hiljada a sad google koja je tu bila divizija "BiH harmije" i kolko je brojala...Moglo je biti sahranjeno vise od realnog ali ne toliko vise da se sa 8 hiljada sidje na 2 stotine... i to iskljucivo vojnika. Skorpioni su pobili one na kamionu i to je druga prica iste price. Takvih je prica bilo mnogo. Od Arkana do Lukica. I ko zna koga jos. I bas je uporedivo sa Naserom jer su civili stradali na obe strane i sasvim je nebitno ko je gde posao i kako.
Dobro je kada nije zbog 5G vec si me zabrinuo da si i protiv nje. Evo ja prvi ne podrzavam BLM i nemam nikakav problem. Jos se javno o tome oglasavam na fb i instagramu a imam dosta prijatelja, iz skoro svake zemlje evrope i amerike i azije, i crnih i zutih i belih. To ne podrzavaju ni mnogi crnci. Zapravo to je histerija samih belaca koji su protiv svega. A to da je ceo svet protiv Srbije, nije tacno. Odgovorno tvrdim, posle svega, ni U Hrvatskoj takvo stanje nije, posebno u svetu gde ljudi i ne znaju gde se nalazimo.Da jeste zamisli odgovaralo je jednoj strani da Srbi budu zlotvori....kao sto recimo danas svim svetskom medijima odgovara prica kako ko got nepodrzava Black Life Maters je fasista rasista itd...postoje odredjeni narativi ideoloski u koje nesmijes dirnuti...zbog razboraznih interesa i zamisli nije zbog 5G mreze...
Ja i kazem, nije moglo biti samo vojnika. Ne citas dobro. Moralo je biti civila.Prvo nije stradalo 8 hiljada a sad google koja je tu bila divizija "BiH harmije" i kolko je brojala...
Niko neporice da je Srebrenica zlocin ali poricemo da je genocid i da smo random civile klali nego da su vojnici njihovu ubijeni...a znas kad o pravdi mozemo pricati kad mozes od prosecnog Srbina ocekivati da bude objektivan kadse priznaju zlocini nad nasim narodom...a dok got budu tretirali srspke zrtve kao krmad a u u zadnjih 50 godina je vide srba zaklano no krmadi...na balkanu neocekuj nikakvu objektivnost sa druge strane...recimo da su neki od nas nalazi tjelo i glavu od najblizeg u razmalu od godinu dana...jako je lepo biti objektivan u kancelariji za sve pare...ali je malo drugacije kad te se tice moj Srbine...To je opet krivica jer si upao u klopku. Kako god. To je kao kada ja tebe provociram, ti me udaris, ja te tuzim i naplatim ti debelo.
Ja ti kazem.guglaj kolko je vojnoka bilo "harmije" i koja divizija...Ja i kazem, nije moglo biti samo vojnika. Ne citas dobro. Moralo je biti civila.
Pa cekaj, jesi li ti iz prve ruke stradao od te vojske? Ili neko tvoj?Niko neporice da je Srebrenica zlocin ali poricemo da je genocid i da smo random civile klali nego da su vojnici njihovu ubijeni...a znas kad o pravdi mozemo pricati kad mozes od prosecnog Srbina ocekivati da bude objektivan kadse priznaju zlocini nad nasim narodom...a dok got budu tretirali srspke zrtve kao krmad a u u zadnjih 50 godina je vide srba zaklano no krmadi...na balkanu neocekuj nikakvu objektivnost sa druge strane...recimo da su neki od nas nalazi tjelo i glavu od najblizeg u razmalu od godinu dana...jako je lepo biti objektivan u kancelariji za sve pare...ali je malo drugacije kad te se tice moj Srbine...
Vidim koliko se ti razumeš u autonpmiju Hilandara.Pojma nemaš ali da provociraš e to umeš.I Hilandar je grcko pitanje vise nego srpsko danas. Naviknite se na realnost.