Ne znam dal je od matorosti ili cega vec, tek u posl. 2 godine ta spoljasnja buka mi izuzetno ide na onu stvar, a pod onom stvari podrazumevam usi i zivce...

Sve nekako razmisljam ili mozda uobrazavam da nekada ljudi, masine, sveukupne akcije nisu bile toliko bucne kakvi su danas...
Vise se u pogledu buke pitam kuda ide ovaj svet nego na osnovu nekih meni dalekih, a jednako gadnih i nepodnosljivih stvari...Prosto, postala je opipljiva.
I to ne mogu da shvatim nikako... I kako bih, kad se cini kao da se brat bratu uortacio da pokida i poslednju nit celovitih misli u froncle nacisto...
To su kamiooooniiii....avijooooniiiii....marke oveee oneeee........tandrkanje silnooo, djubretari ko da ruse berlinski ziiidd....nekad mislim tenkovi da prolazee...
Komunalnom uvalili neke masincuge za sisanje trave, lomi se kamen u bubregu kad ga upali majstor, pa krene da mlati time po milosnoj majci travi.....
Komsija staaa ga briiiigaaaa, raaaadi ooon, krece da burgija danju nocu, ne pita za radno vreme busilice, svejedno mu dal ti rovari po mozgu/kicmi/celu.....
Klinci laju na ulici i u kafani kao da je sudnji dan u reziji GRANDA; dalje ide dalje ide...idee.iiidemoooooooooo.... Idite u qurxz!

Razumes....
A onda dodjem pa kuckaram tu nesto po Krstarici...