Veliko slavlje u RS: Stiže i Baja Mali Knindža!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

VELIKO SLAVLJE U RS: Stiže i Baja Mali Knindža!​

LJ.Đurić
16. 09. 2021. u 14:04

ZA uspešan tok izgradnje dobojske nove bolnice gradonačelnik Boris Jerinić i predsednik vladajućeg SNSD-a u nedelju na gradilištu ovog trenutno najznačajnijeg projekta u dobojskoj regiji organizuju narodno veselje.​

ВЕЛИКО СЛАВЉЕ У РС: Стиже и Баја Мали Книнџа!

Foto: Hepi TV printskrin

139311_baja-mali-knindza_f.jpg

U toku je izgradnja druge faze, a proslava će se upriličiti za završetak prve faze, nakon koje je budući kompleks JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ dobila svoju buduću formu.
- Predsednik GO SNSD-a Doboj Obren Petrović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić pozivaju sve građane na opštenarodno veselje u nedelju sa početkom u 15 časova. Za sve prisutne biće obezbeđen pečen bik i osveženje, a za dobru atmosferu biće zadužen Baja Mali Knindža. Veselje se organizuje povodom završenih radova na prvoj fazi nove bolnice – poziv je upućen Dobojlijama putem zvanične Fejsbuk stranice dobojskih Socijaldemokrata.

Projekat se izvodi na osnovu Ugovora o projektovanju, izgradnji i opremanju nove Bolnice u Doboju, zaključenim sa kineskom kompanijom „China Sinopharm International Corporation”. Nakon pripremnih radnji i obezbeđenja kompletne projektne dokumentacije, realizaciju projekta preuzeo je Tim za implementaciju imenovan od strane Vlade Republike Srpske, kao i Tim za nadzor ispred Republičke direkcije za obnovu i razvoj. Nakon druge faze, u trećoj početkom godine pristupiće se opremanju bolničkog kompleksa.

Nova bolnica će imati šest spratova sa nešto više od 25.000 metara kvadratnih korisnog prostora. Predviđeno je da sve medicinske službe budu pod jednim krovom. Ukupan broj predviđenih kreveta je 464, od čega za potrebe ležećih pacijenata je predviđeno 406, a ostalo su kreveti u urgentnom delu, dnevnoj bolnici, te ležaji za potrebe intenzivne i poluintenzivne nege.

https://www.novosti.rs/republika-srpska/vesti/1036827/veliko-slavlje-stize-baja-mali-knindza

Baja gradi i brine se o narodu!!!

Baja Mali Knindza je zesca seljacina i primitivac, a o njegovoj muzici da se ne govori, dva tona gore, dva tona dole i stih ''Bole ce te i kupreska vrata tamo vise i nema Hrvata''....

Baja Mali Knindza – Zivjece Ovaj Narod
Mogu da nas mrze,Da nas ne vole
Al` Srbinu niko nista ne moze
Al` Srbinu niko nista ne moze

Zivece ovaj narod i posle ustasa
Jer i Bog je Srbin, nebesa su nasa

Mogu das mrze, da pale i ruse
Mi imamo dusu, oni su bez duse
Mi imamo dusu, oni su bez duse

Mogu da nas mrze dusmani od reda
Al` Srbi su najjaci rekao mi deda
Al` Srbi su najjaci rekao mi deda

0eab3e56939b0ede2ddf79e8412b4dfb.jpg

Dodikova kćerka srela vehabiju, traži ko će joj saliti stravu​

17.09.2021. / 15:55
5

Kćerka Milorada Dodika, Gorica, na Twitteru je objavila kako je prvi put u životu imala blizak susret sa, kako je kazala, vehabijom, te da se uplašila.

- Upravo sam prvi put u životu imala bliski susret sa vehabijom, glavom i bradom i kratkim pantalonicama, na benzinskoj pumpi. Ne znam da li sam došla ili sam pošla. Preporuka za salivanje strave? – napisala je Gorica Dodik.
Očigledno je da jabuka ne pada daleko od stabla, pa tako i Gorica dijeli stavove svog oca što dokazuju i njene izjave na društvenim mrežama.
Upravo sam prvi put u životu imala bliski susret sa vehabijom, glavom i bradom i kratkim pantalonicama, na benzinskoj pumpi. Ne znam da li sam došla il’ sam pošla‍ Preporuka za salivanje strave?
— Gorica (@goricadodik) September 17, 2021

Faktor

Ljudi,zar je moguce da ce pevati mali Knindza.Pa ja to ne mogu propustiti.E bas taj Dodik ima dobar ukus u svemu.Predlazem da malog Knindzu,pozovu
u Beograd i da ga beogradska opera,primi za stalnog clana.Boze kolikobi nas Beograd skocio u ocima svih zapadnih zemalja.Cuo sam nedavno,da ni
cuvena Becka opera,nema takvog pevca,kao sto je svetski proslavljen Mali Knindza........

Ljudi,zar je moguce da ce pevati mali Knindza.Pa ja to ne mogu propustiti.E bas taj Dodik ima dobar ukus u svemu.Predlazem da malog Knindzu,pozovu
u Beograd i da ga beogradska opera,primi za stalnog clana.Boze kolikobi nas Beograd skocio u ocima svih zapadnih zemalja.Cuo sam nedavno,da ni
cuvena Becka opera,nema takvog pevca,kao sto je svetski proslavljen Mali Knindza........
Ниси ти обавештен
Баја је јако популарн у ЕУ ,Италијни,Енглези,Швабе,Скандинавци,Пољаци итд његове ратне пјесме из деведесетих су ин на западу

У ЕУ се још боље котира Роки Вуловић и његове пјесме из деведесетих ,има милионе прегледа на јутубу ,лик има гомиле обожаватеља све западњаци ,чак гомиле западњака његових обожаватеља походе Бјељину где лик живи

Погледај мало коментаре по јутубу изненадићеш се колио су српски народни пјевачи и српске ратне мелодије из деведесетих данас популарне међу западњацима

LJ.Đurić

ZA uspešan tok izgradnje dobojske nove bolnice gradonačelnik Boris Jerinić i predsednik vladajućeg SNSD-a u nedelju na gradilištu ovog trenutno najznačajnijeg projekta u dobojskoj regiji organizuju narodno veselje.​

U toku je izgradnja druge faze, a proslava će se upriličiti za završetak prve faze, nakon koje je budući kompleks JZU Bolnica „Sveti apostol Luka“ dobila svoju buduću formu.
- Predsednik GO SNSD-a Doboj Obren Petrović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić pozivaju sve građane na opštenarodno veselje u nedelju sa početkom u 15 časova. Za sve prisutne biće obezbeđen pečen bik i osveženje, a za dobru atmosferu biće zadužen Baja Mali Knindža. Veselje se organizuje povodom završenih radova na prvoj fazi nove bolnice – poziv je upućen Dobojlijama putem zvanične Fejsbuk stranice dobojskih Socijaldemokrata.

Projekat se izvodi na osnovu Ugovora o projektovanju, izgradnji i opremanju nove Bolnice u Doboju, zaključenim sa kineskom kompanijom „China Sinopharm International Corporation”. Nakon pripremnih radnji i obezbeđenja kompletne projektne dokumentacije, realizaciju projekta preuzeo je Tim za implementaciju imenovan od strane Vlade Republike Srpske, kao i Tim za nadzor ispred Republičke direkcije za obnovu i razvoj. Nakon druge faze, u trećoj početkom godine pristupiće se opremanju bolničkog kompleksa.

Nova bolnica će imati šest spratova sa nešto više od 25.000 metara kvadratnih korisnog prostora. Predviđeno je da sve medicinske službe budu pod jednim krovom. Ukupan broj predviđenih kreveta je 464, od čega za potrebe ležećih pacijenata je predviđeno 406, a ostalo su kreveti u urgentnom delu, dnevnoj bolnici, te ležaji za potrebe intenzivne i poluintenzivne nege.

https://www.novosti.rs/republika-srpska/vesti/1036827/veliko-slavlje-stize-baja-mali-knindza

Sve prema ukusu publike i afinitetima

LJ.Đurić

ja mislio bice neki hor,folklor,neki KUD, kad ono bosanska verzija SNS seljne,ili je obrnuto?

Back