Veliki svesrpski Miting

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dva dana posle Velikog mitinga za spas Srbije, molim dr boba da nam da neki izveštaj da li je premašio cifru od 10000 ljudi i da li su spasili Srbiju govorancijama.... Pošto se nešto ućutao, čini mi se da nema ni par stotina ljudi da pomene, a ne hiljade i desetine hiljada. Sve to govori u prilog mojoj teoriji da su lažni patriJotizam i mlaćenje prazne slame o Velikosrpskim i Nebeskosrpskim idejama propale, pogotovo tamo gde je i glup narod shvatio da je to gubljenje vremena i inaćenje realnosti.

Pošto sam obećao pivo za 1000 ljudi, pozivam boba da okači nešto o "uspehu" ovog mitinga koji je trebao da spasi Srbiju nekim propalim recidivima besedništva i/ili nacionalizma...

Ako ne zbog mene, onda bar zbog drugih koji ne veruju u moje procene o raspoloženju naroda za Srbovanjem.

Bilo frke sa policijom ali drbob se nije predao?!:ok:

2llc6s7.jpg

Ja sad malo pretraživao, jedine dve vesti o mitingu su ova tema i ista tema na krstanovom forumu:lol:
Medijska blokada:thumbdown::mrgreen:

Vidim ja, tresla se gora, rodio se miš... Nema više niko poverenja u proverene prevarante. nema više snage među lažovima, koji su potrošili Srbovanje i Srbesanje i sad mogu da ga duvaju. Lepo sam pisao na prvim stranama ove teme da su u Smederevu srbende kojima je pun kufer laži i proneverenog poverenja i da od mitinga nema ništa... Ali, baš da čujem iz "prve ruke", kako je bilo, jer ova fotka mi ni ne liči na Smederevo. Ako je i izašao neko na ulice, to su bili klinci koji su došli da se biju i da piju. Srbija se ne brani glasnim povicima, i maltretiranjem građana, već nečim drugim...

Back