VELIKI SERVIS AUDI A6

A cekaj golf 4 , golf 5 , golf 6 GTI ne valja , jel da? to su s*ranje automobili jel da?

kolko kosta golf 5 ili 6 gti ? nadji mi 5 automobila za te pare koji su "losi" a da nisu losi po standardu, u jbte ruka kroz prozor, satro remus i odvaljeni neki tehno u fazonu gtii brateee efekat..
nego 5 automobila koji su generalno losi u odnosu na golfa.
po tvojoj prici se odma zakljucuje kako razmisljas, kad si napljuvao plasticne francuze itd. zato te ljudi i pljuju ovde, jer tvoj stav "bmw konza btebra" je klasican stav napaljenih seljandura..ko i ovaj popke, mada on samo serenda da pi podjebavo..
mozda nisi klinac od 19 godina koji je dobio besan auto od tate, al se tako ponasas..

kolko kosta golf 5 ili 6 gti ? nadji mi 5 automobila za te pare koji su "losi" a da nisu losi po standardu, u jbte ruka kroz prozor, satro remus i odvaljeni neki tehno u fazonu gtii brateee efekat..
po tvojoj prici se odma zakljucuje kako razmisljas, kad si napljuvao plasticne francuze itd. zato te ljudi i pljuju ovde, jer tvoj stav "bmw konza btebra" je klasican stav napaljenih seljandura..ko i ovaj popke, mada on samo serenda da pi podjebavo..
mozda nisi klinac od 19 godina koji je dobio besan auto od tate, al se tako ponasas..

a da ti ostavis popketa na Miru? :D
ne,aj sad bez sprdnje...mene nemoj da pominjes da sam ljakse ovo ono,jer ti rec nisam rekao! nmoj biti idiJot...ti volis plavuse,ja volim crne :)

Ti si izgleda mnogo glupo dete... jel znas kad ce francuz da napravi auto kao sto je nemacki ? :lol:
Prvo to moj stav nije a i koji je moj stav uopste ti ni u snovima ne mozes da znas ....
drugo zabole me patka da se napinjem sa klincem koji se lozi na HDI motor :hahaha:
koga ce svaki nemacki benzinac da sahrani 2 puta po veku trajanja...

Trece, ebe mi se za tvoje misljenje kapiras , jer misljenja prihvatam samo od strucnih ljudi a ti si "sh" kategorija da bi samnom ulazio u raspravu deriste...

Ti si izgleda mnogo glupo dete... jel znas kad ce francuz da napravi auto kao sto je nemacki ? :lol:
Prvo to moj stav nije a i koji je moj stav uopste ti ni u snovima ne mozes da znas ....
drugo zabole me patka da se napinjem sa klincem koji se lozi na HDI motor :hahaha:
koga ce svaki nemacki benzinac da sahrani 2 puta po veku trajanja...

Trece, ebe mi se za tvoje misljenje kapiras , jer misljenja prihvatam samo od strucnih ljudi a ti si "sh" kategorija da bi samnom ulazio u raspravu deriste...

iizviini alfa seljacinoo..nemo pucas :lol:
aj pali sad, idi przi svoj opasan avto..

ajooooj :D i sve poteklo od mog posta da je bmw bolji :D
brate ajde "ischilirajte" loma,ono kao...:D
da je audi bolji auto u bilo kom segmentu,taj argument ne vredi ni razmatrati,jer same cinjenice obaraju izreceno ;)
sto se tice vas "crnogoraca",popisam se na vase ferarije,maseratije pi*ke materine,jer svi znamo kako ste dosli do tih kola...postenim biznisom pomocu firme "sverc-commerce"
sto se tice toga da je bmw produzetak kur*a za klince...pa dekicama je jedini nacin da se samozadovolje-da kupe audi,da sipaju 500 kinti u njega i da pokupe klinkicu devedeset-deseto godiste...koji jos smeker vozi audi? samo bmw bato,samo bmw! :cool:
a da...da nisam majstor i da se ne razumem u kola...vala ne znam ni filter za vazduh da promenim...ali je bmw bolji,hebiga ;) :heart:

A šta ti daje za pravo tu kompetentnost da tvrdiš da sam ja na ovaj ili onaj način došao do tih kola? Ustvari, ja kola ni ne vozim, kola vuku volovi, ja vozim automobil. To što imaš komplekse od Crnogoraca, to je tvoj problem, al ne znači da možeš da pljuješ po nekome liječeći svoje komplekse

ajooooj :D i sve poteklo od mog posta da je bmw bolji :D
brate ajde "ischilirajte" loma,ono kao...:D
da je audi bolji auto u bilo kom segmentu,taj argument ne vredi ni razmatrati,jer same cinjenice obaraju izreceno ;)
sto se tice vas "crnogoraca",popisam se na vase ferarije,maseratije pi*ke materine,jer svi znamo kako ste dosli do tih kola...postenim biznisom pomocu firme "sverc-commerce"
sto se tice toga da je bmw produzetak kur*a za klince...pa dekicama je jedini nacin da se samozadovolje-da kupe audi,da sipaju 500 kinti u njega i da pokupe klinkicu devedeset-deseto godiste...koji jos smeker vozi audi? samo bmw bato,samo bmw! :cool:
a da...da nisam majstor i da se ne razumem u kola...vala ne znam ni filter za vazduh da promenim...ali je bmw bolji,hebiga ;) :heart:
popkeee, pročitaj svoj post za par godina i stidećeš se.

Ja ni u jednom trenutku nisam omalažavao bmw kao marku, već njihove vožače koje sam već opisao. Želeli bi više od svega da voze bmw, a nemaju para za održavanje. Po meni najlepši bmw je e38, e39 i e46, posebno m5 e39. Sve preko toga, po meni, prestaje da bude bmw. Pravi bmw ima 4 fara napred, po meni, odmah da prekinem neko prepucavanje.

Popkeee, nisi se o u neki bolji audi i pričaš napamet. Imaš i sportske modele audija (s i rs), koji bi te ostavili bez daha. Pogon Audija je jedan od najboljih na svetu. Izlazi i sa ćelavim gumam gde hoćeš. Motori su jedni od najboljih u Evropi i samo šmekeri voze bmw? :D

I to šta se radi po CG, kako zaradjuju pare, nije ni bitno. Idi i ti. Rade taj posao, imaju pare, idi i ti, pa sakupi za E60 530XD ;)

Nemoj, veruj mi :mrgreen:

Evo rezimea:

Marjan se okomio na sve nas, jer smo počeli sa pričom kako neki hoće da voze bmw, a nemaju para za održavanje, i on je mislio da mu pljujemo po omiljenoj marci automobila. Pa je on počeo da pljuje po Audiju. A on je dobio Audi A6 2.4 V6 sa Alfom 145 2.0TS, koja je slabija 15ks, a manje mase za 400 kg. I na povrh svega, popkeee nas ubedjuje da Audi voze debeli majmuni, a bmw gospoda i šmekeri. Samo ne znam kako može tako da generalizuje, ali smo mu pre par stranica već oprostili!!!

Eto, to je to!

Kao glavno i osnovno nikada nisam pljuvao audi vec sam rekao da sam ga dobio alfom , a daleko od toga da mislim da je losha marka... to sto ste se vi ubacili u losh trip i imate stav da svakoga ko ne deli isto misljenje kao vi spustate (sto vam nije poslo za rukom) , to je generalno vash primarni problem....
Druga stvar kad audi bude napravio automobil kao sto je bila serija 8 i u novijem dobu M6 onda ke*njajte nesto... do tad nemate dovoljno isrcpnu argumentaciju.
Hvala.

Kao glavno i osnovno nikada nisam pljuvao audi vec sam rekao da sam ga dobio alfom , a daleko od toga da mislim da je losha marka... to sto ste se vi ubacili u losh trip i imate stav da svakoga ko ne deli isto misljenje kao vi spustate (sto vam nije poslo za rukom) , to je generalno vash primarni problem....
Druga stvar kad audi bude napravio automobil kao sto je bila serija 8 i u novijem dobu M6 onda ke*njajte nesto... do tad nemate dovoljno isrcpnu argumentaciju.
Hvala.
Misliš da su ''super automobili'' merilo jedne marke? Ne valja ti to razmišljanje.

pratio sam temu gde čovek konstatuje 600€ u nišu za veliki servis...i to je puno

posle počela rasprava audi vs.bmw,audi vs.alfa...

pa koliko je na kraju u srbiji najjeftiniji veliki servis za a6 2.5 tdi?

privatna garaža,naravno ali da se uradi

imgres

Evo ga i AMG SLK :per:

Back