DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.561
Tonirana stakla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dark moj legendo moja hvala puno malo utehe haha.Kad krenem u manastir Manasija zovem te castim piće i ručak.Novi nemacki motori trose pola litra pa i litar na 1000km i to je normalno....kakva rikavela cuti i vozi i uzivaj.
Ponekad stave tanje karike ili od lošije legure pa brzo ode motor.Ne mislim na tri cilindra, to i ne smatram za motor koji treba da bude u automobilu, pogotovo vece kao sto je na primer Skoda Octavia.
To je odlicno za auto koji je presao koliko i tvoj, ne bih preterano brinuo o potrosnji ulja, samo vodi racuna da imas dovljno ulja uvek, provera jednom nedeljno minimum ako dosta vozis, flasa u gepeku za ne daj Boze. Taj auto moze garant da izgura jos 100K , ako je samo suditi po potrosnji ulja, ali ima i drugih komponenti koje mogu da mu skrate zivot.Moj trosi 250 grama 1000 km merio sam.U kojoj je taj fazi?
Prelazi preko pola miliona km bez problema, ne vozim nesto puno ali uvek gledam da ga izvozam da bude na radnoj temperaturi ako vozim krace relacije.To je odlicno za auto koji je presao koliko i tvoj, ne bih preterano brinuo o potrosnji ulja, samo vodi racuna da imas dovljno ulja uvek, provera jednom nedeljno minimum ako dosta vozis, flasa u gepeku za ne daj Boze. Taj auto moze garant da izgura jos 100K , ako je samo suditi po potrosnji ulja, ali ima i drugih komponenti koje mogu da mu skrate zivot.
Ja bih jos dodao ne treba ga ni gaziti do 200 na sat, ipak zamor materijala cini svoje.Prelazi preko pola miliona km bez problema, ne vozim nesto puno ali uvek gledam da ga izvozam da bude na radnoj temperaturi ako vozim krace relacije.
Ma kakvi nisam isao vise od 130 i retko vozim po autoputevima.Ja bih jos dodao ne treba ga ni gaziti do 200 na sat, ipak zamor materijala cini svoje.
To se nekada zvalo generalka, mario i ja smo ta generacija. Sada se to sve manje radi. Covek koji je vlasnik servisa u UK mi je rekao da u celoj Engleskoj mozda ima 100 majstora koji bi znali da urade generalku, znaju da zamene motor, manjac, ali da ga poprave nema sanse. Za tako nesto trazi Pakistanca ili Nigerijca. Ni mi nismo daleko, sve manje je takvih. Ja se secam Mose iz Mirijeva i Trifunovica iz Kaludjerice. Koji su to majstori bili, oni somovi iz Mercedes servisa su zvali Trifunovica kada ne umeju da poprave auto, a pokojni Mosa je radio nekoliko generalki mesecno u garazi sa kanalom.Ww pasat .Sta su specijale,?
Da samo eto ta potrošnja ima.Sve drugo sam mu menjao u zadnjih 5 godina.To je odlicno za auto koji je presao koliko i tvoj, ne bih preterano brinuo o potrosnji ulja, samo vodi racuna da imas dovljno ulja uvek, provera jednom nedeljno minimum ako dosta vozis, flasa u gepeku za ne daj Boze. Taj auto moze garant da izgura jos 100K , ako je samo suditi po potrosnji ulja, ali ima i drugih komponenti koje mogu da mu skrate zivot.
E za tim majstorima se zudi koji sve znaju da kazu o autu.To se nekada zvalo generalka, mario i ja smo ta generacija. Sada se to sve manje radi. Covek koji je vlasnik servisa u UK mi je rekao da u celoj Engleskoj mozda ima 100 majstora koji bi znali da urade generalku, znaju da zamene motor, manjac, ali da ga poprave nema sanse. Za tako nesto trazi Pakistanca ili Nigerijca. Ni mi nismo daleko, sve manje je takvih. Ja se secam Mose iz Mirijeva i Trifunovica iz Kaludjerice. Koji su to majstori bili, oni somovi iz Mercedes servisa su zvali Trifunovica kada ne umeju da poprave auto, a pokojni Mosa je radio nekoliko generalki mesecno u garazi sa kanalom.
Tacno tako...ali mene povuče kad na autoputu nema nigde nikoga pa ga roknem 170 km.Kako nece trošiti ulje jos 23 god star.Ja bih jos dodao ne treba ga ni gaziti do 200 na sat, ipak zamor materijala cini svoje.