Veiiki servis

Moj trosi 250 grama 1000 km merio sam.U kojoj je taj fazi?
To je odlicno za auto koji je presao koliko i tvoj, ne bih preterano brinuo o potrosnji ulja, samo vodi racuna da imas dovljno ulja uvek, provera jednom nedeljno minimum ako dosta vozis, flasa u gepeku za ne daj Boze. Taj auto moze garant da izgura jos 100K , ako je samo suditi po potrosnji ulja, ali ima i drugih komponenti koje mogu da mu skrate zivot.

To je odlicno za auto koji je presao koliko i tvoj, ne bih preterano brinuo o potrosnji ulja, samo vodi racuna da imas dovljno ulja uvek, provera jednom nedeljno minimum ako dosta vozis, flasa u gepeku za ne daj Boze. Taj auto moze garant da izgura jos 100K , ako je samo suditi po potrosnji ulja, ali ima i drugih komponenti koje mogu da mu skrate zivot.
Prelazi preko pola miliona km bez problema, ne vozim nesto puno ali uvek gledam da ga izvozam da bude na radnoj temperaturi ako vozim krace relacije.

Ww pasat .Sta su specijale,?
To se nekada zvalo generalka, mario i ja smo ta generacija. Sada se to sve manje radi. Covek koji je vlasnik servisa u UK mi je rekao da u celoj Engleskoj mozda ima 100 majstora koji bi znali da urade generalku, znaju da zamene motor, manjac, ali da ga poprave nema sanse. Za tako nesto trazi Pakistanca ili Nigerijca. Ni mi nismo daleko, sve manje je takvih. Ja se secam Mose iz Mirijeva i Trifunovica iz Kaludjerice. Koji su to majstori bili, oni somovi iz Mercedes servisa su zvali Trifunovica kada ne umeju da poprave auto, a pokojni Mosa je radio nekoliko generalki mesecno u garazi sa kanalom.

Da samo eto ta potrošnja ima.Sve drugo sam mu menjao u zadnjih 5 godina.
Turbinu,dizne,glavu motora,plivajuči kvačilo,celi auspuh,cak sam i menjac zamenio,ide ko metak i 2 litre 10 w 40 čuče u gepeku.Antifriza ni kap ne pije.
Trapovi se standardno paze itd.
Obzirom da je prešao 600.000(ako 1 vlasnik nije vratio km nije loše što ti drug reče)

To se nekada zvalo generalka, mario i ja smo ta generacija. Sada se to sve manje radi. Covek koji je vlasnik servisa u UK mi je rekao da u celoj Engleskoj mozda ima 100 majstora koji bi znali da urade generalku, znaju da zamene motor, manjac, ali da ga poprave nema sanse. Za tako nesto trazi Pakistanca ili Nigerijca. Ni mi nismo daleko, sve manje je takvih. Ja se secam Mose iz Mirijeva i Trifunovica iz Kaludjerice. Koji su to majstori bili, oni somovi iz Mercedes servisa su zvali Trifunovica kada ne umeju da poprave auto, a pokojni Mosa je radio nekoliko generalki mesecno u garazi sa kanalom.
E za tim majstorima se zudi koji sve znaju da kazu o autu.

Ja bih jos dodao ne treba ga ni gaziti do 200 na sat, ipak zamor materijala cini svoje.
Tacno tako...ali mene povuče kad na autoputu nema nigde nikoga pa ga roknem 170 km.Kako nece trošiti ulje jos 23 god star.
Moram se dovesti u red i 130 km tempomat.
Auto se vozi samo autoput 100% a pezo 207 benzin po Bg imam.Taj pežo benzin kapi ulja ne popije na 10.000 km i to nije normalno hahaha.300.000 km.
Ili tdi vole da cugnu pa još dizeli pa puno prošli...Ali brate visok sam zavalim se lepo u taj stari passt.U novije ne mogu.Manje mesta .
Isprobao sva auta škoda superb ima mesta 2008/2013 godiste,opel zafira 2012/1/2016..
Nemam baš izbora kad budem kupovaoBitna su mi i zadnja sedišta.

Back