Nenad In
Obećava
- Poruka
- 71
Lagano mi se priblizava veliki servis,pa jel zna neko koliko to kosta i neki predlog gde bih to mogao da odradim.
A6,2.5 TDI 2003 .
Hvala !
A6,2.5 TDI 2003 .
Hvala !
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U realnosti veliki servis za taj motor kosta oko 900 eura a cuo sam da ima i nesto povoljnije.
Razlog za tu cenu je sto se mora skidati vezni lim branik i ostali delovi da bi se taj servis mogao uraditi. Sve u svemu ne bas omiljeni motor u narodu.
zakljucak treba izbegavati nemce i kupovati amerikance i japance gde sve kosta mnogo manje....
recimo honda accord je za mene po svemu bolja od audija a6
Na velikom servisu se menja sve zivo,mislim da je na 60 hiljada taj servis.Menjaju ulje u motoru,menjacu i u kardanu,sve filtere(vazduh,polen).drugo informisite me sta vam dodje taj veliki servis kod audija i na koliko se kilometara to radi .
sta se menja ?
Aj što masa današnjih automobila ima doživotno ulje u menjaču tj bez zamene ali za ovo u kardanu prvi put čujem. Mada posle ovih "pametnih" zamajaca ništa me ne može iznenaditiNa velikom servisu se menja sve zivo,mislim da je na 60 hiljada taj servis.Menjaju ulje u motoru,menjacu i u kardanu,sve filtere(vazduh,polen).
Znam da na autu mog oca(Mercedes iz 2006) na velikom servisu se menjaju sva ulja sto se nalaze u autu.Zasto se menja ne bih ti znao reci ali verovatno da bi mogle komponente da izdrze pola miliona bez kvarova.Aj što masa današnjih automobila ima doživotno ulje u menjaču tj bez zamene ali za ovo u kardanu prvi put čujem. Mada posle ovih "pametnih" zamajaca ništa me ne može iznenaditi![]()
Menjaju ulje u kardanu?Znam da na autu mog oca(Mercedes iz 2006) na velikom servisu se menjaju sva ulja sto se nalaze u autu.Zasto se menja ne bih ti znao reci ali verovatno da bi mogle komponente da izdrze pola miliona bez kvarova.
Ja sam pogresio,nije u kardanu nego u diferencijalu,ne znam zasto sam napisao u kardanu.Menjaju ulje u kardanu?
Koja mu je namena? Imaš li neki link?
zato sto ti stiže devojče uskoro, pa ne znaš kud udarašJa sam pogresio,nije u kardanu nego u diferencijalu,ne znam zasto sam napisao u kardanu.
Na velikom servisu se menja sve zivo,mislim da je na 60 hiljada taj servis.Menjaju ulje u motoru,menjacu i u kardanu,sve filtere(vazduh,polen).
Isto taj veliki servis ti dodje i na japancima,od njega ne moze spobeci ako hoces da ti upisu u knjizicu da si pratio sve servise.
Tako da cena nema veze dal je japanac,nemac ili amerikanac.
Aj što masa današnjih automobila ima doživotno ulje u menjaču tj bez zamene ali za ovo u kardanu prvi put čujem. Mada posle ovih "pametnih" zamajaca ništa me ne može iznenaditi![]()
plati pa se klati
nikad necu razumeti ljude koji voze audi...majke mi...
sta taj auto ima?najbolji audi je audi a4 i to ona prva serija...vozio sam se u ostalima...sto u taxiju,sto rodjaci sto imaju...nista specijalno...
najvece odusevljenje bmw e46 2.0 ajooooojmama...MAMA!!!