Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.147
Pa znas sta..neko ce reci da mozda spava tamo gde ima podzemnih voda..ili kao pusti macku da vidis de ce leci..pa tu stavi krevet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja isto imala problem,dok nisam izbacila stari lezaj i kupila novi.spavam k`o beba
Zašto pričaš sam sa sobom? jesili pošašavio?a dešavalo mi se i da legnem tipa u 2, a zaspim tek posle 7), mada znam u čemu je problem - pričam sam sa sobom.![]()
![]()
Čekaj... kakve si ti "simptome" imao? Koliko dugo (mislim na sate) nisi mogao da zaspiš?
Ok, a interesuje me da li si mogao da zaspiš preko dana kad si hteo? Pošto meni to nije problem... tj. kad sam umoran zaspim...
Možda stvarno imam neku vrstu toga.Mada sam protekle dve noći zaspao relativno lako... videću još... hvala na savetima, u svakom slučaju.
Hvala jos jednom na savetima, medjutim jedino poboljsanje jeste sto zaspim maltene cim spustim glavu na jastuk a opet se budim oko 5-6 sati i onda ne mogu da nastavim sa spavanjem. Jedno par dana je samo bilo bolje pa sam uspeo da izvucem da spavam i do 7 u cugu al u zadnje vreme zaspim normalno a budim se rano. Spavam ili nesto manje od 6 sati ili oko 6 sati, znaci to jeste neki bioloski minimum ali ja sam stalno umoran. Evo i sad isto. Dakle sad imam problem kad se probudim ujutru da nastavim da spavam a koliko god da sam "drogiran" od umora ja se stalno budim prvo u 5 pa onda u 6. Kad se probudim oko 5 i uspem da odspavam jos malo al nakon 6 sanse nema. Ove tehnike zbilja pomazu da se nocu brzo zaspi i sad sa tim nemam problema ali imam ujutru kad se probudim jer mi treba jos sna a ne uspevam bas nikako da ga obezbedim.
Sta raditi u tom slucaju, kako naterati sebe da spavam duze posto eto nikako taj deo ne uspevam da poboljsam?