Овако стоје ствари. Пре пар година смо мајка и ја купили кућу једном војвођанском селу, али да смо знали какве комшије имамо, вероватно би побегли главом без обзира....али, тако је-како је. Прве комшије (старији брачни пар) се понаша буквално као да живи на салашу, као да нико не живи око њих. Имају и унуке који сваки дан долазе код њих, пуштају јако гласну музику у дворишту, деру се, воде коња (да,коња) кроз њихово избетонирано двориште и то се сва та лупњава и галама се чује и у нашој кући, пошто нашу дневну собу од њиховог дворишта дели само зид од наше куће (не знам ко је то измислио,али паметно није). Често се дешава да на наш зид од куће наслањају ствари типа бициклови, којекакве даске и разне друге дрангулије...Када им дође фамилија,а сваки дан неко дође, то је дерњава, цика,вика, ма дивљи људи, шта да вам кажем. Ово нажалост није све...Тај комшија као зна да ради с металом,па онда у дворишту лупа, бруси, растура којекакве гвожђушије... Пробали смо и лепо и ружно...они нас просто отерају у п...м... или кажу нам да можемо само да им попушимо к... толико су примитивни, да је то бизарно заиста. А мајка и ја,иако смо људи са села, мирни смо и ни са ким се не замерамо,али ово је превршило сваку меру. Скоро је и моја девојка прешла да живи код нас и видим да и њој почиње да смета, и иако има баш дебеле живце, почиње да ми кроз редове предлаже да се преселимо код њених... Полицију не зовемо, јер не знам да ли они могу да учине нешто када комшије галаме испред своје куће или у свом дворишту...Једино имамо мира ноћу...преко дана је углавном лудница.
Ако неко има сличан проблем или зна како ово може да се реши неким нормалним путем, нека напише своје искуство или савет.
Ако неко има сличан проблем или зна како ово може да се реши неким нормалним путем, нека напише своје искуство или савет.