Veliki problem sa sexom. Pomagajte !

Samo se proseravate, a dečko ima problem koji uopšte nijre redak: strah od probijanja leda, tj. započinjanja sexualne veze. Sam blokira potenciju kad dođe vreme da se radi radnja.

Teško da će mu pomoći psihoterapija i hemija.

Treba, kao prvo, neka devojka da ga iskreno zavoli, da joj potom ispriča svoj problem, pa da zajedno, korak po korak, dan za danom, idu ka tom činu, i da se ne obeshrabre ako prvi ili drugi put ne uspe. Strpljenje će se pozlatiti i jednom i drugom: kad se napokon otvore i produvaju dizne ljubavi i seksa, čeka ih dolce vita.

Stari taj problem ima vecina muskaraca!U sustini je ovako!!Savet:pokusaj sa alternativnim sexom!!!!!Pokusaj da trazis oralni sex ali niposto pre nego ti njoj das malo sedmnog neba!!!!!Prekini da pusis!Ako pusis!nemoj se opterecivati glupostima!!!!!!Neko mi je rekao da mu je pomoglo kada se desnicom zadovoljavao mislece na nju!!!!!!Aj uzdravlje stari:ok:

Pre ove veze sam imao devojku koja mi se nije mnogo svidjala, ali je sex bio sa njom mnogo dobar i veoma ucestal. Secam se neprespavanih noci i pogubljenosti na poslu :p .
Sa njom sam morao da raskinem jer sam zbog nje upadao u neke probleme.
To i nije bilo tako davno. Nakon nje sam imao odnos sa jednom devojkom, ali je to za mene bilo vise gledanje u plafon i kroz prozor.

Na ovu sam se na samom pocetku lozio na sam dodir. Bas sam imao volju, ali je ona nestala posle prve blokade.

Pokusao sam da popricam sa njom na tu temu. Nije htela da se upusta mnogo u problem,( nije mogla da razume) ali smo i dalje zajedno. Cak sta vise, druzimo se extra, ali volju za sexom kao da nemam :dontunderstand:

Pre ove veze sam imao devojku koja mi se nije mnogo svidjala, ali je sex bio sa njom mnogo dobar i veoma ucestal. Secam se neprespavanih noci i pogubljenosti na poslu :p .
Sa njom sam morao da raskinem jer sam zbog nje upadao u neke probleme.
To i nije bilo tako davno. Nakon nje sam imao odnos sa jednom devojkom, ali je to za mene bilo vise gledanje u plafon i kroz prozor.

Na ovu sam se na samom pocetku lozio na sam dodir. Bas sam imao volju, ali je ona nestala posle prve blokade.

Pokusao sam da popricam sa njom na tu temu. Nije htela da se upusta mnogo u problem,( nije mogla da razume) ali smo i dalje zajedno. Cak sta vise, druzimo se extra, ali volju za sexom kao da nemam :dontunderstand:

Vidis i ja sam jos jedna ocajna baraba koa trazi pomoc, a prepoznao sam se u ovo zadnjoj recenici da nemas zelju... Sa devojkom sam 6 meseci i spavali smo bezbroj puta... Prvih mozda dva meseca sam imao problem da nije hteo da mi se digne... Nekako vremenom i pricom smo to prevazisli, jednostavno samo od sebe... I posle toga smo imali periode da se razvaljujemo kao zeke :), ali to traje par dana i prestane! Ta moja zelja... I sad se redovno desava da svrsim pre vremena. ok sve to brzo svrsiti ali sa ranijom devojkom sam mogao i po 6 puta za redom a sa ovom sa kojom sam sad (inace se volimo do neba i nazad) mogu eventualno dva puta i nema sanse vise, padne i ne mrda... Ima li to neke veze sa ishranom, ili tome slicno... I ajde da delimo iskustva, ne da lupetamo gluposti o bezveznim stvarima, ljudima kao sto smo mi je zaista potrebna pomoc! :) Ajd uzdravlje!!

Pozdrav. Od skoro sam sa devojkom koja mi se mnogo svidja, ali mi se desava, iz ko zna kojih razloga, da ne mogu da se opustim u seksu sa njom. Drugim recima, izblokirao sam se prilikom prvog odnosa i to mi je stalno u glavi da ce mi se ponovo desiti.:dash:. Cini mi se da je uzrok tome bio preterani umor, ali mi je to u glavi bilo i drugi put pa sad izbegao odnos.
Toliko me to opterecuje da izbegavam situacije u kojima bi mogli da imamo odnos.
Devojka mi se svidja u svakom pogledu, ali se plasim da cu je izgubiti.

Da li je neko imao slican problem?

Padam u bedak :(

Stuci malo alkohola :)

Moj drug je imao ovaj problem kad se (nakon niza neozbiljnih veza) iskreno zaljubio (onako bas decacki) i (iako ona nije znala za njegov a la Kazanova status) hteo da sa njom bude drugacije, sporije, romanticnije... Sva ta briga da se ona ne osetii kao "recka" se negativno odrazila na -krevet- Nisi usamljen slucaj, ali nije strasno, samo polako, daj vremena i sebi i njoj.

Back