VELIKI PRIBLEM SAMSUNG E 250

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Imam samsung e250, kupio sam ga u telenoru, hteo sam da mu stavim vip karticu, i trazilo mi kod telefona, ja sam kucao nekoliko kodova, i kad sam video da to neuspeva, vratio sam telenor karticu, ali pise da se telefon zamrznuo, i nece da ga upali,STA DA RADIM POMAGAJTE? Trazi mi nekakvu sifru ako je neko slucajo zna, nek je napise, ako nece da ga okaci javno a zna nek mi posalje to na poruku privatnu!

Cisto sumnjam da je PUK u pitanju,PUK trazi kad ti se zablokira SIM kartica,a ovako ti je ceo fon zablokiran i moras u servis da bi ti ga otkljucali.
Zeznuo si se debelo sto si kucao te bropjeve,nisu oni ludi,da kupis telefon kod jednog provajdera za sitne pare pa da predjes kod drugog koji daje povoljnije uslove.

Ma meni nije jasno odakle im sad ta fora sa siframa,pre si lepo mogao da ubacis drugu karticu i da je samo ne ocitava,kaze ubaci ispravnu,al izgleda da ovaj tel nisu mogli da hakuju pa su se posluzili sifrom telefona. To najbolje zovi telenor pa im reci sta si uradio,tamo ce ti oni ukucati sifru,a ovako ako ga odneses u servis opusteno mozes da trazis i da ti uradi dekodiranje pa da mozes bilo koju karticu

Ma meni nije jasno odakle im sad ta fora sa siframa,pre si lepo mogao da ubacis drugu karticu i da je samo ne ocitava,kaze ubaci ispravnu,al izgleda da ovaj tel nisu mogli da hakuju pa su se posluzili sifrom telefona. To najbolje zovi telenor pa im reci sta si uradio,tamo ce ti oni ukucati sifru,a ovako ako ga odneses u servis opusteno mozes da trazis i da ti uradi dekodiranje pa da mozes bilo koju karticu
Pa nije ti to nista novo,svaki telefon koji kupis na ugovor je zakljucan na tu mrezu od koje si kupio do 12 meseci,posle toga ih zoves i oni ti otkljucaju telefon da bi mogao staviti SIM od nekog drugog provajdera.E sad ne znam kako je to MTS radio,ali ovde u Norveskoj to se radi vec odavno tako.

Back