- Poruka
- 6.984
sve sve i samo price u prazno...forumasi su ko nevine devojcice kojima treba skinuti djanu.nijedan da postavi sliku svoje kite...zene su se razocarala i ovim elektronskim putem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kripton, nema toga, nije to čoldo, to je palica za baseball.
Džabe slika dok se to uživo ne vidi, opipa i izvuče maksimum. :-Dnijedan da postavi sliku svoje kite...
Džabe slika dok se to uživo ne vidi, opipa i izvuče maksimum. :-D
Jes bogomi, niko da postavi, ali obrisale bi ove moderatorice.
Džabe slika dok se to uživo ne vidi, opipa i izvuče maksimum. :-D
elekta, i tebe oduševljavaju virtualne čolde?
kriptone bre, kod nas se ne igra baseball bre, bar ne masovno bre, no fudbal i basket bre, još se namešta bre, pa da ti nameste tolikog čolda bre, šta bi njima ostalo bre...
Oljamol, lažeš za sve. Čim se oduševlljavaš sa 17, a ne kažeš da nosiš juke box u gaćama.

5+ sto me zabavljasE moram da te ispravim, nisi ti prvi (ali to je bilo pre nego što si se učlanio).ja postavio prvi na forumu i to ga skenirao

varas se...ja postavio prvi na forumu i to ga skenirao...nijedna se dama nije bunila..samo muska populacija je digla glas protivu mene
...neznam da ga nadjem, tako se sakrio ili je tako mali 
Ajde bre, daj im čolda za big meat juke box.
....oljamol, turci kažu Taboru, Mađari čadoru, a mi štabu...
...bila sam udata za madjara pa me nista nije naucio pa neces ni ti :wink:....elekta, ja ne lažem sebe, pa zato ne lažem ni druge... ovi što mašu virtualnim čoldima lažu i sebe i vas.
ops: ponizno mi nekako za naseg co'eka....oljamol, ja sam imao jednu devojčicu Mađaricu i jedino što me je naučila bilo je: "Soszemi posom" (Puši mi čolda).
....mnogo joj los vokabulari :shock: