doll.
Zainteresovan član
- Poruka
- 484
e...a fora sledece godine na kastingu ima da bude bar 50% manje ljudi nego ove, buduci kolko u srbiji ima sudbina-kvazi-budizam vernika....
zalosno.
zalosno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ako ga bude,nadam se da ce emotion promeniti tzv strucni tim koji vrsi odabir ukucana da ne dozivi fijasko kao ove godine.e...a fora sledece godine na kastingu ima da bude bar 50% manje ljudi .
i ako ga bude,nadam se da ce emotion promeniti tzv strucni tim koji vrsi odabir ukucana da ne dozivi fijasko kao ove godine.
Veceras sam videla onu spodobu od Natase na autobuskoj stanici,koja je kao debil skakutala i klizala se po ledu,verovatno sva vesela zbog svog dela novca koji je dobila potpuno neocekivano,i ne verujem da je dugo patila za ovo troje s obzirom da je sa svima bila u svadji.I rekla bih da je u celom ovom serijalu jedino ona prosla najbolje!
Unela mi je ogromnu nervozu(ni sama ne znam zasto) i dobila sam neodoljivu zelju da joj zabijem pesnicu u glavu! Pitam se da li je taj skot isao na Zoricinu sahranu!
Nakon sto su im ukrali pola zivota, bar su ispali ljudi i nisu snimili reakciju kad su izasli i saznali.
Razumem ja znatizelju naseg naroda, i uostalom svih nas, ali to bi bilo previse.
Ukoliko je postojala granica intime u VB, time bi definitivno bila prekorachena.
ben_Aj' da probamo ranije malo... Nadam se da mi netjete praviti puno posla.![]()
Najbolnija, najsurovija, ali ujedno i najtačnija opservacija na ovu temu pojavila se na jednom internet forumu samo nekoliko sati posle tragedije: „Hteli ste rijaliti šou? Eto vam ga!" I, da, potpuno sam uveren da nije bio upućen samo učesnicima i producentima. Nego svima nama.
Veceras sam videla onu spodobu od Natase na autobuskoj stanici,koja je kao debil skakutala i klizala se po ledu,verovatno sva vesela zbog svog dela novca koji je dobila potpuno neocekivano,i ne verujem da je dugo patila za ovo troje s obzirom da je sa svima bila u svadji.I rekla bih da je u celom ovom serijalu jedino ona prosla najbolje!
Unela mi je ogromnu nervozu(ni sama ne znam zasto) i dobila sam neodoljivu zelju da joj zabijem pesnicu u glavu! Pitam se da li je taj skot isao na Zoricinu sahranu!
barem ce domaci Vb da bude najpoznatiji na svetu
Big Brother-the serbian way![]()
ja se ne slazem sa ovakvim zakljuckom.mislim da je miki bio seljak i pre toga,ali on to nije krio,sto je ok.neki su i usli u kucu,a mentalno nisu bili ok,po meni je natasa bila takva.djani curcic ne bih rekla da je extremno glup niti narocito popularan.Zakljucak: Svi ucesnici Velikog Brata po izlasku iz kuce ili Mentalno Prsnu i Poseljace(Miki); Postanu extremno Populari i Extremno Glupi (Curcic);Ubiju svoju majku(Antal);Postanu voditelji Granda[nagore prosli](Marko i Ena) ili jednostavno crknu......
ali mislim da su ena i marko skoro najbolje prosli jer su dobili ok posao...sad sto je takva vrsta muzike:???:,pa dobro,ne moze bas sve da bude potaman,ali mislim da rade lep i dobro placen posao.
U ovoj zemlji je jako tesko dobiti lep (posao voditelja jeste lep),i dobro placen posao.Sad,nesto se mora i `progutati` zarad te lepote i lakoce.
na zalost,tako je.potpuno si u pravu.A s obzirom da su nam voditelji u 99% slucajeva teski retardi i to ide u korist cinjenicama kuda ide ova zemlja i ko sve dobija te " lepe" poslove.
naravno,sve potpisujem sto si rekao,a`mala` je toliko tupava i napadna,bez imalo smisla i stila...ali to je nasa stvarnost.takvi su nas preplavili.A dobro u slucaju Ene nije bilo potrebno da guta posto je ocigledno da je zahvaljujuci kevi sve ovo postigla a ne zahvaljujuci njenom umecu posto ga ne poseduje a uzgred je i teska seljanka pored koje se cak i onaj ljakse i tupson Marko cinio manjim seljakom nego sto jeste.
Bas se to desilo.jA sam na internetu vidjela i mislila da je sala.Kad sam vidjela da je isprave...zgrozila sam se.Zao mi je njih,svih(pa i Zeke,mlad covjek je poginuo),onaj ko je redovno gledao VBa kao da ih je znao...prozivljavao neke momente sa njima iako to nije bilo tako.srecom,ja sam gledala samo subotom jer me smorilo.Jako mi je zao Elmira i Zorice,bili su nekako duhoviti i dobri...dok je Zeka bio narcisiodan idiot,ali ipak mi je zao njega.Mislim,zasto ne bi bilo?Mlad covjek,poginuo.Dovoljno za mene.OCEKUJ NEOCEKIVANO se bash i desilo...nisam mogla da verujem!