Zorkan
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Stvarno ne mogu da verujem dokle glupost, bez uvrede, sezhe. Ako je tragedija princeze Dajane za porediti sa tragedijom njih troje, onda stvarno nemam komentar. :shock:
I ona je bila pijana, nije vozila doduse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne mogu da verujem dokle glupost, bez uvrede, sezhe. Ako je tragedija princeze Dajane za porediti sa tragedijom njih troje, onda stvarno nemam komentar. :shock:
a, nodi?![]()

po ovom spisku djorde,a po meni zeka ili jeca....................
,onda sam glasala za suzanu..Ko da je to nesto novo, mislis da nisu imali takvo misljenje o nama i pre bureka, taj text samo potvrdjuje ono sto su vec znali..
[SIZE=-1]Дакле, ово је стигло и до Лос АнГелеса... што би рекао Душко Дугоушко...
Новинар ЛА Тајмса упоређује Бурека, као љигавог Србина националисту са сада већ покојник Елмиром...
Након интервјуа са психологом, ЛА Тајмс говори како ВБ говори о најбољем и најгорем у људима и како су се у Б92 трудили да позову све националности без предрасуда...
Сада провалите зашто су позвали Бурека, који представља Србе... Да не поверујеш, па после нека неко каже да хе то случајно на Б92...
Све под насловом "Српски национализам кроз објектив"
http://www.latimes.com/news/nationw...her30dec30,0,6350420.story?coll=la-home-world

[SIZE=-1]
Хех, баш лепо што се неки тамо Амер брине о нама и нашем ВБ-у.
Ово је чиста глупост и националистичко сра*е из демократске Америке.
Која узгред буди речено, док ово пишем, коље неког јадног Ирачанина.
И наравно да је Бурек убачен намерно.
ФУЈ!
[/SIZE]
Najtuznije je to sto nije Amer vec neki Zoran Cirjakovic
ja bih rekla zeka...ali poshto ga nema na spisku,onda sam glasala za suzanu..

al posto ga nema na spisku,glasala samza Suzu...Kako moze da budu Zeka ili Jeca kada su oni ispali.Anketa je glupa posto su u opcijama trebali da budu samo onih sedmoro koji su bili u kuci.

Kako moze da budu Zeka ili Jeca kada su oni ispali.Anketa je glupa posto su u opcijama trebali da budu samo onih sedmoro koji su bili u kuci.
Ja sam originalno postavio anketu na temi "Ko je trebao pobjediti u VB" ali je moderator, ili neko vec, tu temu obrisao, a anketu prebacio u ovu temu. Namjerno sam stavio ove ukucane a ne neke koji su bili do kraja jer npr. pokojna Zoka je bila u duelu sa Suzanom, kad je izbacena, a narod je volio nju i Suzanu otprilike podjednako, a npr. Aleksndar je svima bio dosadan, ne zanimljiv itd. Ili da ne stavim Slavisu i Elmira koji su bili apsolutni favoriti, a da stavim Vesnu...ma daj....![]()
ja sam njih napisala jer su mi oni bili favoriti,a posle toga niko nije bio zanimljiv,ako kapiras...............
Miki je biO lik...i ove i prosle gOdine. . .
Zeka i Jeca su moji favoriti...
Ok..ja nisam pitala ni komentariala tcvoje favorite...tako da.....![]()