Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko da je to nesto novo, mislis da nisu imali takvo misljenje o nama i pre bureka, taj text samo potvrdjuje ono sto su vec znali..

Pa sam nacin i tajming ubacivanja ukucana je bio takav da se taj Burek ponizi.
Znaci ubacili su ga samog sa zenskim delom ukucana VB kako bi ga ismevali a zatim kao ubacili par "baja" i ko je gledao ta ubacivanja zna da pri svakom ubacivanju novog ukucana kamere su zumirale burekovu facu . Takodje vracanje Bureka i Danila je sigurno bila teska namestaljka a ne rezultat glasova gledalaca.

Дакле, ово је стигло и до Лос АнГелеса... што би рекао Душко Дугоушко...

Новинар ЛА Тајмса упоређује Бурека, као љигавог Србина националисту са сада већ покојник Елмиром...
Након интервјуа са психологом, ЛА Тајмс говори како ВБ говори о најбољем и најгорем у људима и како су се у Б92 трудили да позову све националности без предрасуда...
Сада провалите зашто су позвали Бурека, који представља Србе... Да не поверујеш, па после нека неко каже да хе то случајно на Б92...

Све под насловом "Српски национализам кроз објектив"

http://www.latimes.com/news/nationw...her30dec30,0,6350420.story?coll=la-home-world
[SIZE=-1]
Хех, баш лепо што се неки тамо Амер брине о нама и нашем ВБ-у. :lol:

Ово је чиста глупост и националистичко сра*е из демократске Америке.

Која узгред буди речено, док ово пишем, коље неког јадног Ирачанина.

И наравно да је Бурек убачен намерно.

ФУЈ!

[/SIZE]

[SIZE=-1]
Хех, баш лепо што се неки тамо Амер брине о нама и нашем ВБ-у. :lol:

Ово је чиста глупост и националистичко сра*е из демократске Америке.

Која узгред буди речено, док ово пишем, коље неког јадног Ирачанина.

И наравно да је Бурек убачен намерно.

ФУЈ!

[/SIZE]

Najtuznije je to sto nije Amer vec neki Zoran Cirjakovic

Kako moze da budu Zeka ili Jeca kada su oni ispali.Anketa je glupa posto su u opcijama trebali da budu samo onih sedmoro koji su bili u kuci.

Ja sam originalno postavio anketu na temi "Ko je trebao pobjediti u VB" ali je moderator, ili neko vec, tu temu obrisao, a anketu prebacio u ovu temu. Namjerno sam stavio ove ukucane a ne neke koji su bili do kraja jer npr. pokojna Zoka je bila u duelu sa Suzanom, kad je izbacena, a narod je volio nju i Suzanu otprilike podjednako, a npr. Aleksndar je svima bio dosadan, ne zanimljiv itd. Ili da ne stavim Slavisu i Elmira koji su bili apsolutni favoriti, a da stavim Vesnu...ma daj....:lol:

Ja sam originalno postavio anketu na temi "Ko je trebao pobjediti u VB" ali je moderator, ili neko vec, tu temu obrisao, a anketu prebacio u ovu temu. Namjerno sam stavio ove ukucane a ne neke koji su bili do kraja jer npr. pokojna Zoka je bila u duelu sa Suzanom, kad je izbacena, a narod je volio nju i Suzanu otprilike podjednako, a npr. Aleksndar je svima bio dosadan, ne zanimljiv itd. Ili da ne stavim Slavisu i Elmira koji su bili apsolutni favoriti, a da stavim Vesnu...ma daj....:lol:

Vesna je bila jedan od glavnih favorita,ako ne i najveci pri kraju,ako citas novine.
P.S. Sad svi glasaju za Zoricu

ja sam njih napisala jer su mi oni bili favoriti,a posle toga niko nije bio zanimljiv,ako kapiras...............

Nema tu sta da se kapira.Zorica,Slavisa,Elmir,Marina.... su ispali tako da je idiotski njih stavljati na spisak.Ako je ispao znaci nije trebao ni da pobedi vec bi bilo logicno da se ovo pitanje odnosi na onih 7 sto su jos ostali unutra.To bi bilo isto kao kad bi sada postavili temu ko bi trebao da bude sampion evrope u fudbalu:
-Milan
-Juventus
-Real
-Liverpul
-C.Zvezda
-Boka Juniors

Ok..ja nisam pitala ni komentariala tcvoje favorite...tako da.....:roll:

Eto ja jesam tvoje :D . A ja svojih i nemam posto ako cemo realno niko od onih koji su bili u kuci ne zasluzuje ni dinar da dobije.Mozda Miki koji je jedino bio zanimljiv a ovi ostali su svi bili ocaj.

Prvo su ubacili nekoliko gusketina sa onim feminiziranim tipom i retardom Burekom da bi ponizavali istog tog Bureka,pa su onda ubacili par muskaraca koji su uleteli unutra i ponasali se kao da su najveci frajeri na svetu i sire a realno su izgledali kao gomila seljacina.Zatim posto su bili gledani do moga ubacise Mikija i tada je i imalo nesto da se gleda.Za njim jos par ukucana nadmenu Zoricu i onog Gojka ,ljigavog Veska,mutavog Acu i onog retardiranog Djoleta sa tuznom pricom na koju sada gledaoci kao treba da se sazale pa kao crveni krst da mu dodele pobedu i onu Vesnu koja je jos i bila ok u odnosu na ostatak ukucana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back