Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledala sam veceras...strasno je jadno sve izgledalo..ona placena publika ispred,jadni cvokocu od zime,ne cuju se uopste...ana kresti al` joj se po faci vidi da joj je firma propala u ovoj sezoni..
a odavno sam citala na regularnom forumu da ce onu sirovinu bureka da vrate..a onaj danilo ko zivcani bandoglavac..
sve u svemu-sve moj do mojega...kakve su ono kreature od ljudi+praznoglavci.

Ma barete kako ljudi ne shvat,da to sve osmislja VB...Znala sam odmah da ce da budu Burek i Danilo-da prave i drze show do kraja...Samo kradu pare na smsm glasove,zato i placaju onoj jadnoj publici po 250dinara da stoji tamo

kapiram i ja da sve to `osmisljava` strucni tim VB kog ce da ubace,kao sto ubacise i mikija i onog ljigavog mirka a sad i ove suplje kreature.
ali ne kapiram zasto su iz nedelje u nedelju sve gori i gori tako da su stigli do dna...
mislim da bi mi ovde izbrali bolje ljude koji su bili na kastingu..trebali su ih sve staviti na net,pa da posetioci biraju.
a pitam se dal` uopste i koliko ima naivcina koji bacaju pare glasajuci za izbacivanje/ubacivanje

Ma, Vb je zaista dno, ali dno dna sa ovim serijalom.
Vratili Bureka i Danila!?
Slepci!

Jeste i to dno koje nema dna :roll:
Ipak shvatam ih da su totalan promasaj napravili ove sezone i sad hoce da se vade ali jbg.provaljeni su tako da i ovo ubacivanje nece doneti nista novo jer vec 80 i kusur dana gledamo tezak smor tako da nece me sada ove preostale 2-3 nedelje nesto posebno oduseviti.
Kazem vam jos jednom,da mogu vratili bi vreme unazad i izabrali nove ukucane a ove bi oterali u 3PM ......svesni su oni toga i to ih boli

uopšte, vb je jedno veliko s**nje i svi ga gledamo kao blesavi....strašno. dno. moja deca subotom uveče ne izlaze da bi videle ko će biti izbačen...čuh da je burek i neki danilo ponovo unutra....katastrofa. taman sam mislila - smanjio se broj, kao ono.....to ima da traje do proleća.

tako je kristina.treba sto pre da vrate onog djoleta pa da ih sastave da cujemo te dijaloge. izmedju njih dvojice.

aha, to tje biti neverovatno intelektualni razgovori....samo shto ja nemam nishta protiv djoleta poshto je bash neiskvaren....imao je teshko odrastanje tako da njega ne krivim za pojedine glupe komentare....ali zato seljaka bureka......:roll: on je u pravom smislu rechi debil-najvetji....gde nadjoshe da ubace njega i danila...ubedljivo 2 osobe koje su me najvishe nervirale..:evil: :evil:

sta kukate bre ljudi, nista vam nije po volji, gori ste nego neke babe koje jauchu po cele dane! isti ste kao miki: "ubacite mene, ja sam jedini savrsen!" :roll:

Suza je najjaci lik u kuci, kraljica bez kompromisa!!!

Ali nazalost nece pobediti jer narod voli sirovine poput bureka i nervne bolesnike poput danila... :wink:

sta kukate bre ljudi, nista vam nije po volji, gori ste nego neke babe koje jauchu po cele dane! isti ste kao miki: "ubacite mene, ja sam jedini savrsen!" :roll:

Suza je najjaci lik u kuci, kraljica bez kompromisa!!!

Ali nazalost nece pobediti jer narod voli sirovine poput bureka i nervne bolesnike poput danila... :wink:

Zasto je kraljica?I meni je bila simpa...nekih 5 sekundi,kad sam videla koliko kokoske ogovaraju,a ona nista...Medjutim, i ona bi,samo da ima s kim...Osim toga sto manje ogovara u odnosu na druge ja zaista ne vidim razlog da ona pobedi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back