Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Xaxa,jeste li gledali onaj striptiz?:P

Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem

To je meni ostalo od striptiza upečatljivo .... Ona grešna ''striptizeta'', sem što je imala jebozovan donji veš, ponašala se kao neka motka na modnoj revijii - znači jedva otplesa ono što su joj zadali .... Ne leži joj ni malo taj posao - bila mi je onako jadna i kao da je jedva čekala da se završi.

A Đole mi bio smešan ... Aleksandar takodje ... primili se ko mladi majmuni ..... He he he zato crnogorac ne okalja svoj obraz IČ :D

Uključim se jednom dva put nedeljno .....

Pa tebi kao psihologu trebalo da bude zanimljivo njihovo ponašanje i reakcije na date situaicije.

Nije poenta samo u gledanju te emsije ... nego u praćenju i proučavanju njihovih odnosa, dubina, plitkosti i sl.

Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem

To je meni ostalo od striptiza upečatljivo .... Ona grešna ''striptizeta'', sem što je imala jebozovan donji veš, ponašala se kao neka motka na modnoj revijii - znači jedva otplesa ono što su joj zadali .... Ne leži joj ni malo taj posao - bila mi je onako jadna i kao da je jedva čekala da se završi.

A Đole mi bio smešan ... Aleksandar takodje ... primili se ko mladi majmuni ..... He he he zato crnogorac ne okalja svoj obraz IČ :D

Pa mora da joj je bilo mnogo stimulativno igrati za njih trojicu:roll: I to kakvih frajera:lol: Jos na TV-u.
Riba je skroz bila dobra,iako sam videla samo dok sam prebacivala,na par sek.:|

Da, stvarno?
connie_6.gif
Vidish da se super zabavljamo..
connie_girl_cleanglasses.gif

Iwan.. sami su se prijavili. Nemamo mi nishta sa tim.
Ako si ogorchen na ekranizovanje takvog jednog
reality show-a, pishi Emoushnu.

Lichno, volim Zone Reality i mnogo mi je interesantnije da
gledam njih nego nashminkane, plastichne glumce..
A kad malo bolje razmislish, nekako je i isto. :?

To sto su se oni prijavili to je njihov problem...
Ali ne moras i ti da se navuces na te reality stvari...
Toliko ih ima da sad kad gledas tv samo njih vidis...
Ne moras da gledas ni one scenarizovane emisije nego gledaj filmove,serije ili discovery ;-)
Bilo u novinama pre nedelju dana da su se neki lik ubio u reality show-u...To bas i nije za tv...zar ne..pozz

To sto su se oni prijavili to je njihov problem...
Ali ne moras i ti da se navuces na te reality stvari...
Toliko ih ima da sad kad gledas tv samo njih vidis...
Ne moras da gledas ni one scenarizovane emisije nego gledaj filmove,serije ili discovery ;-)
Bilo u novinama pre nedelju dana da su se neki lik ubio u reality show-u...To bas i nije za tv...zar ne..pozz

Seres???:shock: Daj neki link da vidimo!!! :lol: (mislim,nije smesno , al me brutalno zanima)

Ne solim ja pamet nikome, ovo je slobodna zemlja i mozes da gledas i slusas sta hoces...
ali iskreno mi reci sta ti je tu zanimljivo?
Sto gledas tudje zivote?
Sto manipulisu ljudima unutra kao da su igracke?

Sam si odgovorio na to zašto ljudi gledaju takve emisije .... meni je zanimljivo do koje granice izdržljivosti, blama i svega ostalog mogu da idu ljudi zbog novca .....
Više gledam fenomenološki ..... psihološki .... istraživački .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back