Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smešna mi ova sekretarica VB i kao svi se potresli što je on odsutan, Miki je čak razvio teoriju da mu se nešto desilo ..... a najveći hit mi je što svi kažu da im je bez njega dosadno :shock: .... o bože, kao da su do sada nešto radili.

Veliki brat ,pogledao sam nekoliko minuta jednom,slucajno prevrtajuci kanale I SHVATIO,da je emisija
napravljena da ZAGLUPLJUJE MASE...

To slucajno mi je krajnje sumnjivo,al ajde.Sto se tice zaglupljivanja i u tome ima malo istine ali se prevashodno odnosi na ljude u kuci.
Smijesne su njihove iluzije o tome da ce od njih veliki brat napraviti neke zvijezde u biblijskim razmjerama,vecina nije u stanju da shvati da oni od velikog brata prave jedan globalni televizijski fenomen i da ce ih ljudi pamtiti po tome sto su bili dio njega a ne sto su nesto pametno rekli i napravili.Samo je Miki bio u stanju da shvati da se grupa psihologa neprestano poigrava sa njima i covjek je rijesio da im maksimalno oteza posao.
Brat jednostavno nije htio da dozvoli da ih nadmudri jedan "obican" covjek,dosljak iz Kupinova i tako je rijesio da ga porazi koristeci sebicnost njegovog caleta.Ovi sto ostase opravdavaju titule debilcina,pojedini bi govna jeli samo da ostanu u kuci,Sa Mikijevim izlaskom ovaj serijal se pretvara u jedno sranje biblijskih razmjera,likovi u kuci su toliko mrtvi da gledanje
predstavlja gotovo nekrofilsko iskustvo.Ko kaze da su ovi kreteni zanimljivi izuzev Veska onda imaju ozbiljnih problema.

pilici.jpg

I, ode Miki...Opet...:roll: Već pomislih da imam deja vu... E sada, zašto bi neko izašao 75. dana iz kuće VB kada je tako blizu kraja... Hmmm, mislićemo o tome... A verovatno i on... Ali, jedno je sigurno, dok razmišlja o tome, verovatno neće propustiti priliku da nam priča besomučno o tome u svim emisijama B92, bile one zabavnog karaktera ili ne... Neće dugo, samo mesec-dva, koliko da skine teret sa duše...
A preostala ekipa... Kao da čekaju jutro kad će izaći pred streljački vod, sa tolikim entuzijazmom pristupaju...pa, svemu, u principu, tako da me baš zanima da li će VB doživeti vol. 3?

I, ode Miki...verovatno neće propustiti priliku da nam priča besomučno o tome u svim emisijama B92, bile one zabavnog karaktera ili ne... Neće dugo, samo mesec-dva, koliko da skine teret sa duše...
A preostala ekipa... Kao da čekaju jutro kad će izaći pred streljački vod, sa tolikim entuzijazmom pristupaju...

izjavio je da se definitivno povlaci iz medija...a i trebalo bi.
a preostala ekipa...tuga i jad.toliko su prazni i zalosno ih je gledati.a takvi su bili od samog pocetka.`ebo ih onaj ko ih je ubacio u kucu:evil:
mislim da je gre`ota da bilo ko od njih bude pobednik i uzme lovu,jer nicim ne zasluzuju.
najbolje bi bilo da lovu podele na ravne casti nama forumasima,jer smo iole zanimljiviji od njih tamo.

Bas je slatka mikijeva devojka...a miroslav je ubacen ni ja sama ne mogu da skontam sto,jer bi trebalo da dobije zadatak da bude ravnopravan...VB stvarno nije fer prema Mikiju,prvo da ga crnogorac provocira,pa onda mu ubacise caleta...ko ispada veceras???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back