Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja se radujem...uffff kako samo dobro skačeš
Pa,ova ekipa bi bila zanimljjivija od sadašnjih dok ne padne prvi sex i dok ne počne histerija da nas hvata - što znači 3-4 dana trajanja

Ne zaslužuje niko od sadašnjih pare da uzme...bolje sve u humanitarne svrhe da daju a tata Mirku 10 litara pelinkovca da se umrljeka ko eskim u sauni

Skacem skacem...Tresi mala tresi :lol:
Prvi sex,ajmo da vidimo sad od ukucana Velikog foruma,ko ce s kim,ajmo Stormy posto si ti izabrala ukucane,kombinuj sex ...
Sto se histerije tice ne bi mene tako lako hvatala,znam da kuliram kad 'ocu.Al ko zna.Kad bi me neko nervirao u onom skucenom prostoru...:roll: Mislim da bi se s Modelsicom pichila:lol:

Da li je moguca da gledate tako morbidnu emisiju?!?!?!?!:shock:ne znam ko je bolesniji,da li oni sto odluce da sebe lise 3 meseca zivota,ili oni koje zabavlja taj experiment ...kao pacovi cije reakcije ispitujes...:roll:
Izvinite sto to kazem,ali ja nista gore na TV-u nisam videla,a znate gde zivimo...:roll:

ulecem naglavacke....
nazalost, moram priznati da sam ovu sezonu gledao VB....cak ponekad i ono kad spavaju :):):)
elem....
posto citam razne komentare i ovde i one SMS, zivo me zanima ko to i zasto smatra Mikija za inteligentno stvorenje?

Da li je moguca da gledate tako morbidnu emisiju?!?!?!?!:shock:ne znam ko je bolesniji,da li oni sto odluce da sebe lise 3 meseca zivota,ili oni koje zabavlja taj experiment ...kao pacovi cije reakcije ispitujes...:roll:
Izvinite sto to kazem,ali ja nista gore na TV-u nisam videla,a znate gde zivimo...:roll:

Ah jbg.šta ćeš,zamisli kako je trudnicama kad nose 9 meseci ili muslimanima kad za ramazan jedu samo noću :shock: ....ovo je manje opasno po zdravlje

posto citam razne komentare i ovde i one SMS, zivo me zanima ko to i zasto smatra Mikija za inteligentno stvorenje?

Ја. Што не значи да имам добро мишљење о њему. Тачније, оно се скроз покварило од ове друге сезоне.

Лик има мозга, брз је и оригиналан у идејама, и ту се прво види колико је интелигентан. Друго, умеће са људима, да то тако назовем, и како их чита. Интересантно ми је што је један од оних људи који су у стању да људима говоре лоше, а да им ови не узму за зло. Треће, с обзиром да има само основну школу и да је од јединих послова обављао оне физичке, изненађен сам његовим познавањем музике, филма и уопште нивоом опште културе. Не стављам га тиме у генија, али за себе мислим да се у те опште ствари донекле разумем, а опет треба да гуглујем Џима Џармуша да сконтам да је једино што сам одгледао а да има везе са њим "Ноћ на Земљи", док овај тамо прича како му је то омиљени редитељ. Он је један неискоришћени капацитет због сопственог лошег карактера, али се не може рећи да није интелигентан.

Лик има мозга, брз је и оригиналан у идејама, и ту се прво види колико је интелигентан.

nisam bas toliko gledao da mogu ovo da prokomentarisem....

Друго, умеће са људима, да то тако назовем, и како их чита.

ovo mogu da ti priznam jedino ako znas (licno) i te ostale ljude.....

Интересантно ми је што је један од оних људи који су у стању да људима говоре лоше, а да им ови не узму за зло.

mislim da ovo pre govori o tim ljudima nego o njemu, jer je on od samog starta predstavljen kao neka ikona , kao neko ko je tu "centar"....

Треће, с обзиром да има само основну школу и да је од јединих послова обављао оне физичке, изненађен сам његовим познавањем музике, филма и уопште нивоом опште културе.

ovo uopste nema veze sa obrazovanjem, nego sa kulturom...
ok slazem se da on poznaje vise "stvari" nego vecina populacije al ga to nikako ne svrstava u inteligenciju.....

а опет треба да гуглујем Џима Џармуша да сконтам да је једино што сам одгледао а да има везе са њим "Ноћ на Земљи", док овај тамо прича како му је то омиљени редитељ.

ja sam gledao sve (mislim) njegove filmove, i nikako mikija ne mogu da ubacim u tu pricu....jednostavno ne ide.....previse je prost, previse je dripac za tako nesto....kad god gledam dzarmusa meni kroz glavu ide milion raznih prica i tumacenja i tripova....a miki mi se ne uklapa u to.....

Он је један неискоришћени капацитет због сопственог лошег карактера, али се не може рећи да није интелигентан.

vrlo moguce, slazem se sa onim "los karakter"....ali sa inteligencijom ne....
u stvari, da i ja ne baljezgam, ne znam, jako bih voleo da ga upoznam uzivo, pa da ga pitam ovo, da ga pitam ono , da mu ispricam vic i da vidim sta voli sta ne voli i cemu se smeje.....

vrlo moguce, slazem se sa onim "los karakter"....ali sa inteligencijom ne....
u stvari, da i ja ne baljezgam, ne znam, jako bih voleo da ga upoznam uzivo, pa da ga pitam ovo, da ga pitam ono , da mu ispricam vic i da vidim sta voli sta ne voli i cemu se smeje.....

Ма, нисам ни ја сигуран, у праву си да лика треба видети у неком другом окружењу, само је на мене оставио онакав утисак.

ulecem naglavacke....
nazalost, moram priznati da sam ovu sezonu gledao VB....cak ponekad i ono kad spavaju :):):)
elem....

Pa pazi covek ima osnovnu ali u odnosu na vecinu ukucana (koji su inace svi vise skolovani od Mikija) je daleko da kazem pametniji.Recimo imas onu Natasu devojka je valjda pravni fax zavrsila.Pa ona ne zna o nicemu da prica osim o tom faxu.Koja god druga tema da bude ona cuti i blage veze nema.Sad to sto je ona nabubala glupi pravni fax daleko je od toga da je to cini inteligentnom.Miki ima inteligenciju ali obrazovanje ne a to su dve razlicite stvari.Natasa recimo ima obrazovanje ali je glupa kao ****.

Pa pazi covek ima osnovnu ali u odnosu na vecinu ukucana (koji su inace svi vise skolovani od Mikija) je daleko da kazem pametniji.Recimo imas onu Natasu devojka je valjda pravni fax zavrsila.Pa ona ne zna o nicemu da prica osim o tom faxu.Koja god druga tema da bude ona cuti i blage veze nema.Sad to sto je ona nabubala glupi pravni fax daleko je od toga da je to cini inteligentnom.Miki ima inteligenciju ali obrazovanje ne a to su dve razlicite stvari.Natasa recimo ima obrazovanje ali je glupa kao ****.

Nataša je apsolvent ..... nije još završila fax. Mada, žali bože i kad ga završi ... da je moj advokat onako histeričan odmah bih ga otpustila.

ulecem naglavacke....
elem....

Miki je izuzetno inteligentan, alli nije obrazovan. Tu se on kosi sam sa sobom, a i sa našim mišljenjima. Inteligenciju možeš uočiti po brzini kojom misli i kako to interpretira i duhovitošću koju ima (koliko god da se ona smatrala prostom ili već kakvom). Još jedan primer je što njega retorički niko nije mogao da nadvlada (fond reči, tečnost kojom govori, kao i doskočice koje su veoma originalne)

Verovatno nisi gledao zadatak, kada je Miki trebao da 7 grehova podeli ukućanima i da o tome razmisli 10 minuta. Kada ih je podelio ja sam se čudom načudila njegovom izboru .... kako je vreme prolazilo, shvatila sam da je svakom, apsolutno i nepogrešivo, dao pravi greh. Eto ... jedan od vidova njegove neiskorišćene intelilgencije.

Da napomenem, Miki nije bio moj favorit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back