Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,zelim da napomenem da je ovo tema o VB-u,a ne o telu,glavi,mozgu neke tamo devojke.Ukoliko imate nesto da je pitate,prozivate,ili slicno,imate privatne poruke..Samo izvolite.

meni je Zorica bila favorit,lepa,inteligentna i sa stilom..
nemam sad za koga da navijam..oni sto su ostali u kuci VB su u kompletu `dno dna`..i ne gledam ih vise od kada je Zorica ispala..pratim forum,pa ako nekog novog,vrednog paznje ubace,gledacu ih opet.

nemam sad za koga da navijam..oni sto su ostali u kuci VB su u kompletu `dno dna`..i ne gledam ih vise od kada je Zorica ispala..pratim forum,pa ako nekog novog,vrednog paznje ubace,gledacu ih opet.

Nemoj tako ... sad će o'ma mikica psihologica da ti kaže, ako ti se Zorica svidja, da to govori mnogo o tebi kao osobi .... verovatno imaš pomerena shvatanja kulture i kulturnog ponašanja, lepote i odmerenosti :D

Meni se Zorica uopste nije dopadala.
Nikakav smisao za humor,totalno ne zanimljiva,lenja,kilava.
Nije bila ni neka lepotica sto kazu ovi muski,nije bila ruzna,ali mislim da je jednostavno precenila sebe i svoje vrednosti pa se iz tog razoga tako ponasala.

Ove godine nemam favorita ali ako bi neko trebao da pobedi,naravno ako ostane do kraja to je Miroslav jer on jedini zasluzan za neko desavanje u kuci.

Ha ha ha ha ha ha ha ha, raspitivala se je za tu Zoricu, i onda dodje do mene prica "Ima Zorica decka, ima i Igor devojku manekenku, raskinula bi zbog njega Zorica sa deckom al' nece Igor da raskine sa manekenkom". Ha ha ha ha ha ha... To kad sam cula, bilo mi je super. Odmah mi je postalo jasno sto su me u studentskom gradu zvali manekenka. Zato sto se Igor potrudio da me izreklamira bas kao manekenku, svima je pricao da sam manekenka, top model. Bas je sladak. :D

Ha ha ha ha ha ha ha ha, raspitivala se je za tu Zoricu, i onda dodje do mene prica "Ima Zorica decka, ima i Igor devojku manekenku, raskinula bi zbog njega Zorica sa deckom al' nece Igor da raskine sa manekenkom". Ha ha ha ha ha ha... To kad sam cula, bilo mi je super. Odmah mi je postalo jasno sto su me u studentskom gradu zvali manekenka. Zato sto se Igor potrudio da me izreklamira bas kao manekenku, svima je pricao da sam manekenka, top model. Bas je sladak. :D
Ja imam neki osjecjaj da se ti sprdash sa swima nama tako shto pishesh neshtO totalno nebulozno;)...I,pishesh kao da si neka poznata zwijezda...pa,swako pooca za tobom,swi bi htjeli da budu sa tobom,swako ti zawidi...Ispade da te je swaki momak iz BB muwao,a swaka djewojka je ljubomorna na tebe...Ti imash neki komplex sig.I,shto je uopshte to shto prichash bitno za temu Welikog brata?

Nemoj tako ... sad će o'ma mikica psihologica da ti kaže, ako ti se Zorica svidja, da to govori mnogo o tebi kao osobi .... verovatno imaš pomerena shvatanja kulture i kulturnog ponašanja, lepote i odmerenosti :D

Da,zaista govori mnogo o tebi.Govori koji je tvoj nivo.(ni ispod,ni iznad mog).Govori o ljudima koje podrzavas na osnovu njihovih karakternih crta,licnosti.Doduse,kao i svi mi.

Daleko od toga da je to bila uvreda,ako si shvatila tako,a jesi..Pogresila si.Nije bilo cinizma,samo iskrenosti.
Svaki ukucanin koga ma ko od nas gotivi dosta govori o nama samima.Nadam se da si sad shvatila.
A,pominjanje mene u nekoliko postova je zaista nepotrebno,ukoliko ti nesto nije jasno,slobodno mi se obrati sama,a ne preko drugih.I,vredjas se za banalnosti.Koliko ti je godina,13?

Kako je Vesko dobio seksi onu spavacicu, kratku, sa ona dva karnera. Hocu i ja takvu! Ja kad bih krenula da je trazim takvu da je kupim u tri drzave, ne bih je nasla. Volela bih da je dobijem u paketicu za Novu godinu.

A sto se tice ovog zadatka, sad cu da vam docaram kako muskarci koji inace ne rade kucne poslove, kako oni rade kucne poslove. Zadatak: Oprati peskir. Uzmu peskir, lepo ga otkuvaju u loncu sa praskom ili sapunom, sve po PS-u, i onda ga isperu, iscede. Onda kad prospu tu vodu u kojoj su ispirali, prospu malo po podu. I onda uzmu taj peskir koji su oprali i iscedili i njime obrisu to sto su prosuli po podu, opusteno, pre nego sto ce taj peskir okaciti da se susi kao cist. Takav je muski mozak.

Ok,da je lepa,stoji.Mada,meni ta lepota koja se postize tooolikom sminkom gubi smisao.Devojka pre nego se umije,stavlja maskaru,puder,kreon...Ako ste gledali uzivo,videli ste sta sve ne stavlja od sminke ,i to pre pranja zuba(da ne ponovim umivanja).
Sto se tice inteligencije,i stila,ja to nigde ne videh,naprotiv,pa te molim da argumentujes,kako bih i ja uvidela taj stil,sarm,inteligenciju.
Jos dodajte da je mudra ,i da ima manire,posebno da ima manire,i cucu sve sto se moze cuti.Cini mi se da je,nenamerno,novi Miroslav upravo iznedren.Idolopoklonici,pih...

Prica Aleksandar kako sad treba da se vidi kako ce to muskarci da rade zenske poslove a Djordje kaze "Ja sam i do sad radio zeske poslove". Ha ha ha ha ha ha.... E, on je neposredan, i zbog toga izgleda kao dete, a ima 27, 28, godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back