mikica_
Zainteresovan član
- Poruka
- 493
Ljudi,zelim da napomenem da je ovo tema o VB-u,a ne o telu,glavi,mozgu neke tamo devojke.Ukoliko imate nesto da je pitate,prozivate,ili slicno,imate privatne poruke..Samo izvolite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam pljuvala po drugima,samo sam iznosila cinjenice.
Ok,to sto ti je ona jedna od najboljih ukucanki u sva tri serijala,mnogo govori o tebi...
QUOTE]
Ovo je fantastično.... da nisi ti neki psiholog možda?
meni je Zorica bila favorit,lepa,inteligentna i sa stilom..
nemam sad za koga da navijam..oni sto su ostali u kuci VB su u kompletu `dno dna`..i ne gledam ih vise od kada je Zorica ispala..pratim forum,pa ako nekog novog,vrednog paznje ubace,gledacu ih opet.
volela bih da me mikica psihologicaNemoj tako ... sad će o'ma mikica psihologica da ti kaže, ako ti se Zorica svidja, da to govori mnogo o tebi kao osobi .... verovatno imaš pomerena shvatanja kulture i kulturnog ponašanja, lepote i odmerenosti![]()
tako okarakterise...meni bi to bio kompliment
Ja imam neki osjecjaj da se ti sprdash sa swima nama tako shto pishesh neshtO totalno nebuloznoHa ha ha ha ha ha ha ha, raspitivala se je za tu Zoricu, i onda dodje do mene prica "Ima Zorica decka, ima i Igor devojku manekenku, raskinula bi zbog njega Zorica sa deckom al' nece Igor da raskine sa manekenkom". Ha ha ha ha ha ha... To kad sam cula, bilo mi je super. Odmah mi je postalo jasno sto su me u studentskom gradu zvali manekenka. Zato sto se Igor potrudio da me izreklamira bas kao manekenku, svima je pricao da sam manekenka, top model. Bas je sladak.![]()

Ja nisam pljuvala po drugima,samo sam iznosila cinjenice.
Ok,to sto ti je ona jedna od najboljih ukucanki u sva tri serijala,mnogo govori o tebi...
QUOTE]
Ovo je fantastično.... da nisi ti neki psiholog možda?
Buduci.
Nemoj tako ... sad će o'ma mikica psihologica da ti kaže, ako ti se Zorica svidja, da to govori mnogo o tebi kao osobi .... verovatno imaš pomerena shvatanja kulture i kulturnog ponašanja, lepote i odmerenosti![]()
Pa ona je top modelsica. Evo mozes i sliku da joj vidis u profilu. Kao da je iz groba ustala i da su je vampiri sisali citavu noc![]()

meni je Zorica bila favorit,lepa,inteligentna i sa stilom..
nemam sad za koga da navijam..oni sto su ostali u kuci VB su u kompletu `dno dna`..i ne gledam ih vise od kada je Zorica ispala..pratim forum,pa ako nekog novog,vrednog paznje ubace,gledacu ih opet.
Ne razumem.. izgleda da ovde ne sme da se
spomene da mi je Zorica bila favorit!?
Shto me prozva, Mikice?
Ja ne djelim poslowe na mushke i zhenske,tako da...Ali,mi je simpatichno to shto je rekaoPrica Aleksandar kako sad treba da se vidi kako ce to muskarci da rade zenske poslove a Djordje kaze "Ja sam i do sad radio zeske poslove". Ha ha ha ha ha ha.... E, on je neposredan, i zbog toga izgleda kao dete, a ima 27, 28, godina.
Ja ne djelim poslowe na mushke i zhenske,tako da...Ali,mi je simpatichno to shto je rekao![]()