Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
nominovani: burek, zeka direktno i josh neko....na znam tacno![]()
Natasa i Misel...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nominovani: burek, zeka direktno i josh neko....na znam tacno![]()
Postoje odlicno opremljene ocne bolnice gde kako kazu brzo i efikasno ugradjuju sochiva koji poboljsavaju vid za 70%.....a imas i opticharske radnje sa vrhunskim izborom velikih dioptrija
Mishel tako lichi na moju drugaricu da
to nije normalno.. :?
?
Al' će sad da padnu ponude i prepune ti inbox sanduče, toliko da ćeš se pitati "šta mi je to upšte trebalo??" !!OCU SEX BRE!!!![]()
Al' će sad da padnu ponude i prepune ti inbox sanduče, toliko da ćeš se pitati "šta mi je to upšte trebalo??" !!![]()
DA...slatki su.....jaoj,prelepi su,podsecaju me na ENU&MARKA!!!Slatkisi .......
@vnkrca~Ne moras ti meni da govoris za koga cu ja da navijam,a dioptriju kupi sam sebi....!!!
Hahaa! Ne ja sam normalan.Samo i iskljucivo zenski pol k_resem. To sam cuo od jedne devojke koja zivi u njegovom kraju a poznaje i "decka" od Ljube.
Da li si ti normalna? Marko je pukao kao oblanda za Enom a ovaj Jelenu ljubi kao plasticnu lutku na naduvavanje za vezbanje vestackog disanja iz prve pomoci.
BUREK ZAKON
A posle njega ZEKA I JELENA...so0ooOper su!COOLBurek je LIK!Jelena najlepsa u kuci,a Zeka najlepsi od muskih ukucana....VB br.2 tHe BeSt!!!
p.s. ivan ljuba nije derpe ,mnogo prichate gluposti!vama je odmah derpe ako se vaspitano ponasha....
btw blic strip je uvijek odlichan!i sa kostunicom a i sa burekom...
ne znam kako neko moze da voli bureka,zeku i jelenu ZAJEDNO.