Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KNeko ce da rikne iz EMOTIONA,kakve su lufthanse doveli,pa metodom slucajnog uzorka bi bili zanimljiviji ljudi....Ajde da sledeci serijal budu malo stariji....(od staru kozu jare)smekeri,iskusni,zabavni,bea sujete da narod vidi sta je prava zajebancija...OVI SU VAM UKUCNI KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]:confused::mad:

11.jpg

DA...slatki su.....jaoj,prelepi su,podsecaju me na ENU&MARKA!!!Slatkisi .......

@vnkrca~Ne moras ti meni da govoris za koga cu ja da navijam,a dioptriju kupi sam sebi....!!!

Burek mi je tako neotesan, nedokazan i negativan .... primitivan ... Ne znam, baš mi smeta njegovo prisustvo u kući. Ni za koga ne mogu da kažem da mi je cool, ali za ovog mogu da potpišem da me nervira.

Da li si ti normalna? Marko je pukao kao oblanda za Enom a ovaj Jelenu ljubi kao plasticnu lutku na naduvavanje za vezbanje vestackog disanja iz prve pomoci.

:lol::lol::lol:
p.s. ivan ljuba nije derpe ,mnogo prichate gluposti!vama je odmah derpe ako se vaspitano ponasha....
btw blic strip je uvijek odlichan!i sa kostunicom a i sa burekom...
ne znam kako neko moze da voli bureka,zeku i jelenu ZAJEDNO.

BUREK ZAKON

A posle njega ZEKA I JELENA...so0ooOper su!COOL :) Burek je LIK!Jelena najlepsa u kuci,a Zeka najlepsi od muskih ukucana....VB br.2 tHe BeSt!!!

ajme...jos reci konza,ekstra,vrh,pa josh jednom COOL pa imaju look,pa onda napishi s@ny@ ...
ako gledash ukuchane po izgledu neches daleko stici.
meni iskreno jelena i nije zgodna sa onim nosom.

:lol::lol::lol:
p.s. ivan ljuba nije derpe ,mnogo prichate gluposti!vama je odmah derpe ako se vaspitano ponasha....
btw blic strip je uvijek odlichan!i sa kostunicom a i sa burekom...
ne znam kako neko moze da voli bureka,zeku i jelenu ZAJEDNO.

Ne znam da li neko moze da ih voli zajedno. Jelena je prema Zeki ista kao Burek prema njoj.U stvari, Jelena ima strpljenja za Bureka zato sto Beogradjani kao drugovi, a ponekad i Beogradjanin kao decko, smara sa pricom isto kao i Burek. Druga je stvar sto je Burek seljak, ona to teze primecuje. A Zeka ima strpljenja za Jelenu jer je navikao da Novosadjanke guse. Tako da se sve to nekako uklapa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back