Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, ali bash je nisko prihvatiti ponudu za takvu reklamu.....inace kod djanija jaaaaaako cenim njegovu iskrenost....iako sam u vb vip navijala za njega (za koga BIH DRUGO U MORU ONI DEBILA ???:lol:) ne bih zelela da ga ponovo gledam.....ma ne znam ponekad bash smara

Ako se onaj Miki i Suzana ne budu po.pickali do kraja serijala,ja cu sebi da odsecem onu stvar...Ovo je pocelo bas da se kuva

Nego sto se tice drugih ukucanki,eto vidite kako su zene lukave-Kao pred kamerama u sobi pletu o Mikiju da je ovakav,onakav...Samo sto ne pocnu da mole gledaoce da ga zamrze u toku serijala, i prvom prilikom sutnu napolje...:evil:

Sto se Curcica tice nemam neko odredjeno misljenje o njemu,taj VIP VB nisam vecinu gledala.Jednostavno ne smatram da je fer uopste ubacivati POZNATE likove!Javne licnosti,manje ili vise,svejedno...I Miki je poznat lik a o Curcicu da ne govorim!A ostali ukucani su anonimusi...prosto nije postena igra prema njima.

Sto se Curcica tice nemam neko odredjeno misljenje o njemu,taj VIP VB nisam vecinu gledala.Jednostavno ne smatram da je fer uopste ubacivati POZNATE likove!Javne licnosti,manje ili vise,svejedno...I Miki je poznat lik a o Curcicu da ne govorim!A ostali ukucani su anonimusi...prosto nije postena igra prema njima.

Svi imaju pravo da se prijave. A Veliki brat je emisija bas u fazonu da ne bude nista fer, kao, Veliki brat je strog, nemrlosrdan, furaju taj fazon.

Radi samo benzinska pumpa. I Trg market do 10 :-| Radi samo nekoliko prodavnica. A volim, isto kao i danju.

:lol:pojma nemam onda,mozda soping na pumpi?po gorivo.
Po meni-"strog,nemilosrdan" i biti fer nemaju veze jedno s drugim.Ok ako je koncepcija emisija to da budu nemilosrdni,to mi je cak veoma zanimljivo al to ne znaci da ne treba da budu fer...Kad je VB s poznatim,javnim licnostima onda nek te ubacuju,kad je regularan VB,onda anonimne ljude,ne da mesaju tako,a pogotovo da ih ne ubace istovremeno neg ove na pocetku,odnosno ovog puta njih par kasnije,a poznate jos kasnije,da upoznaju gledajuci ukucane prvo,formiraju strategiju za pobedu i onda upadaju...Strasno!A ti kao gledalac vec imas neko misljenje o toj poznatoj licnosti,volis ga ili ne,i to ce jako uticati i na tvoje misljenje o njemu u kuci.Dok ostale-nepoznate ukucane nisi imala ranije priliku da upoznas.Meni nije bilo fer ni ono kad su Marka vratili u kucu.Gledaoci glasali da on ispadne,ovaj odgledao par emisija,video gde je gresio,kako sad treba,ubacili ga opet!Ok,opet su ljudi glasali da ispadne ali Marko je retardiran.Al eto,i to mi nije bilo fer prema ostalim ukucanima koji su svo vreme bili u kuci.

Neki istetovirani...htedoh da kazem celavci al vidim da imaju kosu.Jesu to oni sto su imali tribinu prosle nedelje (jel prosle ned.bilo?...nebitno) u NS?:lol:

Ne lutko bila si blizu...:-D Ovo su Skinheadi ali ANTI-FASISTI(Komunisti i Anarhisti).

A sto se tice skupa u NS-u koji pominjes,ovo je ona druga strana koja suzbija fasizam i koja je bila u NS-u...(to si pogodila).Valjda bi ti to trebala da znas posto mnogi navijaci Vose su u tom tripu kao ovaj spot.

Ali evo tebi jedna pesma da skines(Dobra je) od iste grupe i mesavina spansko-francuskog...:wink:

BFM-Nicaraguita

http://www.sendspace.com/file/x0at7u

Majko mila kakve budale zive to je za pricu! :(

Ne znam na koga konkretno mislis,meni ovi momci izgledaju sasvim normalno...:-D

Ja sam vise zabrinut za ljude u VB-u koji izlaze na splavove,pa tamo se odaju narkoticima,prostituciji i sivoj ekonomiji(da ne kazem MAFIJI).

Ne zna da li ste culi,ali na 'Blaywatch"-u je pronadjena bomba skoro.E tamo igra ova Suzana medju tim "krem" drustvom...:lol:

SSSR_;5250211 .E tamo igra ova Suzana medju tim "krem" drustvom...:lol:[/QUOTE:
nemoj tako...lepo je neko napisao Suzana je opatica i svake godine ide u Ostrog,i jako je pobozna i moli se Bogu svako vece da joj oprosti grehe.
I ne odvaja se nikada od nekih ikonica,jedino ne znam gde ih drzi dok nastupa!?:?:?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back