Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena - dromfulja bez i grama mozga...
Tanja - iskrena, impulsivna, ima sanse da pobedi jer je ljudi sazaljevaju jer nema srece u ljubavi :D
Burek - Seljak sadisticki, ali izaziva sazaljenje kod gledaoca koliko je glup i prost, ima sanse da pobedi u varijanti Curcica koji je takodje izboksovao pobedu na patetiku a jadan je i kreten neopevan.
Suzana - opustena, smirena, nema sanse da pobedi jer je niko ne sazaljeva... pobedjuju samo najveci jadnici. Ivan jer je jadan u materijalnom stanju i zbog smrti majke, Curcic jer je unfalidan u mozak, toliko retardiranog seljaka odavno nisam video, i sada Burek jer je slican Curcicu i Tanja jer deluje jako jako nesrecna u zivtu..
Milos - gejcina, finih manira, preterano samoziva osoba... roknuce brzo
Diksi - jedna dobro gradjena i je**zovna bosancica. Ruzna faca. Nije glupa niti iskompleksirana ali je jako nekulturna jer psuje i to grozno psuje. izletece..
Natasa - Iskompleksirana riba jako, ima preveliko misljenje i sebi a takvi ispadaju kao bele lale
Marina - Nje mi je iskreno zao, i ona svesno igra na patetiku jer zna da to donosi pobedu. ne deluje lose kao osoba niti je iskompleksirana. Ali jednostavno nece narod da glasa za striptizetu. Prema njoj ce vecina da oseca sazaljenje i prezir istovremeno.
Milos - jedan tipicni ljigavi dosadni prepotentni Crnogorac. Dosadan je kao proliv i naravno kao sto i jeste po stereotipu pun je Ega kojeg nema cime da opravda. Jadnik dosadni ima da leti kao bela rada :D
Elmir - Namazan je svim bojama.. sad se zeza s curama inace prepoznao je patnju Tanje i to ce gledaoci da cene. Ali izlece.
Slavisa - ljigav i to je jedino sto mogu reci o njemu. Ispada brzo.

Pobedjuju Tanja ili Burek ili neko treci ko se jos nije pojavio u kuci jel za to ne mogu da garantujem..

Jelena-tipichna zenska glupacha,koja ne zna sta ce od sebe,ne zrela
Tanja-uzasno me nervira
Burek-glup,seljak,ali ga obozavam sto sve ove "gradjanje" **** u zdrav mozak,a oni se primaju na nejgove glupe fore
Suzana-extra...briga je za sve
Milos-kao neki potrcko u skoli,gejcic mali
Dijana-ne mogu da shvatim kako neko onako ruzan moze da ima tako lepo ime.Inace jadnica niko je od muskaraca nije primetio,pa se umece svima
Natasa-to je ona Nislika???na pocetku mi je bila ok,medjutim sada kad vidim da ne sme ni da poljubi nekog u obraz---dete
Marina-zena koja je ulaskom u kucu tek pocela da zivi,pa nista ne sme
Micko-kralj
Elmir-mislila sam da je seljacina neka,ali ono vidi se da je veliki ortak,al da bi kresno bilo koju
Slavisa-nemam misljenje

Moguce je da ce da ispadne Micko, jer ovi Kosovari su skroz pukli, oni ce da prevrnu i nebo i zemlju i Telekom i Telenor samo da njihov Burek ne izadje. Valjda zbog toga sto su izbegli sa Kosova a ovde ne mogu da se uklope, skroz su odlepili.

Jeste li culi kad je Jelena pricala kako joj je bilo slatko kad joj je neka devojka u srednjoj rekla da joj je Jelena idol?Jeca bila 4 a mala prvi srednje.Ovi pitaju a sto si joj idol?-Pa rekla mi je,meni se jako svidja kako se oblacis,kako hodas... :shock::confused::shock::lol::shock: Jbt...MALE VIKTORIJE BEKAM!!!

Ma katastrofa...svi se ofarbali u kuci...

Burak polako pocinje da se razotkriva,i da sve lici na seljaka koji je dosaou grad,depilira se,farba,neke frizure,izrazi---posto ga ne prihvataju ovakvog

Jeste li culi kad je Jelena pricala kako joj je bilo slatko kad joj je neka devojka u srednjoj rekla da joj je Jelena idol?Jeca bila 4 a mala prvi srednje.Ovi pitaju a sto si joj idol?-Pa rekla mi je,meni se jako svidja kako se oblacis,kako hodas... :shock::confused::shock::lol::shock: Jbt...MALE VIKTORIJE BEKAM!!!

Sa kojim ce fudbalerom da se smuva?

@Ana

Pa nije joj Viktorija idol zbog fizickog izgleda,koliko sam ja razumela vec jer je udata za fudbalera.NEMOJ DA MESAS BABE I ZABE!:lol::lol:

@Modelsica

Ma zar je bitno za kog?Bilo kog.Jeca je lepo rekla da ne mora sad bas neki koji igra u Celziju!Moze i nes' skromnije.:-| Ono sto je vazno je da je fudbaler...Jbt,jadna li je ta devojcica.A koliko ih jos ima takvih...Ne mogu a da se ne zapitam kakve su im mamice,takvim devojcicama koje imaju takav rezon da im je Jelena IDOL!A ovoj Viktorija Bekam...A mozda to i nema neke veze...:roll:Al ajd,nije tema.

Pa kad je pricala sa onim Miselom i pita ga kakav je njegov tip devojke...on prica...i ona kaze pa ko sto sam ja rekla fudbaleri,ja sam mislal kako su gradjeni...pa i ja volim kako su gradjeni vaterpolisti pa ono...
a ne majkemi je devojka malo...ja mislila ok,sad vidm kolko je glupa...Jos kad je Tanja htela da izadje,pa joj ova rekla:"Ti kad si se rodila znala si da ces da udjes u kucu VB"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back