Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
BUREK NAPOLJEEEEEEEE:mad:
I ja bih to zelela,ali se nesto plasim da je on ubacen u kucu da bi na kraju pobedio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BUREK NAPOLJEEEEEEEE:mad:
I ja bih to zelela,ali se nesto plasim da je on ubacen u kucu da bi na kraju pobedio...
kak'i crni burek...ja njega mrzim,ali ima najvece sanse da pobijedi...
ako izadje ima da slavim!a i vi ste dobrodosli da slavite samnom!
I meni je zao...mada mi je neutralna...josh uvek...e a kakva je bila Ranka? Ja nisam gledala pochetak...Ma nema teorije da Burek ispadne.
Ova Marina mi se cini malo retardirana kad progovori-kad,jer retko je cujem.ALI,mnogo mi je zao devojke...Sad je u ispovedaonici,govori kako je srecna sto je nacrtala to sto je nacrtala,sto je skuvala rucak,sto je dosla dokle je dosla...malo mi je glupo to iz usta devojke ' 76 god.Reko,nes' joj fali...ali kad je rekla da joj se JOS UVEK noge tresu kad treba nesto javno da prica ali to prevazilazi polako...Mnogo je nesigurna,sama kaze da dokazuje sebi da nije glupa ma koliko to neki ljudi mislili.A ranije je pricala kako joj je cale alkos i traume zbog toga,kontam da je ovakvo njeno ponasanje i taj stav posledica toga.I bas mi je zao devojke![]()
Kako nije nominovana ona kra.etina Tanja jbt.naglavacke kroz kanalizaciju bi je izbacio....cista krava
@mini_me
odnosno nisu dovoljno interesantniovo nije emisija gde pobeđuje onaj ko je dobar kao osoba,već onaj ko je interesantan,a u ovom slučaju,to je Burek...a da sledeće godine dođe neko još gori od njega i pobedi,ne može biti gori od Đanija...iako je on VIP to ne znači da nije mentol za primer...
Mislis da je htela a nije smela????????????
Kako nije nominovana ona kra.etina Tanja jbt.naglavacke kroz kanalizaciju bi je izbacio....cista krava
JecaJa klikno kad ono Mister Bin (ala se proruznio)