VELIKI BRAT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@dete,i natasa
:*************
@avril
naravno da sam ozbiljna.........ja sam shvatila da si ti ovde jedina u pravu i zrela....oprosti mi.....kriva sam :cry: kmeeeeee,kmeeeeeeeeee moje pravilo je AVRIL I VELIKI BRAT RULES :p

Lucky girl:
@dete,i natasa
:*************
@avril
naravno da sam ozbiljna.........ja sam shvatila da si ti ovde jedina u pravu i zrela....oprosti mi.....kriva sam :cry: kmeeeeee,kmeeeeeeeeee moje pravilo je AVRIL I VELIKI BRAT RULES :p
ova me definitivno zebava...

btw mrzim VB a uopste nisam zrela...daaaaaaaleko od tljudi..jel gledo neko skeftere danas na X chanal?

newerna_beba:
koji ste vi smaraci,ako ne pratite velikog brata ne yebite temu,nego je zaobidjite.... pfff...:roll:
ne znam da li si primetila ali....na podforumu televizija ima milion ovakvih tema....znam da Milica histerishe vishe od Velikog brata....:roll: yebote,shta? nije dosta jedna tema o VB-u nego mora 50 da ih se otvori:neutral:

jaooo boze danas sam htela da izlydim...imam 2 drygaritze koje non-stop gledajy vb...znachi tzyre ne znajy ni o chemy drygom da prichajy osim o tom shit...a za onim mrtvim markom lyde :roll:
i danas yzele chasopis "svet" znachi ishle y p...m... da ga nadjy kao sve rasprodato navodno zato shto je taj krelatz na naslovnoj :roll:
i ja im danas yzela taj chasopis kad ono gole fotke od nekog save valjda je on neki novi jbm li ga...i one patjenitze se tyshirale sa onim nikolom...znachi nevera koliko sranja na jednom mesty... :?

nensy4ever:
jaooo boze danas sam htela da izlydim...imam 2 drygaritze koje non-stop gledajy vb...znachi tzyre ne znajy ni o chemy drygom da prichajy osim o tom shit...a za onim mrtvim markom lyde :roll:
i danas yzele chasopis "svet" znachi ishle y p...m... da ga nadjy kao sve rasprodato navodno zato shto je taj krelatz na naslovnoj :roll:
i ja im danas yzela taj chasopis kad ono gole fotke od nekog save valjda je on neki novi jbm li ga...i one patjenitze se tyshirale sa onim nikolom...znachi nevera koliko sranja na jednom mesty... :?
taj je valjda bio sa 3 ribe u nemackom vb... ima i neka snimka njihovog kresa... :lol: (i moji u skolu su manje-vise takvi,tako i ja,zamisli, nesto znam :lol: )

ylazim ja y svojy soby kad vidim moja keva gleda vb :shock: :shock: pa shlog zamalo da me strefi!!!
htela sam da batzim onaj tv...i kaze ona meni e znash onaj marko i ena sy sad zajedno :roll:
ja mama ae PALJBA VYNA a ona molim? :? ja reko' nishta...samo ti prebatzi kanal...a ona ma ne moram da vidim shta tje biti dalje... :shock:
ovo je nemogytje...ja lydim!!!
:cry:

Tamplja_90:
ne znam da li si primetila ali....na podforumu televizija ima milion ovakvih tema....znam da Milica histerishe vishe od Velikog brata....:roll: yebote,shta? nije dosta jedna tema o VB-u nego mora 50 da ih se otvori:neutral:
pa ako tema smeta zaobidje se,ne prigovaras nikome sto je otvorio po 100ti put temu... njihova stvar...

Nazalost VB je kazna za sve nas i ako imate ikoga koga volite apelujte na njega da to ne gleda... To je kazna za psihu i to iskljucivo sluzi za ometanje razvoja mozdanih celija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back