vlace
Početnik
- Poruka
- 32
MARKO JE DEGENERIK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno?vlace:MARKO JE DEGENERIK
vlace:MARKO JE DEGENERIK
ova me definitivno zebava...Lucky girl:@dete,i natasa
:*************
@avril
naravno da sam ozbiljna.........ja sam shvatila da si ti ovde jedina u pravu i zrela....oprosti mi.....kriva samkmeeeeee,kmeeeeeeeeee moje pravilo je AVRIL I VELIKI BRAT RULES
![]()
ne znam da li si primetila ali....na podforumu televizija ima milion ovakvih tema....znam da Milica histerishe vishe od Velikog brata....newerna_beba:koji ste vi smaraci,ako ne pratite velikog brata ne yebite temu,nego je zaobidjite.... pfff...![]()
NBG_GIRL:e ljudi svake subote vam daju 400 dinara da idete ispred kuce velikog brata da vicete ono tamo kad ovi izlaze
isplati ti se to
taj je valjda bio sa 3 ribe u nemackom vb... ima i neka snimka njihovog kresa...nensy4ever:jaooo boze danas sam htela da izlydim...imam 2 drygaritze koje non-stop gledajy vb...znachi tzyre ne znajy ni o chemy drygom da prichajy osim o tom shit...a za onim mrtvim markom lyde
i danas yzele chasopis "svet" znachi ishle y p...m... da ga nadjy kao sve rasprodato navodno zato shto je taj krelatz na naslovnoj
i ja im danas yzela taj chasopis kad ono gole fotke od nekog save valjda je on neki novi jbm li ga...i one patjenitze se tyshirale sa onim nikolom...znachi nevera koliko sranja na jednom mesty... :?
jooooj jowana, capisco je razumem, capisci (chita se kapishi) razumeshnewerna_beba:od glagola CAPIRE-razumjeti,capisco-razumijes
pa ako tema smeta zaobidje se,ne prigovaras nikome sto je otvorio po 100ti put temu... njihova stvar...Tamplja_90:ne znam da li si primetila ali....na podforumu televizija ima milion ovakvih tema....znam da Milica histerishe vishe od Velikog brata....yebote,shta? nije dosta jedna tema o VB-u nego mora 50 da ih se otvori
![]()
ma znam zanm,samo sam pobrkala to O za prvo lice.... are,ere,ire... uhhh nisam odavno koristila itaijanski...Electra:jooooj jowana, capisco je razumem, capisci (chita se kapishi) razumeshno hard feelings **:
Njene verovatno vise nisu u razvoju tako da... opustenonensy4ever:boritjy se za mozdane tjelije svoje keve!![]()