Jovanca Micic
Aktivan član
- Poruka
 - 1.018

И ја се то питах, али нисам хтела да испаднем необавештена...
More, kada vidim ovako nešto i drago mi je što sam neobaveštena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја се то питах, али нисам хтела да испаднем необавештена...
![]()
Ebiga...lepa je.
добро ајде демистификуј је скроз. код ког доктора је уградила сисе, колико кубика, за колико пара?
желим то да знам.

?

Ne'am pojma, ja cak ne mislim ni da je dobar...mislim dobar je folirant, kapiram talenat za kockanje. Isao je na tu kartu iskrenosti i otvorenosti i upalilo mu. Ali po nekom mom unutrasnjem osecaju on nije ni dobar, ni iskren nego bahat i lenj. Prvi put kad je usao kupila sam i ja tu njegovu "iskrenu i otvorenu" zvaku. Drugi put mi je vec bilo ozbiljno sumnjivo...onaj celi cirkus sa ocem. A sad mi se bas zgadio, onako posteno![]()
 nema leba za njega i od njegaE moj narode daleko ces dogurati kad gledas ovakve gluposti (veliki brat,grand,trenutak istine,spanske serije itd.) yebala vas privatna tv,kad se samo setim nekada je bilo dva kanala a bilo je mnogo zanimljivijih emisija nego danas

onaj prvi vb mi bio o'k, jer ljudi nisu znali u šta su se upustili, vremenom su se opustili, sve je bilo nekako spontano... Ovo sada ne gledam, pogotovo vip, jer je žešće isfolirano...kako učesnici, tako i ceo koncept...