" VELIKI BRAT " za ili protiv ?

Zajebavas nas, a bejb?:lol:
Miki iz Kupinova...ma necu da lajem, nek mu je sa srecom, mozda mu i pomognu te pare u zivotu da nesto napravi od sebe. Mada sumnjam.

samo se nadovezujem:lol::lol::lol:

a dobar je on čovek,zaslužio je...mada će ponovo sve to da prokocka:)

i da,spoljašna lepota je bitna,da bitnija ne može biti:D

uglavnom žene(ne sve) pljuju po Tijani,kao glupa je i ovakva i onakva...al je bre zato prelepa...da je gledaš ceo dan ne bi ti bilo dosadno:rumenko::rumenko::rumenko:

Ne'am pojma, ja cak ne mislim ni da je dobar...mislim dobar je folirant, kapiram talenat za kockanje. Isao je na tu kartu iskrenosti i otvorenosti i upalilo mu. Ali po nekom mom unutrasnjem osecaju on nije ni dobar, ni iskren nego bahat i lenj. Prvi put kad je usao kupila sam i ja tu njegovu "iskrenu i otvorenu" zvaku. Drugi put mi je vec bilo ozbiljno sumnjivo...onaj celi cirkus sa ocem. A sad mi se bas zgadio, onako posteno:bljak:

... Tijani,kao glupa je i ovakva i onakva...al je bre zato prelepa...

Zezas se?

Mislim, nisam od onih koji misle da spoljasnja lepota nije bitna, jeste, itekako je bitna, kao dobar dodatak nekoj interesantnoj energiji koju ta osoba emituje. A opet, ta energija te mnogo puta natera da zanemaris spoljasnju lepotu i vice versa....Nebitno. Mozda se meni ta i takva lepota ne svidja, malo mi je hmmmmm...sirova...neintrigantna...musava.... vise ne-lepota

Zezas se?

Mislim, nisam od onih koji misle da spoljasnja lepota nije bitna, jeste, itekako je bitna, kao dobar dodatak nekoj interesantnoj energiji koju ta osoba emituje. A opet, ta energija te mnogo puta natera da zanemaris spoljasnju lepotu i vice versa....Nebitno. Mozda se meni ta i takva lepota ne svidja, malo mi je hmmmmm...sirova...neintrigantna...musava.... vise ne-lepota

možda se tebi takav tip lepote ne sviđa...al ni tad ne možeš reći za nju da nije lepa...smatram je jednom od najlepših žena na našim prostorima...od tih,nazovi "poznatih"...tek će biti prava lepotica...;)

n4523579772316423166005237.jpg

Ebiga...lepa je.

Zajebavas nas, a bejb?:lol:
Miki iz Kupinova...ma necu da lajem, nek mu je sa srecom, mozda mu i pomognu te pare u zivotu da nesto napravi od sebe. Mada sumnjam.

sto se lajanja tice, mozes, ako to volis , ali Miki je zasluzio novce , do zadnjeg centa .
pokazao je da jedan obican covek iz tamo nekog sela vise vredi kao covek i vise znanja ima
od svih onih tzv. VIP zvezda :roll:
( sve njegove mane su manje u odnosu na mane drugih , bas zato sto je on "neobrazovan" i dolazi sa sela .)

za svakog ko iole zeli da razmisli u ovom VB imali smo priliku da shvatimo gde su vrednosti , gde ih nema
i gde bi one mogle da budu .

jedna od bivših misica naših:)

А како је дотична победила на избору за мис, зна ли ко?
Ево како:
Баш те године, Сомболед је био главни спонзор Избора за мис, а гле чуда, Тијана је ћерка директора Сомболеда.:eek:

Иначе, у Новом Саду има прелепих девојака, тако да дотичну не сматрам никаквим божанством. Много лепших има од ње. А ове горе слике су фотошоп, немојте то да мешате са живом сликом.

П.С. Не убрајам себе у Новосадске лепотице, да ме не би напали одмах.:bye:

Back