" VELIKI BRAT " za ili protiv ?

al maca je svinja:roll:...ako ništa drugo,tijana je bar lepa...kako može sa njim:neutral:?

ma dobro,nek je njima lepo:D

Zamisli damo kada bi neko Tebi rekao da si svinja. Da li si debela, ruzna, dlakava, nosata... Cemu takve reci na racun coveka koji je za Tebe i mnoge pojam. Ako Ti se ne svidja njegov izgled, humor, popularnost ( a cinjenica je da je ima) m ozes reci da ti se ne svidja a ne da upucujes takve reci. Stavi se u njegov polozaj pa da mi forumasi, a mozemo i sada, saspemo tebi u lice gomilu takvih epiteta.

Zamisli damo kada bi neko Tebi rekao da si svinja. Da li si debela, ruzna, dlakava, nosata... Cemu takve reci na racun coveka koji je za Tebe i mnoge pojam. Ako Ti se ne svidja njegov izgled, humor, popularnost ( a cinjenica je da je ima) m ozes reci da ti se ne svidja a ne da upucujes takve reci. Stavi se u njegov polozaj pa da mi forumasi, a mozemo i sada, saspemo tebi u lice gomilu takvih epiteta.

on pojam:lol::lol::lol:?
zemljo,otvori se:neutral:...pa kad jeste,u svakom pogledu je bljak:)

al se evo izvinjavam što sam koristila tako ružan epitet:D

Imamo otpreneki dan priliku da ponovo pratimo desavanja u kuci velikog brata.Nesto sam u sali napomenuo da se prijavim , medutim moja lepsa polovina se zustro usprotivila.S razlogom ili ne ? po meni je to izazov a ja volim izazove.PARE nisu bitne(ali bi dobro dosle) bitno je ucestvovati.

zar to ne ide s jeseni? ne pratim, ali pomisao da me neko snima dok hrcem, menjam uloske, i radim niz drugih zivopisnih stvari mi nije nikakav izazov... sve se svede na to da neminovno pocnes da se uzivljavas u te nepoznate ljude okolo, sto vremenom izludi coveka... nema knjiga, ni bicikla, ni filmova, i nema spavanja kad hoces... mislim da bih klala ucesnike motornom testerom posle dvaest dana max...
jedini motiv bi mi bio novac... ali ne dovoljan.
mada, ako me otupuste - tko zna tko zna...

Не свиђа ми се ВБ и бих се пријавила. Мислим да веома мудро бирају кога ће да ставе у кућу, па тако, да би било занимљивије, убаце пар ликова који живе да започињу кавгу и исмевају друге. Ево вам Мациног описа. У стварном животу не желим да имам контакт са таквим људима, а још мање да сам затворена са њима у кући цео дан.
Да не помињем то што се све снима.
Можда је некоме привлачно бити у центру пажње на тај начин, али мени није.

Jao ne lupaj majke ti.
Naravno da o javnim licnostima imamo pravo na svoje misljenje.
Sto nije sedeo u SA i bio inkasant, na primer retko bi ga ko komentarisao
I ja mislim da je on svinja, ona masna, prljava i nije nikakav pojam ni za koga.
Sta je on to postigao u zivotu i koje kvalitete po tebi ima?
Ne zelim ni da se stavljam u njegov polozaj. Popularnost je imao i Miki, popularnost imaju i zvezde granda, to se moze steci na razne nacine...

Jao ne lupaj majke ti.
Naravno da o javnim licnostima imamo pravo na svoje misljenje.
Sto nije sedeo u SA i bio inkasant, na primer retko bi ga ko komentarisao
I ja mislim da je on svinja, ona masna, prljava i nije nikakav pojam ni za koga.
Sta je on to postigao u zivotu i koje kvalitete po tebi ima?
Ne zelim ni da se stavljam u njegov polozaj. Popularnost je imao i Miki, popularnost imaju i zvezde granda, to se moze steci na razne nacine...

Da li samo moderator(i) ima prava na vredjanje forumasa i ostalih?
Dragi moj moderatoru JA Tebi nisam uputio ni jednu rec a jos manje ruznu. Otkud Ti pravo da u obracanju meni upotrebis rec "ne lupaj". Vazi li Pravilnik foruma i za Tebe kao i za ostale.
Slazem se da svi pa i Ti imaju pravo na komentare ali nikakvo pravo nemas i nemate da vredjate. Fondus reci je izusetno bogat da se mogu pronaci one koje ne deluju uvredljivo ni ponizno za neistomisljenike ili javne licnosti.
Kad Ti dajes takve primere sta je ostalo za "one" koji koriste vulgarsnosti u komentarisanju ljudi, pojava i dogadjaja po raznolikim temama na podfurimama Krstarice. Svaka Ti cast na vaspitanju.

Da li samo moderator(i) ima prava na vredjanje forumasa i ostalih?
Dragi moj moderatoru JA Tebi nisam uputio ni jednu rec a jos manje ruznu. Otkud Ti pravo da u obracanju meni upotrebis rec "ne lupaj". Vazi li Pravilnik foruma i za Tebe kao i za ostale.
Slazem se da svi pa i Ti imaju pravo na komentare ali nikakvo pravo nemas i nemate da vredjate. Fondus reci je izusetno bogat da se mogu pronaci one koje ne deluju uvredljivo ni ponizno za neistomisljenike ili javne licnosti.
Kad Ti dajes takve primere sta je ostalo za "one" koji koriste vulgarsnosti u komentarisanju ljudi, pojava i dogadjaja po raznolikim temama na podfurimama Krstarice. Svaka Ti cast na vaspitanju.

E vala, svaka mi cast :D
Cestitke primam na pp i putem reputacija :manikir:

odgledala ulazak, videla sam deo nominacija i kad je jelena izasla iz kuce... nista posebno, smejala se jesam nekim biserima, sve u svemu (zacin ce hahahhaha) ovaj vipbb je daleko ispred onog koji je bio prosli put. mislim bezze mi je da ceo dan gledam kako poznati prde, kuvaju, tusiraju se i olajavaju jedni druge, ali opet nemam nista protiv onih kojima je to zanimljivo,svi smo mi razliciti zar ne? a o ukusima ne vredi raspravljati. od onog sto sam videla u kuci, najveci retard je mira skoric, pozitiva mi je maca, uvek me nasmeje.

Ne znam ko je ludji, oni koji su unutra ili oni koji su van pa ih gledaju unutra, mislim jedna bolesna atmosfera, ali ko voli nek izvoli, mozda se nadje unutra, a mozda ostane van sa ostalima sto ih gledaju.U svakom slucaju isto mu dodje u istu grupu se svrstavaju.:mrgreen:

Back