" VELIKI BRAT " za ili protiv ?

n4523579772316423166005237.jpg

Ebiga...lepa je.

nisam zavidljiva, stvarno...ali, ko zna kako izgledaju ''bratz'' lutke - ista, bre!

o brate,koliko ima ovde ženske zavisti...ne verujem:neutral:

niko ovde ne raspravlja o njenom karakteru,o tome šta voli il ne voli...već o njenoj spoljašnjoj lepoti....i ne znam zašto ovakve opaske na njen račun samo zato što je devojka lepa:eek:?
pa nije ona kriva što je majka takvu rodila:P

Ne'am pojma, ja cak ne mislim ni da je dobar...mislim dobar je folirant, kapiram talenat za kockanje. Isao je na tu kartu iskrenosti i otvorenosti i upalilo mu. Ali po nekom mom unutrasnjem osecaju on nije ni dobar, ni iskren nego bahat i lenj. Prvi put kad je usao kupila sam i ja tu njegovu "iskrenu i otvorenu" zvaku. Drugi put mi je vec bilo ozbiljno sumnjivo...onaj celi cirkus sa ocem. A sad mi se bas zgadio, onako posteno:bljak:

Potpuno se slazem.
Ima zao, poluprazno-ludacki pogled i ima gestove i tikove koji meni pale sve alarme koji govore da se ono sto prica ne slaze sa onime sto on jeste.
Mislim da je igrao na kartu iskrenosti i toga da je veciti gubitnik, a eto, posten je, naivan, iskren i dobar kao lebac.
Cinjenica je medjutim, da nije glup covek, vec naprotiv inteligentan ali sa velikim bagovima u karakteru.
Mislim da ce i ove pare bahato spr.cati i da mu je to zadnja sansa da u zivotu nesto uradi, sto ce syebati.
Vise na istu pricu nece moci nigde da prodje.
Ni za sta nije sposoban, sem da palamudi i ukoliko se politicki ne angazuje :mrgreen: nema leba za njega i od njega

onaj prvi vb mi bio o'k, jer ljudi nisu znali u šta su se upustili, vremenom su se opustili, sve je bilo nekako spontano... Ovo sada ne gledam, pogotovo vip, jer je žešće isfolirano...kako učesnici, tako i ceo koncept...

E to se slažem! Prvi VB sam čak i volela da gledam, nisu mi bili loši ni zadaci, a ni takmičari... A vip VB ja napravljen da bi se zaboravljene zvezde i zvezdice (za pola njih nikad čula) promovisale. Pa ja nisam znala ni ko je ona Kaya, a sad pune novine njenih slika...Mimi takođe, retki su oni koji su za nju čuli pre nego što je ušla u Veliki brat... A tek ovaj Kalimero, ili kako se već zvaše...VIP? :think:

Back