Jovanca Micic
Aktivan član
- Poruka
- 1.018
И ја се то питах, али нисам хтела да испаднем необавештена...
More, kada vidim ovako nešto i drago mi je što sam neobaveštena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја се то питах, али нисам хтела да испаднем необавештена...
![]()
Ebiga...lepa je.
добро ајде демистификуј је скроз. код ког доктора је уградила сисе, колико кубика, за колико пара?
желим то да знам.
Ne'am pojma, ja cak ne mislim ni da je dobar...mislim dobar je folirant, kapiram talenat za kockanje. Isao je na tu kartu iskrenosti i otvorenosti i upalilo mu. Ali po nekom mom unutrasnjem osecaju on nije ni dobar, ni iskren nego bahat i lenj. Prvi put kad je usao kupila sam i ja tu njegovu "iskrenu i otvorenu" zvaku. Drugi put mi je vec bilo ozbiljno sumnjivo...onaj celi cirkus sa ocem. A sad mi se bas zgadio, onako posteno![]()
E moj narode daleko ces dogurati kad gledas ovakve gluposti (veliki brat,grand,trenutak istine,spanske serije itd.) yebala vas privatna tv,kad se samo setim nekada je bilo dva kanala a bilo je mnogo zanimljivijih emisija nego danas
onaj prvi vb mi bio o'k, jer ljudi nisu znali u šta su se upustili, vremenom su se opustili, sve je bilo nekako spontano... Ovo sada ne gledam, pogotovo vip, jer je žešće isfolirano...kako učesnici, tako i ceo koncept...