Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po mom nekom misljenju trebalo je da pobijedi Milic, da ga prati Ajs (ne svidja se meni, nego govorim o vjerovatnoci), onda Era, Viler... A Mimi, Sladja, Peca i ostali anonimusi, mislim...

Ne volim te teorije zavjere, ali ne mogu da iskljucim opciju da je namjesteno. Mimi svaka cast na karakteru i moralu, postujem, ali je totalno neupadljiva i nezanimljiva bila. Krajnje... Ma, kad mi je Sladja bila zabavna skroz, naspram nje...

Pa, ne znam...pratila sam VB VIP i tvrdim da je bio nabolji do sada. VB i sluzi da se nesto desava u kuci, zato su i placeni. Ali, stice se nekako utisak, da svi veliki dogadjaji u ovoj nasoj maloj zemlji jesu onako bas propisno podmazani. Evrima. Beovizija je ispala smejurija , a ovaj VB je zaista `prestrasan` (hvala Hrvatima za ovaj izraz, cesto ga koristim u poslednje vreme). Mimi, Mimica, Mini Mi, CG devojcica sa silikonima i preteranom moralnoscu, nogicama kao sibicice, i zaista zanimljivim mashnastim kompleticima je pobedila. Postavlja se pitanje KO JE MIMI?

Blic kaze: `Biografija: Mimi ima 24 godine i živi u Nikšiću. Završila je višu poslovnu školu i fakultet za menadžment, a trenutno radi kao modni kreator. Ranije se, pored sadašnjeg posla, bavila i manekenstvom, bila je fotomodel kao i vlasnik kozmetičkog salona. Talenat je za karate, a tvrdi da auto vozi kao muškarac. Ima pirsing na pupku i u nosu. U životu se najviše ponosi svojim revijama. Boravak u kući VB: Mimi je u kuću "Velikog brata" ušla kao relativno nepoznata kreatorka iz Nikšića, a izašla kao zvezda. Njene dane u kući obeležile su svađe sa Milićem, nakon što je roker otkrio svoje seksualne snove u kojima se i ona našla. Družila se sa Kajom i Slađom, maneken Petar nije ostao imun na njen šarm, te je poželeo da budu u vezi nakon završetka VB. Pokazala se kao odlična kuvarica.`

Znaci, Mimi je nepoznata, koliko ja ovde kapiram. A vi? A ovo je VIP serijal. Dobro. Neka i to bude. Em zensko, em mrsavica sa platinastom kosom, em svetica po opredeljenju. Ali, nekako ne mogu da poverujem. Ali ..dobro. Ma... ipak da pobedi Sky-a?? Ha! Kazu prost i nevaspitan i tretira zene kao stoku? Jel? A da prosetamo malo ulicama nasih srpskih metropola, pa da vidimo koji je procenat onih koji tretiraju zene kao stoku? Pa, Ajs-a? Komentar se preklapa ovde. Kaju? Super sexy grandovku sa provokativnim snimcima (neka crnka, ne lici mi na nju) koja pored svega odlicno skida Kristinu K, Eru- seljaka, kukumavka sa zenom (trajna je zakon, zar ne!?), Sladjicu- lepu i zgodnu naslednicu Katarine Rebrace (samo, sestro, moras mnogo da radis na sopstvenom stilu i ukusu), Milica-apsolutno neuroticnom Ozzy-a na Balkanski nacin...itd itd...Alil, ona je Mimi i pobedila je. A kako - ne znamo.

ne kaki
ja sam se zalepila za velikog brata jer je ekipa bila ok
gledala sam zbog milica , bed copy ,i ere
i jesu bili svi favoriti mimi mi je bila slatka
ali
ono cega se zasitila publika koja je izabrala mimi ,jeste
primitivizam gore navedenih
,,moze to biti simpaticno ,,dan dva tri,,,nedelju dana
ali mesec dana? nikako
jos pogotovo sto je zadnjih dana u v.b toga bilo koliko hoces
ekstaza primitivizma od gore navedenih
i zato je upravo i izglasana osoba koja je jedino pokazala otvoreno prezir prema primitivizmu u kuci
to je moje misljenje

da ne ulazimo u teoriju zavere.
Smatram da se moze izvuci jako lepa analogija pobednika Velikog Brata (svih do sada) i zato sumnjam da je bilo namesteno.
Realno. Svi pobednici su bili nenametljive osobe koje su nekim ljudskim gestom iskocile od ostalih.
U prvom VB-u Ivan Ljuba (ili tako nekako) koji je bio miran, tih, povucen, iskace u odnosu na sve onom pobedom u onom kvizu kad je zapamtio rekordan broj pojmova (mereno na Svetskom nivou Velikog Brata) i od tog trenutka je bukvalno dignut u nebesa i pobedjuje.
Prvi VIP VB pobednik Sasa Curcic. Opet lik koji je izneo VB na emocijama (ne ulazimo u pricu prave ili lazne) i na osnovu toga je pridobio simpatije i pobedio mnogo "jace" igrace u tom serijalu VB-a
VB 2 necu da komentarisem, svi znamo kako se zavrsio.
VIP VB2. Pobedila Mimi. Ima velike istine u onome sta je Milic rekao da je on izneo njen lik. Ta Mimi bi bila u zapecku (kao i Petar (ili kako se vec zove taj maneken) kojeg nisam ni primecivao da je uopste u kuci. Posle "skandala" sa Milicem i njenog ponasanja ona se izdvojila kao visoko moralna osoba koju zgrazavaju takve stvari (po mom misljenju je i preterivala, ne ulazim u to da li se foilrala, ali je takvu sliku stvorila)
Eto, to je to. Sustina, ni u jednom nisu pobedili favoriti.

I ako bih smeo da dodam.
Ja ne razumem one koji su glasali i bacali pare na gluposti.

Sustina, ni u jednom nisu pobedili favoriti.
Kako ni u jednom nisu pobedili favoriti? Sve novine i sve ankete su ukazivale da ce pobediti Ivan ljuba u prvom serijalu VB-a, i pobedio je. Ista stvar je bila i kada je Curcic pobedio u VIP-u. Samo sada se desilo da nije pobedio neko od favorita, a ove godine favoriti su bili Milic, Ajs i vikler.

Kako ni u jednom nisu pobedili favoriti? Sve novine i sve ankete su ukazivale da ce pobediti Ivan ljuba u prvom serijalu VB-a, i pobedio je. Ista stvar je bila i kada je Curcic pobedio u VIP-u. Samo sada se desilo da nije pobedio neko od favorita, a ove godine favoriti su bili Milic, Ajs i vikler.

i mimi je bila favorit.....crnoj gori....samo što mi to nismo znali jer nema baš puno crnogoraca na forumu.........AJS CAR....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
P.S. jeste li videli komiranog wikluha???kakaw lik....car...

Meni je takodje bio favorit do samog kraja ... svakoga koga sam pitao o tome ko bi mogao da pobedi svi su govorili Ajzak..ne Vikler nego bash Ajzak... nije mi jasno kako se ovo dogodilo .... kao shto rekoh protiv Mimi nemam nishta protiv ni protiv njenih silikona :) pokazala je da je jako smirena osoba i ok je stvarno bila... ali smatram da ova pobeda nije bila njena...

Ocigledno je da je namesteno, ali hvala Bogu da je tako, jer kakvu bi poruku pobeda Ajsa poslala klincima? Da je onakvo ponasanje super? Meni je jasno zasto su oni bili favoriti, jer populacija koja najvise prati i glasa su klinci od 10 do 17-18 godina, kojima je takvo ponasanje cool, interesantno, strava i skroz ih razumem. Za taj uzrast su super, za ljude koji jos uvek ne vide dalje od svog nosa.

Zabluda je da je sve regularno i da ce sve odluciti publika. Mislim da nijedan organizator to ne moze i ne sme da dopusti. Znaci oni sigurno po ugovoru o licenci sa Endemolom imaju diskreciono pravo da malo namestaju rezultate, da ubacuju i izbacuju kako oni misle da je svrsishodno, i onda oni tako i odlucuju. Kao, ovoga izbacujemo jer nije politicki korektan, ova unosi previse nervoze opasna je, ovaj ne moze da pobedi jer je prevulgaran i svi ce nas kritikovati kako propagiramo vulgarnost i prostakluk, itd. Na kraju, cilj je da to bude gledano i praceno a oni ipak odlucuju na koju stranu ce usmeravati populaciju. Na kraju krajeva, mi i ne znamo kakve oni interne dogovore prave sa ukucanima niti je negde izricito receno da SAMO publika odlucuje. Takodje, svi ukucani su potpisali neke ugovore, koje mi nismo videli ali gde je verovatno sve precizirano do detalja i cisto sumnjam da neko do sada ne bi iskoristio svoje pravo iz ugovora da pise tu kojim slucajem da se ukucani izbacuju samo na osnovu glasova publike, da ne tuzi Emotion, dokaze prevaru i uzme nekoliko hiljada evra. Nego oni su toga svesni i potpisu da ce dobiti neku paru koju Emotion precizira ali Emtoion zadrzava pravo da ih izbaci iz sou-a kada misli da treba. Valjda je to svima jasno. Nece oni praviti neke nebulozne greske, da nameste da Anastasija pobedi recimo, ali ce malo pogurati tamo gde i ima nekog potencijala, gde se nece puno buniti ljudi. Njima trebaju ukucani koji ima prave sou ali ako predju neku liniju dobrog ukusa nece im dozvoliti da pobede. To je neko moje misljenje kako funkcionise taj veliki brat.

Gospodo, moram da vas obavestim da ste upravo oborili rekord u spamovanju i pisanju nepristojnih poruka, kao što sam ja oborila rekord u brisanju istih, te sam u jednom mahu obrisala okruglo 224 poruke.
Na svu moju muku i bolest, još mi od vas skače i temperatura.
Svaka vam čast.
Inače, za sve one koji su me pozivali u toku ove iscrpne diskusije, ležala sam u krevetu, kijala, pila čajeve i gledala VB.

Ocigledno je da je namesteno, ali hvala Bogu da je tako, jer kakvu bi poruku pobeda Ajsa poslala klincima? Da je onakvo ponasanje super? Meni je jasno zasto su oni bili favoriti, jer populacija koja najvise prati i glasa su klinci od 10 do 17-18 godina, kojima je takvo ponasanje cool, interesantno, strava i skroz ih razumem. Za taj uzrast su super, za ljude koji jos uvek ne vide dalje od svog nosa.

Tako je....shvatiće ti klinci kad malo poodrastu kakvi su im loozeri, prostaci, isfrustrirani i iskompleksirani likovi bili cool i strava. ...Tek su se ispilili, treba ih razumeti...

Gospodo, moram da vas obavestim da ste upravo oborili rekord u spamovanju i pisanju nepristojnih poruka, kao što sam ja oborila rekord u brisanju istih, te sam u jednom mahu obrisala okruglo 224 poruke.
Svaka vam čast.
Inače, za sve one koji su me pozivali u toku ove iscrpne diskusije, ležala sam u krevetu, kijala, pila čajeve i gledala VB.

Eee, da te bar plaćaju za to da se mučiš pored temperature, pa i da razumemo.....pa još da gubiš živce zbog ovog škrabanja ovde i da ti skače temperatura....Čuvaj zdravlje dete...

Svaka vam čast.

pa moze se reci da smo iskoristili trenutak
najbolje sto smo mogli

Da, i da dodam....mislim da je organizatoru (u ovom slucaju Emotion-u) u najvecem interesu da se ukus publike potrefi sa njihovim ukusom i onda su svi zadovoljni i ljudi i oni i pare na broju i sve super. Ali da nekada Emotion, ne moze da dozvoli da ukus publike odluci u potpunosti kao sto se i videlo da su unutar Emotiona poprilicno negativno gledali na ponsanje Ajsa i Viklera...primetilo se da ih ni voditelji bas ne mirisu.

@Sandy_BG

Cekaj, ti dakle opravdavas namestanje ukoliko je to u sluzbi javnog "morala", opsteg dobra i vaspitnog uticaja?
Ako Emotion moze sebi da dozvoli da namesta rezultate shodno "podobnostima", onda nema pravo da naplacuje glasanje i da takvo glasanje prikazuje kao transparentno. Da ne spominjem krivicne konsekvence.
Svojim razmisljanjem se ne razlikujes od komunista koji su takodje sprovodili "cenzuru", a sve u cilju promovisanja "prihvatljivih" ideja, pojedinaca i ponasanja. U teoriji je to mozda i dobra stvar, ali u praksi se postavlja pitanje do koje granice namestanje predstavlja prihvatljivu stvar za ljude kao sto si ti?
Jer nije isto biti moralista i "moralista".

Ako je već trebalo da pobedi ženska koja nije iz Srbije bolje da su izabrali Sladju. Iako je dosadna za medalju bar je slatka i što je još bitnije prirodna, ali nema bogatog strika. Koliko god da mrzite Ajsa žalosno je što hvalite onu plastičnu sponzorušu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back