gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Aaaa, jesu, ok, mora da mi je promaklo... slicni su Borko i Bad Copy, stvarno ne kapiram sto su ulazili uopste u kucu VB kad im je cela ta stvar toliko jelte bezveze i seljacka :-?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mimi mi je bila slatka
Kako ni u jednom nisu pobedili favoriti? Sve novine i sve ankete su ukazivale da ce pobediti Ivan ljuba u prvom serijalu VB-a, i pobedio je. Ista stvar je bila i kada je Curcic pobedio u VIP-u. Samo sada se desilo da nije pobedio neko od favorita, a ove godine favoriti su bili Milic, Ajs i vikler.Sustina, ni u jednom nisu pobedili favoriti.
Kako ni u jednom nisu pobedili favoriti? Sve novine i sve ankete su ukazivale da ce pobediti Ivan ljuba u prvom serijalu VB-a, i pobedio je. Ista stvar je bila i kada je Curcic pobedio u VIP-u. Samo sada se desilo da nije pobedio neko od favorita, a ove godine favoriti su bili Milic, Ajs i vikler.
Ocigledno je da je namesteno, ali hvala Bogu da je tako, jer kakvu bi poruku pobeda Ajsa poslala klincima? Da je onakvo ponasanje super? Meni je jasno zasto su oni bili favoriti, jer populacija koja najvise prati i glasa su klinci od 10 do 17-18 godina, kojima je takvo ponasanje cool, interesantno, strava i skroz ih razumem. Za taj uzrast su super, za ljude koji jos uvek ne vide dalje od svog nosa.
Gospodo, moram da vas obavestim da ste upravo oborili rekord u spamovanju i pisanju nepristojnih poruka, kao što sam ja oborila rekord u brisanju istih, te sam u jednom mahu obrisala okruglo 224 poruke.
Na svu moju muku i bolest, još mi od vas skače i temperatura.
Svaka vam čast.
Inače, za sve one koji su me pozivali u toku ove iscrpne diskusije, ležala sam u krevetu, kijala, pila čajeve i gledala VB.
Gospodo, moram da vas obavestim da ste upravo oborili rekord u spamovanju i pisanju nepristojnih poruka, kao što sam ja oborila rekord u brisanju istih, te sam u jednom mahu obrisala okruglo 224 poruke.
Na svu moju muku i bolest, još mi od vas skače i temperatura.
Svaka vam čast.
Inače, za sve one koji su me pozivali u toku ove iscrpne diskusije, ležala sam u krevetu, kijala, pila čajeve i gledala VB.
Eee, da te bar plaćaju za to da se mučiš pored temperature, pa i da razumemo.....pa još da gubiš živce zbog ovog škrabanja ovde i da ti skače temperatura....Čuvaj zdravlje dete...
Ma nije mi bilo teško.
Makar sam svašta pročitala.
E da, moram da se zahvalim tabu
I on je brisao problematične postove, i olakšao mi posao.
Hvala![]()